Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günde 2 öğün yediriyorum. Kahvaltı olarak hiç başlamadım. Ne veriliyor ki kahvaltıda?Kızlar günaydın bebeği kahvaltı öğününe başlayan var mı ? Varsa neler yapıyorsunuz kahvaştıda
Labneyi siz mi yapıyorsunuz yoksa doğal labne var ondan mı aldınızBen tam öğün olarak değil de geçen hafta yumurta sarısı tattırdım, bu hafta da 1 2 gün sabahleyin ilk uykusundan sonra yumurta sarısı ve labne karışımı yedirdim
Labne henüz kendim yapmadım ama kiri markasının içeriği temiz , onu kullandımLabneyi siz mi yapıyorsunuz yoksa doğal labne var ondan mı aldınız
Of sorma ya benimki uyudu mu 2 saat uyurdu yine az ama en azından biraz uyuyordum yanıma alıyordum uyandığında kalkmadan hemen emziriyordum ama artık benimki durmuyor döne döne yatağın ucuna gidiyor ee yine uyumuyorum korkudan yatağında da durmuyor çok kötü durumdayım ne yapacağımı şaşırdımGaliba diş geliyor hayırlısı ile gelse de rahatlasalar benimki de döne döne uyudu ee öyle olunca ben uyurmuyum uyuyamadım zaten 2 saate bir kalktı emzirmeyim kalktığı her zaman diyorum ama emzirmeyince tam uyanıyor gerçekten ne yapacağımı şaşırdım. Bide yeni bişey öğrenmiş her uyanmada nerdeyse 40 dakika uğraşıyorum geri dalsın diye. Normalde emzirir yerine koyar pışpışlardım uyurdu son 3 gündür yerinde dönüyor kucağıma alıyorum uyutuyorum koyuyorum 40 dakika da ancak dalıyor. Her uyanma bu şekilde oldu aşırı yorucu oluyor benim için
Neyden dolayı böyle dönüp duruyorlar anlamıyorum ne rahatsız ediyor acaba. Dönüp durunca da kendini uyandırıyor benimki.Of sorma ya benimki uyudu mu 2 saat uyurdu yine az ama en azından biraz uyuyordum yanıma alıyordum uyandığında kalkmadan hemen emziriyordum ama artık benimki durmuyor döne döne yatağın ucuna gidiyor ee yine uyumuyorum korkudan yatağında da durmuyor çok kötü durumdayım ne yapacağımı şaşırdım
Bu kadar önemli bişeudr uyarmaları gerekmez mi ya bana bişey demedilerKızlar bizim ebe dün şöyle bir uyarı yaptı, 9 ay aşılarına gelmeden yumurta tattır ve gözlemle dedi. Eğer alarjisi varsa kızamık aşında da (aşıyı yanlışta hatırlıyor olabilirim) yumurta olduğu için çok ciddi reaksiyonlar olabiliyor. O zaman aşıyı burada yapmıyoruz dedi.
Evet kendini uyandırıyor benimkide yanıma alınca uyuyordu önceden şimdi ıyumuyor ondan bende dişe bağladımNeyden dolayı böyle dönüp duruyorlar anlamıyorum ne rahatsız ediyor acaba. Dönüp durunca da kendini uyandırıyor benimki.
Ben yapiyorum. Has yumurta labne pekmez meyve ve yaptigim cici bebeden koyuyorumKızlar günaydın bebeği kahvaltı öğününe başlayan var mı ? Varsa neler yapıyorsunuz kahvaştıda
Bilmiyorum gerçekten bide benimki bu aralar uykusu gelince kulağını çekiştiriyor. Bi yerde okumuştum diş gelince çocuklar kulağını çekiştirirmiş acaba alakası varmı bilemedimEvet kendini uyandırıyor benimkide yanıma alınca uyuyordu önceden şimdi ıyumuyor ondan bende dişe bağladım
Canım bunları karıştırıyor musun verirken yoksa hepsini tek tek mi veriyorsunBen yapiyorum. Has yumurta labne pekmez meyve ve yaptigim cici bebeden koyuyorum
Ben yapiyorum. Has yumurta labne pekmez meyve ve yaptigim cici bebeden koyuyorum
Bir de söyle bir labne ekran görüntüsü almıştım içeriği temiz yazmışlar Migros’ta satılıyormuş ama bilmiyorumLabneyi siz mi yapıyorsunuz yoksa doğal labne var ondan mı aldınız
Benimki de onu çok yapar kulağını çekiyor saçını çekiyor hatta kulağının içini hep tırnaklamış kanıyor kuruyor kabuk bağlamışBilmiyorum gerçekten bide benimki bu aralar uykusu gelince kulağını çekiştiriyor. Bi yerde okumuştum diş gelince çocuklar kulağını çekiştirirmiş acaba alakası varmı bilemedim
Merhabalar, file markette kendi markasının organik labnesi var onu da öneriyorlar paylaşmak istedimBir de söyle bir labne ekran görüntüsü almıştım içeriği temiz yazmışlar Migros’ta satılıyormuş ama bilmiyorum
Aaa onu biliyorum o da mı iyiymişMerhabalar, file markette kendi markasının organik labnesi var onu da öneriyorlar paylaşmak istedim
Benim kızçe de bir ara öyleydi şimdi fıldır fıldır dönüyor ama uyumaya devam ediyor, ben uyanıkken de mutlaka dönme egzersizleri de yaptırıyorum sanırım işe mi yarıyor nedir. Bebekler öğrendikleri herşeyi uyku sırasında da olsa deneyimlerlermiş bu yüzden uyanıkken çok yaptırıyorum ki uyku sırasında tecrübe etmeye kalkmasın, etse bile uykusunu etkilemesin:)Neyden dolayı böyle dönüp duruyorlar anlamıyorum ne rahatsız ediyor acaba. Dönüp durunca da kendini uyandırıyor benimki.
Aaa onu biliyorum o da mı iyiymiş
File marketten çok şey önerdiler ama burda malesef file market yokMerhabalar, file markette kendi markasının organik labnesi var onu da öneriyorlar paylaşmak istedim