2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    310
Kızlar dün doktor bana 6+6 ama bi hafta geç döllenmiş 5+6 dedi ben şimdi hangisini dinlemeliyim🤣🤣

kızlar bugün 4+0 olduk biz ağrılarım cok adet sancısı gibi bir de cok akıntım var sizde de oldu mu belim bacaklarım da kopacak gibi ağrıyor
aynen öyleyim canım. bel kasık karın ağrısı. yarım saatte bir falan girip duruyor, belim devamlı ama

kızlar bugün 4+0 olduk biz ağrılarım cok adet sancısı gibi bir de cok akıntım var sizde de oldu mu belim bacaklarım da kopacak gibi ağrıyor
Tam adet zamanı 3 gün boyunca ağrıdı hatta bir gün uykumdan uyandım ağrıdan ama ben ondan sonra kan verdim 2 kat arttı demek yerleşme böyle oluyor diye yorumladım. Yarın kese görmeye gideceğim inş seni de bilgilendiririm 🌸

Kazlar benim midem çok bulasıyor sabah kahvaltı edemiyorum tiksinme geldi bana. Kahvaltı etmeyince şekerim düşüyor. Nasıl atlatabilirim

Kazlar benim midem çok bulasıyor sabah kahvaltı edemiyorum tiksinme geldi bana. Kahvaltı etmeyince şekerim düşüyor. Nasıl atlatabilirim
Benim de yavaştan başlayacak gibi bugün azıcık yağlı bir şey yedim mahvoldum☹️ mümkün mertebe yağsız bol proteinli kahvaltı yapmak lazım

Benim de yavaştan başlayacak gibi bugün azıcık yağlı bir şey yedim mahvoldum☹️ mümkün mertebe yağsız bol proteinli kahvaltı yapmak lazım
Hiç beceremiyorum yoğurt yiyordum en başta canım çekmiyo yumurta kokusu ne bilmiyordum bu kadar kötü olamaz bilmiyorum nasıl devam edebilirim

X