- 20 Ekim 2019
- 3.909
- 5.597
Bebek derken kese mi görünmedi?kızlar merhabalarr dün 5+4 idim ultrasonda bebek gözükmedi normal mi boş gebelik mi_?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebek derken kese mi görünmedi?kızlar merhabalarr dün 5+4 idim ultrasonda bebek gözükmedi normal mi boş gebelik mi_?
daha erken olabilir haftaya daha net görünürkızlar merhabalarr dün 5+4 idim ultrasonda bebek gözükmedi normal mi boş gebelik mi_?
yok kese 5+4 içinde bebek gözükmediBebek derken kese mi görünmedi?
aynen öyleyim canım. bel kasık karın ağrısı. yarım saatte bir falan girip duruyor, belim devamlı amakızlar bugün 4+0 olduk biz ağrılarım cok adet sancısı gibi bir de cok akıntım var sizde de oldu mu belim bacaklarım da kopacak gibi ağrıyor
Benimde öyle hafif bulantı oluyor ama hiç yiyesim yok iştah gittiİştahsızlık ve sabah bulantısı
Tam adet zamanı 3 gün boyunca ağrıdı hatta bir gün uykumdan uyandım ağrıdan ama ben ondan sonra kan verdim 2 kat arttı demek yerleşme böyle oluyor diye yorumladım. Yarın kese görmeye gideceğim inş seni de bilgilendiririmkızlar bugün 4+0 olduk biz ağrılarım cok adet sancısı gibi bir de cok akıntım var sizde de oldu mu belim bacaklarım da kopacak gibi ağrıyor
Evet maalesef bir kaybım var umarım bu bebişimizi kucağımıza alabilirizilk cocuk mu olacak sizin de
Şimdilik 1 taneyi büyüteyim deayy sonunu görmemişim allah mı sordurttu acaba kaç kez belki1taneyle kalmaz
Benim de yavaştan başlayacak gibi bugün azıcık yağlı bir şey yedim mahvoldum mümkün mertebe yağsız bol proteinli kahvaltı yapmak lazımKazlar benim midem çok bulasıyor sabah kahvaltı edemiyorum tiksinme geldi bana. Kahvaltı etmeyince şekerim düşüyor. Nasıl atlatabilirim
Doktor nasıl yorumladı? Geç döllenme falan demedi mi?yok kese 5+4 içinde bebek gözükmedi
Bende aynı durumdayım malesef. Bulantilar şükür şiddetli değil yeme içme konusunu da zorluyorum kendimi ama çoğunluk ac gibiyimBenimde öyle hafif bulantı oluyor ama hiç yiyesim yok iştah gitti
yok demediDoktor nasıl yorumladı? Geç döllenme falan demedi mi?
Devlet hastanesi miyok demedi
Çok güzel maşallahYa ben hala inanamiyorum :) Hcg 114 cikti reglim 1 gun geciktigi zaman, ama sanki gormeden inanmayacakmisim gibi. Hayal kirikligina ugramaktan korkuyorum...
Hiç beceremiyorum yoğurt yiyordum en başta canım çekmiyo yumurta kokusu ne bilmiyordum bu kadar kötü olamaz bilmiyorum nasıl devam edebilirimBenim de yavaştan başlayacak gibi bugün azıcık yağlı bir şey yedim mahvoldum mümkün mertebe yağsız bol proteinli kahvaltı yapmak lazım
yok özeldi 5+4 de gözükmemesi bana da anormal geldi ama hoca noraml oldugunu söyledi hayırlısı bakalımDevlet hastanesi mi