• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    321
Bugün doktoruma fetal DNA yı sordum doktorum dedi ki bu konuda yönlendirme yapmak istemem ailelerin kararları ben ilk olarak 2li test öneriyorum sonucu %80-85 civarı oluyor ama siz isterseniz bütçenizde varsa direkt nipt test(fetal) yaptırabilirsiniz ama ben ilk olarak öneren doktorlardan değilim sizden önce kapıdan çıkan hastam 2li testi bile yaptırmak istemedi ailenin kendi talebi olmalı hepsi dedi.. broşür verdi panorama nipt test bir arayıp fiyat alıcam yine de ama kararsızız sanırım ilk ikili test yaptırcaz sonuca göre nipt yaptırırz diye düşündük

Ben dün 10+2yken gittim kıpır kıpırdı küçücük insandı kolları bacakları hareket ediyordu
Hatta 4d görüntü verdi bildiğin mini bebek
Yaaaaa😍😍maşallah evet bu haftada 3-4d görüntüler veriliyormuş artık insana benziyor son gittğimde küçücüktü fındık kadar🤣şimdi çokmerak ediyorum ben bi kadın doğum erkek doktorun sayfasında gördüm 10. Haftada cinsiyetin erkek oldugunu söylüyordu ve görünüyorduda ekranda erkek olduğu sorucam bakalım bu hafta öğrenmek mümkünmü diye

Sizin dediğiniz ayrıntılı ultrason sanırım. Fetsl dna annenin kanından çocukta genetik hastalık var mı diye bakılan test
Yok ayrıntılı ultrason ayrı bu fetal eko yazıyor kağıtta 20-24. Haftalar arası diyor doktorum hangi haftalarda hangi testlarin yapılacağı bir bilgi kağıdı vermişti orada yazıyor

Kızlar prilam kesmeyince dramamine kullan dedi doktorum kendisi tatilde olduğu için sağlık ocağına yazdırdım . Dramamine kullanan var mi? Nasıl kullanıyorsunuz. Doktora sorarım ama özelden zırt pırt yazmak istemiyorum
Özele gidiyorsan kafana takılan herşeyi sorabilirsin para veriyorsun sonuçta dramamine acayip uyku yapıyor ama bilgin olsun

Yaaaaa😍😍maşallah evet bu haftada 3-4d görüntüler veriliyormuş artık insana benziyor son gittğimde küçücüktü fındık kadar🤣şimdi çokmerak ediyorum ben bi kadın doğum erkek doktorun sayfasında gördüm 10. Haftada cinsiyetin erkek oldugunu söylüyordu ve görünüyorduda ekranda erkek olduğu sorucam bakalım bu hafta öğrenmek mümkünmü diye

Bugün bana da şehir hastanesindeki Dr görünüyor cinsiyet ama söylemiyoruz belli bir hafta öncesinde dedi. Buradan çıkıp aldırmak isteyen olabiliyor dedi.

Geçen hafta kendi doktorum da erkeğe benziyor ama bekle demişti.

Zaten iki hafta sonra ikili testte belli değilse kız oluyor hep, bakalım.

selam canım, hamıle oldugumu ogrendıgımden berı ev ıslerı eşimde ..
ufak tefek seyler yapıyorum sadece, yemek, camasırlar vs..
cok yorulunca agrıyabılır, yorma kendını
Normal de banada eşim yardım ediyor ilk haftalar 3-5 gün kayınvalidem gelmişti yatmıştım hep ama şimdi misafirim olduğu için bende dağınıklığı sevmediğim için iş peşinde koşturdum bugün hep yattım geçti şükür dağılırsa dağılsın ev yapcak bsey yok

Bugün bana da şehir hastanesindeki Dr görünüyor cinsiyet ama söylemiyoruz belli bir hafta öncesinde dedi. Buradan çıkıp aldırmak isteyen olabiliyor dedi.

Hadi hayırlısı bakalım sağlıklı olsunlar da inşallah

Evet bu haftalarda cinsel organı geliştiği için cinsiyet belli oluyor ama söylemiyorlar aldırma işlemleri olmasın diye

Ben dün 10+2yken gittim kıpır kıpırdı küçücük insandı kolları bacakları hareket ediyordu
Hatta 4d görüntü verdi bildiğin mini bebek
4d de bebek gibi çıktı mı ben 9.haftada gittim 4d verdi ama hiçbir şeye benzemiyor 😂

Kızlar merhaba nasılsınız kaç gündür bura bakamıyorum mesajlarınızı hızlıca okudum. Ben 60kiloda hamile kaldim şimdj 57,80 olmusum. Ben kaç gündür kabızlıkla meşgulum allahım çok kotu bişey ya🥺 doktor fitik yazdı bagirsak icin koydum öyle boşalda bilfim 9ay napcam ben🤦🏻‍♀️

Kızlar merhaba nasılsınız kaç gündür bura bakamıyorum mesajlarınızı hızlıca okudum. Ben 60kiloda hamile kaldim şimdj 57,80 olmusum. Ben kaç gündür kabızlıkla meşgulum allahım çok kotu bişey ya🥺 doktor fitik yazdı bagirsak icin koydum öyle boşalda bilfim 9ay napcam ben🤦🏻‍♀️
Geçmiş olsun, lif ağırlıklı sağlıklı beslenmeye çalış. Benim ilk haftalarda epey kabızlık vardı ama dün kısa süreli ishal bile geçirdim. Sıcaklar da etkiliyor.

Kizlar bugun 11 haftaligim ve oksapar kullaniyorum gün asiri.Tedavin basladigindan beri kan sulandirici kullaniyordum ama artik bu haftalar cok daha yanma yapmaya basladi sizde var mi bu durum yasayan.onceden yasamiyordum cok saskinim...

4d de bebek gibi çıktı mı ben 9.haftada gittim 4d verdi ama hiçbir şeye benzemiyor 😂
9. Haftada erken çok belli olmaz ama ondan bişeye benzetememişsindir 11. Haftanın içinde olduğumuz için daha rahat görünür sizde bir sonraki kontrolde daha rahat görürsünüz

Ben baştan sona video çekiyorum bacak arasında bişey yakaladım hatta görümcem bu erkek dedi ama ilk haftalar kızlarında şiş oluyormus diye okumustum emin değilim o yüzden buraya atsam herkes erkek der🤣

Back