2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Kizlar acil bulundugum yerde çocuk doktoru yok ailemin yanindayim. 2 gündür uykuda gözünü kasıyor bugün abarttı gözü kıpkırmızı böyle birşey yaşayan doktora soran oldu mu çok kötü kızardı uykudan uyandırdım kasimasin diye

Bende hazirci değilim nasıl başlarsak öyle gider diye düşünüyorum.eline ağzına bi şeyler değsin helede böyle küçükken 1 yaş öncesinde. Hatta bazen kendime kızıyorum. Ek gıdada tadım yaptırırken onlugune masasına bi şeyler damlıyor hemen gari ihtiyari siliyorum.bsonra diyorum yapma moni yapma dursun. Ona bile alınıyorlar ve mini minnacık damla olunca silinmezse yemeğe devam etmiyorlar. Alerjik durumlara göre tarhanayi gozlemliycem bizim otlarla baya çeşit oluyo çünkü. Ama onun dışında kek pankek kurabiye işte köfte harcı vs hep kendi yediğim yaptığım şekilde düşünüyorum. Özel unlar cesniler düşünmüyorum. Kaliteli doğal ürünlerden tercih edebildiğim kadar elde edip kendim yapicam. Yanlış bilmiyorsam pankek harcı bile var. Ne gerek var Allah aşkına.
Bence her şeyi sektörleştirdiler. Yiyen çocuk her türlü yer, yemeğenede altın kasede bal börek sun yemez... İnşallah kaşığı havada kapsın kuzular 🤲🤲🤲

Kizlar acil bulundugum yerde çocuk doktoru yok ailemin yanindayim. 2 gündür uykuda gözünü kasıyor bugün abarttı gözü kıpkırmızı böyle birşey yaşayan doktora soran oldu mu çok kötü kızardı uykudan uyandırdım kasimasin diye
Gözünde enfeksiyon felan mı var yoksa uyku arası mı kaşıyor? Uykulu iken de kaşıyorlar uykuları bölününce rahat uyumadığında dönüp duruyor benimki de öyle kaşıyor

Eklentiler

• 1000049015.jpg
    1000049015.jpg
    132,3 KB · Görüntüleme: 35
Gördüm kuzum bugün tam onu ama bu uyku kasimasi değil içi kanlandi kızardı sarı mavi gözlü zaten çok kötü oldu. Doktor bile yok şaka gibi ya

Tam zamanı 😍😍bizde bir kaç güne gideceğiz inşallah... Ve her malatyalılar gibi bende kendisini pek sevmem 😅😅😅daha çok yeşil halini seviyorum, çağlasını yani
Vallahi dalını bile yerim öyle güzel oluyo sizin kayısının cinsi 🥰 yazlığımızın bahçesinde vardı 1sene meyve verir 1 sene vermezdi. Çok severdim 🥰
Ucanbalon Ucanbalon @Madamu Moni moni Moni moni 2 bebede hiç öyle özel şeyler almadım. Belki ilkinin zamanında yoktu veya daha popüler değildi. İkincide kulağıma bir şeyler çalınıyordu ama hiç almayı düşünmedim. Şimdi bebek irmiği bizim irmik ten ne kadar farklı veya tarhanası nasıl mesela... Ben ne yiyorsam oda onu yesin...

Aaa şimdi hatırladım bak kızımda da varmış. Kızıma bebe keki mi kurabiyesi mi yapmıştım, pekmezli zeytinyağlı falan... Doktor kontrolünde iyi bişey yapmış gibi doktora anlatıyordum. Doktorumuz bir kızdı. Ne gerek var, şimdiden çocuğun yağ hücrelerini besliyorsun demişti. 🙈🙈 Yine aynı doktorumuz kızım hastaydı bişey yemiyordu pirinç unu mama yapmıştım. Yesin diye yemedi. Kötü olunca doktora gittik. Hocam hiç yemiyor pirinç unu mama yaptım onu bile yemedi dedim. Aferin kızıma iyi yapmış dedi. Kimse açlıktan ölmez öyle kof şeylere gerek yok verme dedi. 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ bizim doktorumuzda enterasandı ama iki bebemi de onunla büyüttüm. Üçüncüyü de İstanbul a gidince götürdük bir gösterdik. Bilgisine ve tecrübesine çok güveniyorum.
Ayy çok uzun yazdım.
Yani popüler kültür dayatması da olabilir bilemiyorum tabi tecrübesizlik de var. En kötü organik beslenir şekerle illa ki tanışacak ne kadar geç o kadar iyi. Bebek irmigi un gibi görüntüsü var daha pürüzsüz. Bi alır denerim hepsini çünkü görmemişin bebesi olmuş neden almayayım sfsfsfsdsf

Bende pek haz etmem ama arada yaparim işte. Kapağı üstten bastırıp sağlam oturmadigin için dokulmustur pes etme.
Senle iyi iş yapılır hee. Bende bayılırım harç alçı derz doldurma sokup takma vurmalı kirmali yeniden dosemeli şeyleri 😋😋😋
Bütün bunlar sinirli yapımızdan biliyorsun değil mi🤣🤣🤣 kız gibi değiliz hiç sfsfsfs

Kızlar bebeğin yanaklarında iki taraftada kuruluk var geçmiyor daire şeklinde ne sürmek gerekiyor sizce. Bebek losyonu sürüyorum geçmiyor

Kızlar bebeğin yanaklarında iki taraftada kuruluk var geçmiyor daire şeklinde ne sürmek gerekiyor sizce. Bebek losyonu sürüyorum geçmiyor
Mustelanin cold krem var onu almıştım yorumlar olumlu ama şampuanından memnun kalmadigim için şuan birşey diyemiyorum ama sudocrem var sanırım onu baya iyi diyolar

Enfeksiyon kapmış benim maviş oğlum. Neden nasıl inanın bilmiyorum ama ben kesinlikle nazara geldiğini düşünüyorum son zamanlarda bayram sebebi ile fazla insana ile karşılaştık. İyi bir doktor vardı acile gittik antobiyoktili damla ve kuruluk için damla verdi. Gözünü ovmasin elimi sürekli temiz tutun dedi. Uyudu şükür ama eller bı gözlere gidiyor. Bu gece nöbetteyim

Kızlar bu neden olur ki ? Gece uykusuna yattıktan sonra em az 5 kez hıçkıra hıçkıra ağlayarak uyanma sonra gece uyandığında da normalde ağlamaz ama hıçkıra hıçkıra ağlama bir kaç gündür böyleyiz

Kızlar bu neden olur ki ? Gece uykusuna yattıktan sonra em az 5 kez hıçkıra hıçkıra ağlayarak uyanma sonra gece uyandığında da normalde ağlamaz ama hıçkıra hıçkıra ağlama bir kaç gündür böyleyiz
Şuan bende o sebeple kalktım çok kötü ağladı 15 dk sakinleştiremedim

Enfeksiyon kapmış benim maviş oğlum. Neden nasıl inanın bilmiyorum ama ben kesinlikle nazara geldiğini düşünüyorum son zamanlarda bayram sebebi ile fazla insana ile karşılaştık. İyi bir doktor vardı acile gittik antobiyoktili damla ve kuruluk için damla verdi. Gözünü ovmasin elimi sürekli temiz tutun dedi. Uyudu şükür ama eller bı gözlere gidiyor. Bu gece nöbetteyim
Cok geçmiş olsun. Gece enf mu oldu acaba diye cayla silin yazacaktim doktor yok dediginiz için. Özellikle renkli gözlü sarışınlara değiyor. Bende o kadar dikkat etmeme rağmen tek gozde başlamıştı. Bize de damla verdiler ve çocuk doktoru hemde göz doktoru demli çayla sil demişti. Geciyo allahin izniyle. Evinize döndüğünüzde içiniz rahat etmezse bi göz doktoruna gösterir genel muayene ettirirsiniz 🫂

Rüya görüyorlar galiba diye yorumluyorum ben. Bizimkinde de var gece yada gündüz hemen elimi yanağına koyup burdayım yanındayım diyip telkin ediyorum bazen sakinliyor sakinlemezse kucaklıyorum hemen.

Rüya görüyorlar galiba diye yorumluyorum ben. Bizimkinde de var gece yada gündüz hemen elimi yanağına koyup burdayım yanındayım diyip telkin ediyorum bazen sakinliyor sakinlemezse kucaklıyorum hemen.
Yani bu ağlama bana biraz farklı geldi de sanki diş sancısı gibi çünkü bu gece 6 kez falan yaşadık bu ağlamayı

Yani bu ağlama bana biraz farklı geldi de sanki diş sancısı gibi çünkü bu gece 6 kez falan yaşadık bu ağlamayı
Keske bi calpol verseydiniz 😔 dış sancisina herseyi deneyip gene care bulamazsam mecbur veriyorum 🤦‍♀️ bayramdan önce başlamıştı bizimde araliklarla şiddetli aglama ile uyandığı oluyor. Eger diğer belirtiler ve şüpheniz varsa muhtemelen dis sancisidir. Biz vat olan dışımız ağrıdığında uyuyamıyoruz onlar çıkartmaya calisiyo 😔😔

X