Ucanbalon M Madamu Moni moni 2 bebede hiç öyle özel şeyler almadım. Belki ilkinin zamanında yoktu veya daha popüler değildi. İkincide kulağıma bir şeyler çalınıyordu ama hiç almayı düşünmedim. Şimdi bebek irmiği bizim irmik ten ne kadar farklı veya tarhanası nasıl mesela... Ben ne yiyorsam oda onu yesin...
Aaa şimdi hatırladım bak kızımda da varmış. Kızıma bebe keki mi kurabiyesi mi yapmıştım, pekmezli zeytinyağlı falan... Doktor kontrolünde iyi bişey yapmış gibi doktora anlatıyordum. Doktorumuz bir kızdı. Ne gerek var, şimdiden çocuğun yağ hücrelerini besliyorsun demişti.
Yine aynı doktorumuz kızım hastaydı bişey yemiyordu pirinç unu mama yapmıştım. Yesin diye yemedi. Kötü olunca doktora gittik. Hocam hiç yemiyor pirinç unu mama yaptım onu bile yemedi dedim. Aferin kızıma iyi yapmış dedi. Kimse açlıktan ölmez öyle kof şeylere gerek yok verme dedi.
bizim doktorumuzda enterasandı ama iki bebemi de onunla büyüttüm. Üçüncüyü de İstanbul a gidince götürdük bir gösterdik. Bilgisine ve tecrübesine çok güveniyorum.
Ayy çok uzun yazdım.