- 23 Aralık 2021
- 1.058
- 1.293
- Konu Sahibi Buffalosos
- #62.621
77yi olan 80 i de olur77 ıyı 80 kusur olsan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
77yi olan 80 i de olur77 ıyı 80 kusur olsan
Hazır meyve püreli mamalar gibi dimiAna çok mantıklı e hepsini mama gibi yapsak vakumlasak olmaz mı ki mesela şeftali ve armudu birlikte bir kavanoz yapsak, kısın da bi irmik pişirir karıştırır veririz bide buzdolabına mı kaldırdın
Evet evet hani iki farklı tat ya karışıp ekşitir mi birbirini acabaHazır meyve püreli mamalar gibi dimi
Lafımı yanlış anlama da ben genelde hiç bilmediğim bi seyi birine sorduğumda mala anlatır gibi anlat derim. O yüzden ayrıntılı yazdım. Senle değil sorun benleYaa sen harikasın çok güzel anlatmışsın o zaman sıfır kapak ve uygun kavanoz sipariş ediyorum
Ya moni beni gaza getirdi 210 cc kavanoz sipariş ettim (daha küçük bulamadım) varsa tarifler öneriler yazdan kısa mama için alırızEvet evet hani iki farklı tat ya karışıp ekşitir mi birbirini acaba
Moni bazen senle ben aynı kişi olabiliriz diye düşünüyorum geçen gün aslında sinirli biriyim diye anlattığın yazıya denk geldim bir de şu mala anlatır gibi anlat lafı ben de salaga anlatır gibi anlat derimLafımı yanlış anlama da ben genelde hiç bilmediğim bi seyi birine sorduğumda mala anlatır gibi anlat derim. O yüzden ayrıntılı yazdım. Senle değil sorun benle
Ay doğru ya ben o soğan muhabbetini unutmusum sorryy pişince gazı mazi kalmaz ya. Ben kendi yemegim gibi yapicam herseyi tuz baharat yağ dikkat ederek. Yoksa coo sorun oluyo.Ülen boşuna mu soğan ekmek edebiyatı yapıyorum ben bayılırım soğana ama ne bileyim gaz yapıyor ya o yüzden bi emin olamadım.
O bamyayı da kurcalamam lazım içim rahat etmiyor zaten Artık anama yaptırıyorum yeme eyleminde daha başarılıyım eeee 77 kilo kolay alınmıyor
Öyle de olur ama ben karıştırma imkanı bulamadim. Benim ev aşırı sıcak olmuyo bazı yerler serin o yüzden serin bi dolaba kuru dolaba kaldırdım. Kiler gibi yani. Direk güneş görmezse ve kapağı da sağlamsa dışarıda bi sey olmazAna çok mantıklı e hepsini mama gibi yapsak vakumlasak olmaz mı ki mesela şeftali ve armudu birlikte bir kavanoz yapsak, kısın da bi irmik pişirir karıştırır veririz bide buzdolabına mı kaldırdın
Ben bi düşüneyim fikirleri vakit olunca yazarimYa moni beni gaza getirdi 210 cc kavanoz sipariş ettim (daha küçük bulamadım) varsa tarifler öneriler yazdan kısa mama için alırız
Uyuyan kızı uyandırdım. Sesli gümledim resmen sgshsgshvsvsgzgMoni bazen senle ben aynı kişi olabiliriz diye düşünüyorum geçen gün aslında sinirli biriyim diye anlattığın yazıya denk geldim bir de şu mala anlatır gibi anlat lafı ben de salaga anlatır gibi anlat derim
Zargana seni ben 1 yaşından sonra cesaret edebilirim gibi soğana salçayaAy doğru ya ben o soğan muhabbetini unutmusum sorryy pişince gazı mazi kalmaz ya. Ben kendi yemegim gibi yapicam herseyi tuz baharat yağ dikkat ederek. Yoksa coo sorun oluyo.
Bende yeme kısmında başarılı değilim bence 50.1 ciltim bugun
Bizim ev aşırı sıcak yapabilirsem sanırım buzdolabında tutarımÖyle de olur ama ben karıştırma imkanı bulamadim. Benim ev aşırı sıcak olmuyo bazı yerler serin o yüzden serin bi dolaba kuru dolaba kaldırdım. Kiler gibi yani. Direk güneş görmezse ve kapağı da sağlamsa dışarıda bi sey olmaz
Bebek salçası kullanamayacak mıyız bir yaşına kadar ( Bebek salçası biberden yapılıyormuş bu arada)Zargana seni ben 1 yaşından sonra cesaret edebilirim gibi soğana salçaya
Bizim ev aşırı sıcak yapabilirsem sanırım buzdolabında tutarım
Zorda kalirsam veririmKızlar bir de su hipp in meyve püreleri hakkında ne düşünüyorsunuz
O nedir tam olarak mala anlatır gibi anlatabilirsinKızlar bir de su yıkanabilir püre gıda poşeti alacak mısınız saçma sorular ve ben
Bu sorunun cevabını o kadar bilmiyorum kiBebek salçası kullanamayacak mıyız bir yaşına kadar ( Bebek salçası biberden yapılıyormuş bu arada)
Yaaa hahahah direkt görsel ekliyorumZorda kalirsam veririm
O nedir tam olarak mala anlatır gibi anlatabilirsin
Kendileri cuk cuk çekecekler içine meyve püresini koycazYaaa hahahah direkt görsel ekliyorum
Zargana mi zgshzh ulam hiç bunu diyen olmamıştı sgahsgHZargana seni ben 1 yaşından sonra cesaret edebilirim gibi soğana salçaya
Bizim ev aşırı sıcak yapabilirsem sanırım buzdolabında tutarım