- 9 Haziran 2023
- 3.367
- 2.536
- 36
- Konu Sahibi Buffalosos
- #62.041
Bende de var bende ssgmadıBar canım bebebao
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de var bende ssgmadıBar canım bebebao
Aynen valla benım büyük oğlan kıs çocuğu yazs bındı hatta en son kapının önünde ındırdım başla bebelerın peşinden bıle kostuHalıları da kaldırırız o mis gibi koştursun dursun yorulur da uyurlar belki
Hayır daha gidemedim sen gittin miA Alliswell23 canım sen 5 ay kontrolüne gittin mi
Bizimki de bu aralar öyle çığlık atıyor ağlıyor canı acımış gibiUyurken canı yanar gibi ağlayıp uyanıyor ya diş mi bu
Bu test negatif miFotoğrafını atar mısınız bakalım görelecek miyim benim bata 11 gün var daha ama ben bu ay ovülasyon testi yapmıştım adetin 7. günü yumurtlama oldu yumurtlamanın üzerinden 12 gün geçince de kaset test yaptım direkt çıktı. Dün kan verdim 168 çıktı değerim. Sata göre 3 haftalık oluyor daha
Bizim defalarca aktı ama heo sarı beyaz gibiydi hiç yeşil denk gelmedi. Suan akinti kabuk vs kalmadi mercimek kadar bi iz var. Yeşil durumunu mutlaka sorun.Kızlar bebeğinizin koldaki verem aşısı yerinde iltihap akan var mı? İkidir baya şişiyor ve yeşil iltihap aktı, acaba huysuzluğu da ondan mı ağrı mı yapıyor rahatsız mı ediyor bu durumu doktora soran oldu mu kontrolde soracağım ben de
Bızımkıde ya sureklı elı agzındaBizimki de bu aralar öyle çığlık atıyor ağlıyor canı acımış gibi
Benimkinde akmadı ama kızarık sıskınBizim defalarca aktı ama heo sarı beyaz gibiydi hiç yeşil denk gelmedi. Suan akinti kabuk vs kalmadi mercimek kadar bi iz var. Yeşil durumunu mutlaka sorun.
Uykısı varsa maksimum 10 dakıka eğer yoksa ağla babam aglaKızlar bebişleriniz gece uykusuna kaç dakikada geçiyor. Ya gerçekten tek biz mi böyleyiz 2 saat oldu hala uyumuyor ağlıyor sakinleştiriyorum tekrar deniyorum yok uyumuyor başa dönüyoruz uykusu var belli ama direniyor ağlamasa bari diyorum ama huysuzluk yapıyor bide
Benımkı de akın tın yapmadı canmKızlar bu koldan olan aşı hepinizin bebeklerinde iz mi bıraktı? Bizde hiç iz akıntı olmadı. İlla olunca mı aşı işe yaramış oluyor
Ay çok iyi fikirAynen valla benım büyük oğlan kıs çocuğu yazs bındı hatta en son kapının önünde ındırdım başla bebelerın peşinden bıle kostu
Gerçekten çocuk çok mutluydu peşlerinden koşarkenAy çok iyi fikir
Bizimkinde de biberon reddi başladı biberon ağzına girince morarana kadar ağlıyor delircem artık. Diş yapar mı? Gündüz zaten uyumuyor gece de canı isterse uykuları için bir şey diyemeyeceğim o yüzden uyuyan bir bebeğim yok çünküBenimkinde basladi dis agrisi galiba. Her seyi agzina götürüyor birden cigljk cigliga kaliyor. Uykuya gecemiyor hani bebegimizin aglamasindan az cok derdini tahmin ederiz ya bu bambaska bi tını. Diş sancisi cekiyor diye yorumladim. Haftaya cuma randevuda soracagim doktoruna
ben uyuttım mahallede 2 3 köpek havlıyor efe uyanıyor aglıyor benım öküz elınde süpürge sapıyla kovalamaya ındıBizimkinde de biberon reddi başladı biberon ağzına girince morarana kadar ağlıyor delircem artık. Diş yapar mı? Gündüz zaten uyumuyor gece de canı isterse uykuları için bir şey diyemeyeceğim o yüzden uyuyan bir bebeğim yok çünkü
Valla filmlerde hiç böyle değildi kandırılmış hissediyorum