- 30 Aralık 2012
- 630
- 91
- Konu Sahibi Buffalosos
- #61.661
Bizde yapmadıKızlar bugün kabak denettim ishal felan yapar mı kabak ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde yapmadıKızlar bugün kabak denettim ishal felan yapar mı kabak ?
Evet canım yoğurt ve yoğurdun yanına eklerle devam.Kısa falan değil bebiş gayet boyu yerinde masallah çok şükür her şey yolundaaaZor bi işlem değil ama bebeğin canı yandı azcık tabi. Cok kısa muayene eder gibi açıldı. Bi arkadasim uyku sorunu belkide bu yüzden yasiyodu dedi. Takip edicem umarım uykuları düzene girer
Bende tam anlamıyla baslamamistim onay verene kadar. Sadece yogur sabit olarak yanına eslikci yapiyodum 3 gün kuralına dikkat ederek. Artık bi miktar puturluye gecicem bakalim. Doktor bi kılavuz verdi henüz okuyamadım. Mamayi gece gene ilistirip vericem uykusu açılır yoksa. Ama gündüz çok sıcak olduğunda ısıtma yapmadan iciricem. Boy kısa 62 kiloda masallah 7bucuk olmuş ona istinaden basla dedi ek gıdaya bide süt miktarı az olduğundan. Seviyorsa tadimlari ver bence de. Günlük olarak yoğurt ver yanına destek verirsin. Zaten senin kız disi çıktı çıkacak kalsiyum alsın desteklensin
Poposuna yük binmeyecek şekilde kısa süreli onu yapabilirsinYani ben oturdugumda kucagimda bile oturtmayimmi
Geçti mi ateşi.. Benim kızında 4.ay aşısında ateşi çok yüksekti doktor bi fitil önerdi o hemen geçirdi ateşi düşmezse nöbetçi eczaneden alın istersenizAteş
Malesef oldu, bizde 3 gibi yaptık ve ateşimi 38.7 ilaç verdik şimdi, inşallah bir seferde biter.
Bizde başlamadık 18 ocak doğumluyuz, sadece suya başladım o da bezinde turunculuk gördüğüm içinGaliba burada herkes ek gıdaya başladı ya ben hala başlamadım 1 şubat doğumluyuz
Düştü gibi oldu giydirdim şimdi tekrar 38.2 şimdi tekrar soydum bakalım inecek mi çıkacak mı, ismi nedir fitilin acabaGeçti mi ateşi.. Benim kızında 4.ay aşısında ateşi çok yüksekti doktor bi fitil önerdi o hemen geçirdi ateşi düşmezse nöbetçi eczaneden alın isterseniz
ParanoxDüştü gibi oldu giydirdim şimdi tekrar 38.2 şimdi tekrar soydum bakalım inecek mi çıkacak mı, ismi nedir fitilin acaba
Çok teşekkür ederim canımParanox
Evet bizimde dişler açılmış dedi doktorKötü haber kızlar 6 ay dolmasına 10 gün var.Diş belirtilerinden dolayı gece kıpırdanmaları huzursuzlukları bitmiyor.Atak biter diş başlar
Sana sarılıp ağlamak istiyorumUzülme kuşum, takma kafaya tatlım, balım güzelim, sen çok iyi bir anne, çok iyi bir eş, çok iyi bir ev hanımı, çok iyi bir iş insanısın ve de çok iyi bir arkadaşsın... Biraz zaman biraz sabır, sonuçta saksıda çiçek yetiştirmiyoruz ki onlar bile ışık ve suyun yanına ilgi sevgi istiyorlar... geçecek, büyüyecekler, sen de ne günlerdi diyeceksin
Dünyaya gözünü açınca ağlıyorlar ya heh işte tam o andan beri ağlıyor kolikti zaten. Ataklar falan derken.ne zamandır senin ki böyle seni zorlar oldu? Hep mi öyleydi? İşe ne zaman başlıyorsun peki
Evde yok desem gül suyuSana sarılıp ağlamak istiyorum
Bu arada paranoxu bizim doktor da önermişti kullanmadık henüz ihtiyaç hasıl olmasın insallah
Gül suyunu az sulandırıp silebilirsin cildini. Gül suyunun ateş düşürücü etkisi vardır şifa olsun şimdiden
Bi ara edinin bulunsun evde ben her gün sulandırıp pamukla siliyorum kolunu bacağını suratını göbüşünü öyle isilik falan da olmadık artanı da kendi sıfatıma sürüyorumEvde yok desem gül suyu
Aslında kısa kısa oturtmaya başlayabilirsiniz bebeğiniz istekliyse. Benimki 2 aylıktı elinden tutup kaldırır gibi yapınca oturuyordu saniyelik tutup yatırıyordum ama çok istekliydi şimdi destekli oturuyor koltuğun köşesinde mama sandalyesinde kucağımızda.Kizlar bebegim 9 mart dogumlu. 3.5 ayi geçti destekli oturtabilirmiyim
Osman Gönülalda dinlemiştim destekli oturtmak için bazı basamaklar var boynunu tutabiliyor istekli ve kalkmaya çalışıyorsa gibi tam hatırlayamıyorum. Ben bu işaretleri gördüğümde hafif hafif başlamıştım kucağımda destekli oturtmaya. 4. Ay kontrolünde de doktor sordu ve kucağınızda destekleyip oturtmaya başlayın dedi. Devam ediyoruzKizlar bebegim 9 mart dogumlu. 3.5 ayi geçti destekli oturtabilirmiyim