- 11 Aralık 2023
- 147
- 102
- 35
- Konu Sahibi Buffalosos
- #61.301
Aynı durumdayızEvet ya emzıgı çıkarıyor gırse komple elını sokacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı durumdayızEvet ya emzıgı çıkarıyor gırse komple elını sokacak
Sağol teyzesi annesine benziyor kerataKız denın kı maşallah sarı pipi
Sağol teyzesi annesine benziyor kerata
Asi ergensen ne bilirsin o kendı istediğini yapacak
Allah bağışlasın annesiMaşallahhh benkmkıde bana
Aman sakin olun siz değil eşiniz konuşsa daha iyi olur.Biz sinirlendiğimizde bebekler de geriliyor.Hszır ol da beklıyor emzik sımdı yıkarı kata baskına cıkacam
Ahhh bu bal parmaklar öpülür öpülürHszır ol da beklıyor emzik sımdı yıkarı kata baskına cıkacam
Oklava mı alayım elıme terlık mı gürültü yspmayın dıyeAman sakin olun siz değil eşiniz konuşsa daha iyi olur.Biz sinirlendiğimizde bebekler de geriliyor.
Çok masumlar melekler allahım herkesın evladını koru can canan aşk herşey bunlarAhhh bu bal parmaklar öpülür öpülür
Oklava iyi olurOklava mı alayım elıme terlık mı gürültü yspmayın dıye
Oklava iyi olur
Dün benımkını bır ağlama tuttu karnı tok altı temız gaz yok soyacakmısım komple balkona cıkacakmısız balkonda susuyor içeri adım atmaz bagırıyor aglıyor balkona çıkıyorum gülüyor havale sıcak ya güneşe tutuyordum d vutamjnı ıcın alıstı eşşek sıpasıAsi ergen
Denedim içini yedi biraz ama korktum aldım elinden.Ç
Ben biraz soğuk kanlıyım bu konularda sanırım.Kardesim de görünce sakın yalnız bırakma diye çok korktu.Ama zaten yanındayım bir de kocaman salatalık yani ısırma yutma ihtimali yok ben öyle telaşlı bir insan değilim sanırım ondan cesaretim Büyük bir salatalık deneyebilirsiniz ucunu yatay kesip benim kızım sevdi sanırım ya tadını ya soğuk olmasını
Doktorumuz gittiğimizde hala kucakta destekli oturduğunu dönemediğini söyledim.Döner dedi oturur daha dedi kucakta destekli oturmaya devam edin dedi normal her bebeğin gelişimi farklı kabul etmemiz lazım acele etmememiz telaşlanmamamız gerek.Benimki mesela biraz tembel bu konuda.koltuga oturtmaya çalışıyorum köşesine hemen yatar pozizsyon alıyor
Baş parmağını mı?Kızlar bebeğim parmaklarını emiyor.Eli sürekli zaten ağzında ama parmağını ağzına sokmus bir şekilde emiyor uyutmaya çalışırken emiyor suan.Böyle bir alışkanlık edinmesinden endişeliyim müdahale de etmek istemiyorum
Benımkı işaret ve orta parmak sokuyor sonra gerısınıBaş parmağını mı?
Aynen ayın başında gittiğimde soracağım biraz beni rahatsız etti bu durum normalde öyle kendini yormuyor ama uyurken yada emerken zorluyor ıkınıyor çokAllah Allah bunu doktor kontrolünde sorsana neden yapıyor geçmiş aylar olsa kesin gazı var derdik
Tuvalet ıkınması gibi yapıyor çok dönüp duruyor ve ıkınıyor sürekli uyurken ve emerken özellikleCsnım bencede bır sor nasıl bır ıkınma tuvalet ıkınması mı yoksa nefes ıkınması nefesı mı ıkınarsk alıyor
Ben kaç kere uyardım tamam dedi hala yapıyo benim bebişte seslerine uyanıyor sürekli birşeyler çekip duruyorlar evin içinde. Birde çocukları koşuyoOklava mı alayım elıme terlık mı gürültü yspmayın dıye
Güzel şeyler duyalım inşallahBen de bugün bır gotırecem bayram gırınce bızım kontrol kaldı bakalım ne dıcek