• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    321
Prenses doğum nasıl oluyomus.
Tam bilmiyorum ama galiba bir iğne yapıyorlarmış onunda ekstra ücreti varmış. O iğne vurulunca sancın oluyormuş ama sen hissetmiyormuşsun. 2 cm açılmaya kadar doğal sancı çekiyormuşsun sonra o iğneyi vuruyorlarmış sancıyı hissetmiyormuşsun

Tam bilmiyorum ama galiba bir iğne yapıyorlarmış onunda ekstra ücreti varmış. O iğne vurulunca sancın oluyormuş ama sen hissetmiyormuşsun. 2 cm açılmaya kadar doğal sancı çekiyormuşsun sonra o iğneyi vuruyorlarmış sancıyı hissetmiyormuşsun
E sezeryanda yapılan igne gibi bisey o zaman. Oda ağrıyı sızıyı kesiyomus.

Ben de aynıyım valla 😀 ikisi de olsun isterim ama önce sağlık tabii ❣️ oğlum olsa da kız isterdim. Bir de güya ben erkek olsun diye çalışamalar yapacaktım 😀 sürpriz oldu benimki acaba ne oldu😅
İnsan ikisinin tadınada bakmak istiyor 😂kızımda rüyalarımda hep kız bebek görürdüm şimdi istedgimdenmi bilmiyorum 2 kere erkek bebek emzirdiğimi gördüm🥲hiç rüya gördünmü işaret tir😂

O zaman kanamanın gelmeye devam etmesi normal demi benim de şu an kanamam devam ediyor ve adet olacakmış gibi sancim var inşallah benim de hemencik geçer size de çok geçmiş olsun rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Evet normal , 2. Günden sonra kanama olarak değil de kahverengi renk olarak gelmeye başladı bende ve pıhtı çıkıyor , sende de öyle mi ?
Prenses doğum nasıl oluyomus.
Epidural anestezi veriyorlar. Belden bir tane iğne yapıyorlar belden aşağını uyuşturuyorlar ama %100 uyuşmuyor hissediyorsun ama çok az hissedebiliyorsun.

Hemen dogumu düşünmeyin ya psikolojik olarak zor gerçekten.. bende ilkinde korkuyordum şimdi düşününce mucizevi bişey .. zordu ama değer evlatlarımız için

Evet normal , 2. Günden sonra kanama olarak değil de kahverengi renk olarak gelmeye başladı bende ve pıhtı çıkıyor , sende de öyle mi ?

Epidural anestezi veriyorlar. Belden bir tane iğne yapıyorlar belden aşağını uyuşturuyorlar ama %100 uyuşmuyor hissediyorsun ama çok az hissedebiliyorsun.
Benim bugün biraz daha kırmızı gibi devam ediyor sanki karnımın içinde biseyker oluyor sesler de geliyor ama gaz değil eminim bi de dün pıhtı şekilde gelmişti hatta ben onu bebek zannetmiştim bir de gerçekten aya kalktığım an geliyor kanama yatarken bisey yok

Benim bugün biraz daha kırmızı gibi devam ediyor sanki karnımın içinde biseyker oluyor sesler de geliyor ama gaz değil eminim bi de dün pıhtı şekilde gelmişti hatta ben onu bebek zannetmiştim bir de gerçekten aya kalktığım an geliyor kanama yatarken bisey yok
Merhaba benim de sizin gibi pıhtılı pıhtısız baya bi kanamam oldu. Hep kese sağlam denildi kalp de duuyuldu şimdi tekrar başladı kanama. Çarşamba kontrolüm artık ozaman gidip tekrar sorucam. Öncesinde 2 günde bir gitmiştim sürekli vajinal ultrasondan bıktım zaten ondan sonra yine kanama oluyor diye bekliyorum bu sefer. Şuan 7+5iz bebeğe göre. Sata göre 8+5 geç döllenme

Merhaba benim de sizin gibi pıhtılı pıhtısız baya bi kanamam oldu. Hep kese sağlam denildi kalp de duuyuldu şimdi tekrar başladı kanama. Çarşamba kontrolüm artık ozaman gidip tekrar sorucam. Öncesinde 2 günde bir gitmiştim sürekli vajinal ultrasondan bıktım zaten ondan sonra yine kanama oluyor diye bekliyorum bu sefer. Şuan 7+5iz bebeğe göre. Sata göre 8+5 geç döllenme
Size de herhangi bir iğne yapıldı veya fitil verildi kullanıyor musunuz? Kötü düşünmeyelim inşallah bebeklerimize hiç bisey olmayacak bu zor zamanları atlaticaz. Benim kanamalarim adetime daha 7 gün varken beta değeri 27 iken başlamıştı aralıksız devam etti sürekli tutunma kanaması denildi ilaç da baslanmadi regl şeklinde kanama gelinceye kadar ilaçla falan müdahale edilmedi. Ta ki düne kadar iğne vurup fitil verdiler Bende acaba erken progesteron takviyesi alsam bu boyutlara kadar gelmezmiydi diye düşünmeden edemiyorum

Size de herhangi bir iğne yapıldı veya fitil verildi kullanıyor musunuz? Kötü düşünmeyelim inşallah bebeklerimize hiç bisey olmayacak bu zor zamanları atlaticaz. Benim kanamalarim adetime daha 7 gün varken beta değeri 27 iken başlamıştı aralıksız devam etti sürekli tutunma kanaması denildi ilaç da baslanmadi regl şeklinde kanama gelinceye kadar ilaçla falan müdahale edilmedi. Ta ki düne kadar iğne vurup fitil verdiler Bende acaba erken progesteron takviyesi alsam bu boyutlara kadar gelmezmiydi diye düşünmeden edemiyorum
Ben yurtdışındayım burda progesteron zaten çok verilmiyor. Benim kalp atışı duyulunca verildi ama mesela sağlık sigortası bile karşılamadı çünkü tam gerekli mi belli değil. Doktor da istersen kullan dedi ama yan etki oldu diye günde bir kullanabiliyorum en fazla. Başta bhcg m güzel yükselmemişti oyüzden hep düştü düşecek diye bekledik. Hala öyle bakalım. İnşallah hepimizin sağlıklı bebişleri olur.

Harika bir konu olmuş kızlar arkadaşımız yazmış bebek için neler gerekli neler değil detaylı yazmış kaydedelim bence😍

Harika bir konu olmuş kızlar arkadaşımız yazmış bebek için neler gerekli neler değil detaylı yazmış kaydedelim bence😍
Hepsini okudum çok iyi bilgiler ama hiç birşey bilmediğimi farkettim 🤣 çok tecrübesizim ya ben mi böyleyim sadece

Kızlar selam benim 1 haftadır enfeksiyon problemim var doktorum fitil verdi onu kullanıyorum.Akıntım vardı ama katıydı bugün su gibi 3 kez akıntım geldi sizde var mı böyle bir durum ya tedirginim şu an ağrım sızım kanamam yok

Pıhtı gelmesi normal vücut oluşan kan kesesini dışarı atacak. Hep yat canım kalkma hiç. Muhtemelen yarın kahverengiye döner

Back