• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    321
Gebeliğin vermiş olduğu halsizlik uyku halide oluyor bide ilacın etkisi vs biraz daha fazla hissedersin. Yemene içmeye dikkat et ve yat dinlen bu günlerde geçecek her günümüz kıymetli heleki ilk gebelikse herseyin tadını çıkartmaya bak. Allahin izniyle doğuma da ulasicaz her an bizler için çok özel bi süreç. Zorlandiginda bebisinle konuş seneye bu zamanlar neler yapabilirsiniz onlari anlat. Ben kötü oldugumda bebise yogunlasip bolca konusuyorum. Suan çok minnak olmasına rağmen ona iyi geldiğini hissediyorum. Rabbım kolaylık versin. kendine zaman ver 😊😊
Merhaba canım sen nasil oldun hastalanmıştın galiba

Ben göğüse de kullanmaya başladım bio oil kullanıyorum
Kızlar biooil kullanmayı bıraktım 4-5 kez kullanmıştım zaten maximum ama içinde retinil varmış kesinlikle gebelikte yasak olan bir şey. Maalesef çok üzgünüm umarım bebeğe bir zarar vermemiştir, her şeyde içerik okurum bunda basiretim bağlandı resmen

Kızlar biooil kullanmayı bıraktım 4-5 kez kullanmıştım zaten maximum ama içinde retinil varmış kesinlikle gebelikte yasak olan bir şey. Maalesef çok üzgünüm umarım bebeğe bir zarar vermemiştir, her şeyde içerik okurum bunda basiretim bağlandı resmen
Ben ilk bebeğimde hep kullandım bir şey görmedim acaba nasıl bir zararı oluyor

Ben ilk bebeğimde hep kullandım bir şey görmedim acaba nasıl bir zararı oluyor
Kaçıncı haftadan itibaren kullanmıştınız acaba? Retinol türevleri maalesef bebeğe tehlikeli ama bir sıkjntı olmamasına çok sevindim sizde. Aslında zaten ciltten aşırı bi emilim olduğunu sanmıyorum ama özellikle ilk trimesterda kullandığıma üzüldüm çok

Ben burada yazmiştım gruba içeriği temiz değil diye 😔

En güzeli bebe yağı o zaman ondan sürelim bol bol

Bende araştırma içindeydim sonra denk geldi bana da vazgeçtim. Korkma kısa süre kullandın zaten. Doğal kantaron yagi edin. Suan kantaronun tam mevsimi varsa yaşadığın yerde toplayıp kendin de yapabilirsin

Kaçıncı haftadan itibaren kullanmıştınız acaba? Retinol türevleri maalesef bebeğe tehlikeli ama bir sıkjntı olmamasına çok sevindim sizde. Aslında zaten ciltten aşırı bi emilim olduğunu sanmıyorum ama özellikle ilk trimesterda kullandığıma üzüldüm çok
3 ya da 4. Aysu başlamıştım

Ay kızlar bu ara aklıma dogum geliyor beni bi korku sarıyor sanki şimdiden düşünme diyorum ama kendime bi aklıma düştü 😂😂😂🤦🏻‍♀️

Ay kızlar bu ara aklıma dogum geliyor beni bi korku sarıyor sanki şimdiden düşünme diyorum ama kendime bi aklıma düştü 😂😂😂🤦🏻‍♀️
Benimde geliyor valla 🤣 oturdum araştırma yaptım prenses doğum diye bişey varmış ağrısız acısız 🤣 onu duyunca korkum geçti biraz

Bende araştırma içindeydim sonra denk geldi bana da vazgeçtim. Korkma kısa süre kullandın zaten. Doğal kantaron yagi edin. Suan kantaronun tam mevsimi varsa yaşadığın yerde toplayıp kendin de yapabilirsin
Evet evet 2-3 kez kullandım zaten. Fakültede plastik cerrahi hocamız bize ilerde gebe kaldığınızda mutlaka kakao yağı kullanın en etkili çatlak yağlarından biri odur demişti kakao yağı alacağım o yüzden

Kızlar merhaba 7 haftalık hamileyim 12 saat sürecek akşam seyahati yapacağım neler yapmalıyım kan dolaşımıni sağlamak pıhtı atmamasi için

Kızlar merhaba 7 haftalık hamileyim 12 saat sürecek akşam seyahati yapacağım neler yapmalıyım kan dolaşımıni sağlamak pıhtı atmamasi için
2 saatte bir 15 30 dk arası yürüyüş yap durup durup. Zaten ortalama o saat aralığında wc ihtiyacı olur biraz dolanirsin etrafta.

Back