2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Birde kızlar bazıları buharda pişiriyor bazıları haşlıyor direk nasıl yapacaz şaşırdım hangisini yapayım. Püre tadımlarında zeytinyağı ekleyecek miyiz
Besin değerini kaybetmemesi için ben buharda pişireceğim. kabız olmaması için zeytinyağı da eklerim.Koyu&katı kıvamlı bir sebze ise açmak için ayrıca anne sütü de eklerim🙂

Benimki balkonunda oturup komşularının tüm evini dikizleyip bütün gün millet hakkında konuşuyor. O bunu yapmış o onu demiş onun saçı böyle bilmem ne. Yanlarında 1 saat oturunca sinirlerim çıkıyor. Muhabbet sarmıyor. Birde küfür ettiği insanlara ay canım seni çok seviyorum diyor iyice şok oluyorum 😂
Aynısının istanbul hanımefendi şivelisi 🤣🤣 sinsinatiiiiii 😒

Pütürlü boğazında kalır diye korkuyorum açıkçası
Şimdi zaten nerdeyse 2 hafta sadece tattıracağız cay kaşığı tatlı kaşığı kadar genelde de suyunu vercez birden meyveyi ya da sebzeyi yedirmeyeceğiz. Alışacak o da yavaş yavaş. Korkma bunun da üstesinden gelicez 😎

1 saat önce yatırdım kızımı bu seferde geri uyanacak duymayacağım stresi ile ben uykuya geçemiyorum. Beynim çalışmıyor artık. 2 saatte bir uyanıyor yani yaklaşık 1 saate uyanacak ve ben bu saat oldu halen gece uykusuna geçemedim. Delirmek üzereyim artık uykusuzluktan ama uykuya geçemiyorum. Tam içim geçecek gibi oluyor o boşlukta düşme hissi var ya onu yaşıyorum nabzım yükselerek tam uyanıklık haline geçiyorum. Vallahi billahi cildirmak üzereyim artık 😞

1 saat önce yatırdım kızımı bu seferde geri uyanacak duymayacağım stresi ile ben uykuya geçemiyorum. Beynim çalışmıyor artık. 2 saatte bir uyanıyor yani yaklaşık 1 saate uyanacak ve ben bu saat oldu halen gece uykusuna geçemedim. Delirmek üzereyim artık uykusuzluktan ama uykuya geçemiyorum. Tam içim geçecek gibi oluyor o boşlukta düşme hissi var ya onu yaşıyorum nabzım yükselerek tam uyanıklık haline geçiyorum. Vallahi billahi cildirmak üzereyim artık 😞

Akşam saat 9dan beri sanırım 10. uyanışım/yataktan alışım oldu benim de.
Çığlık çığlığa uyanma, memede-kucakta susma ile devam. Ben de beynimin yandığını hissediyorum artık. Sonumuz hayrolsun.

Akşam saat 9dan beri sanırım 10. uyanışım/yataktan alışım oldu benim de.
Çığlık çığlığa uyanma, memede-kucakta susma ile devam. Ben de beynimin yandığını hissediyorum artık. Sonumuz hayrolsun.
Bak uyandı bile 😓 bir yandan ağlıyorum bir yandan emziriyorum. Uykusuzluktan delirmek üzereyim.

Bunu bende yaşıyorum kendi kendimi uyutmuyorum resmen. Bebeğim uyuduktan sonra hemen uyuyamıyorum gözüm dalıyor gibi oluyor sıçrıyorum resmen kendime uyuma diyorum. Dün özellikle nefesim kesiliyor zannettim uyumamak için direniyorum

Bunu bende yaşıyorum kendi kendimi uyutmuyorum resmen. Bebeğim uyuduktan sonra hemen uyuyamıyorum gözüm dalıyor gibi oluyor sıçrıyorum resmen kendime uyuma diyorum. Dün özellikle nefesim kesiliyor zannettim uyumamak için direniyorum

Bebek uyuyunca uyu diyorlar ya olmuyor bazen işte. Ben de öyle bebek uyuyunca direk uyuyup değerlendiremiyorum. Özellikle bu aralar resmen kendime işkence yapıyorum
Sürekli uyanıyor. Kafayı yemek üzereyim gerçekten doğduğu günden beri uyumuyor resmen. Zaten kolikti ve kolay bir bebek değil bir de üstüne uyumuyor. Bir Allah’ın kulu da biz bakalım git yat demedi şimdiye kadar. Bizde çok uykusuz gün geçirdik diyo annemle kv mesela. E sizin beni anlamaniz gerekmiyo mu bizde yaşadık bizle de ilgilenen yoktu diye kahramanlık hikayesi anlatana kadar bu kızla bi ilgilenelim bizim yaşadığımızı yaşamasın desenize.
Evet tam içim geçecek gibi oluyor beynim uyarı veriyor birden gözüm açılıyor kendi kendimin dusmani oldum resmen. Çocuğuma gülecek oynayacak halim kalmadı 😞

Bu kararını eşin nasıl karşıladı. Çünkü bugün bende bu kararı vermek zorunda kaldım en sonunda bana da bunu yaptırdı bir daha görüşmek istemiyorum dedim eşime
Bizimki kötü bir süreçti ,benim mikser görümcem var hersey onun başının altından çıkar..En son bana telde oğluma karılık mı yaptın sanki dedi Bende Allah a havale edip teli suratına kapattım engel koydum her yerden.Görüşmem kesinlikle.Çok değişik insanlar babamin cenazesine gelmemiş insanlar.O yüzden eşim de istiyorsa gidebilir onlara hiç umrumda değil.Görüşmek istemediğinizi söylemeniz iyi olmuş ,bırak kendisi gitsin görüşsün size iyi gelmiyorsa kendinizi yıpratmayın.

Aynı şekilde ne olursa herkes sütümü suçluyor özellikle kv. Eşime bu konuda aşırı rahatsız olduğumu dile getirdim ve eskisi kadar sık gitmiyorum artık kafam daha rahat. Çok hareketli olmasını bile sütüme bağladı, cahil insanlar hep konuşur muhatabı kes mesafe her zaman iyidir.
Herkes konuşuyor gerçekten, kilo alımi yavaş diye dediler sütün besleyici değil😀😀

X