2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Ay bizim bebeler aynı bizimki 1,5-2 saatte bir uyuyor ve ger uykusu 30dk sürüyor
Aynen benimkinde max 2 saat duruyor onda da ağlar yatırmam gerekiyor zaten o 1 buçuk saatte yedir giydir oyna falan aşırı yoruluyorum ya uyuyunca dinlenmeek istiyorum ama çamaşır bulaşık elim ayağıma dolaşııır

Siderfer kullanan arkadaslar buzdolabinda saklanmasi gerekiyor ya buzdolabindan cikardiktan ne kadar sonra veriyorsunuz? Hemen verdim dün sonra endiselendim soguk dokunur mu diye

O kadar değişken kiii etkilediği de oluyor etkilemediği de ya da ben etkiliyor sanıyorum bilmiyorum ama ne olursa olsun uyandırmıyorum uzun uyuyorsa, bana nefes almak için zaman oluyor
İyi yapıyorsun valla nefes almak terapi gibi kafamız ne kadar rahat olursa o kadar güzel ilgileniyoruz

Kan ter ıcınde uyuttım sımdı ağlayarak uyudu bıde yukarıdakıler tasınıuor bına dakı guruktı her sese gözünü acıyır

İyi yapıyorsun valla nefes almak terapi gibi kafamız ne kadar rahat olursa o kadar güzel ilgileniyoruz
Kesinlikle öyle:) bu arada ben son uykusu için asla saat 18i geçirmemeye çalışıyorum, takip ettiğim uylu eğitimleri de bunu söylüyor, yoksa gece uykusuna dalış saati direkt öteleniyor. 18i geçirmezsem genelde 20 en geç 21 de gece uykusuna geçmiş oluyor

Aynen bende 5 buöuk 6 civarı son uykusuna yatırmaya çalışıyorum

Yemek yerken oğlum çıldırıyor ya ağlama krizine giriyo çatalı uzatıyorum hemen susuyor ağzını açıyor. Hele su çay falan içiyorsam bardağı elimden almaya çalışıyor kucağımdayken. Sizde böyke oluyor mu yemeklerinde gizli yicez artık

Gece kav kere uyanıyor bu saatte yatıyorsa canım gece uykusuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…