- 17 Nisan 2023
- 1.958
- 1.514
- 31
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #59.221
Ay bizim bebeler aynı bizimki 1,5-2 saatte bir uyuyor ve ger uykusu 30dk sürüyorBebeğiniz gündüz kaç kere uyuyor ya bizimki çok sık uyuyor en az 4 5 kere uyuyor uykuları da çok kısa 30 dk faln sürüyor hiç bir iş yapamıyorum
3 max 4 kere uyuyor, uykuları da 45 dk-1 saat genelde. bazen beni şaşırtıp gün içerisindeki bir uykusunda 2 saat uyuyor fakat nadirBebeğiniz gündüz kaç kere uyuyor ya bizimki çok sık uyuyor en az 4 5 kere uyuyor uykuları da çok kısa 30 dk faln sürüyor hiç bir iş yapamıyorum
Aynen benimkinde max 2 saat duruyor onda da ağlar yatırmam gerekiyor zaten o 1 buçuk saatte yedir giydir oyna falan aşırı yoruluyorum ya uyuyunca dinlenmeek istiyorum ama çamaşır bulaşık elim ayağıma dolaşııırAy bizim bebeler aynı bizimki 1,5-2 saatte bir uyuyor ve ger uykusu 30dk sürüyor
2 saat uyuması gece uykusunu etkiliyor peki3 max 4 kere uyuyor, uykuları da 45 dk-1 saat genelde. bazen beni şaşırtıp gün içerisindeki bir uykusunda 2 saat uyuyor fakat nadir
O kadar değişken kiii etkilediği de oluyor etkilemediği de ya da ben etkiliyor sanıyorum bilmiyorum2 saat uyuması gece uykusunu etkiliyor peki
İyi yapıyorsun valla nefes almak terapi gibi kafamız ne kadar rahat olursa o kadar güzel ilgileniyoruzO kadar değişken kiii etkilediği de oluyor etkilemediği de ya da ben etkiliyor sanıyorum bilmiyorumama ne olursa olsun uyandırmıyorum uzun uyuyorsa, bana nefes almak için zaman oluyor
Az uyuyorBebeğiniz gündüz kaç kere uyuyor ya bizimki çok sık uyuyor en az 4 5 kere uyuyor uykuları da çok kısa 30 dk faln sürüyor hiç bir iş yapamıyorum
Ya ben eczacıya özellikle sordum oda sıcaklığında saklayın dedi bana dün aldık buzdolabına hiç koymadımSiderfer kullanan arkadaslar buzdolabinda saklanmasi gerekiyor ya buzdolabindan cikardiktan ne kadar sonra veriyorsunuz? Hemen verdim dün sonra endiselendim soguk dokunur mu diye
Kesinlikle öyle:) bu arada ben son uykusu için asla saat 18i geçirmemeye çalışıyorum, takip ettiğim uylu eğitimleri de bunu söylüyor, yoksa gece uykusuna dalış saati direkt öteleniyor. 18i geçirmezsem genelde 20 en geç 21 de gece uykusuna geçmiş oluyorİyi yapıyorsun valla nefes almak terapi gibi kafamız ne kadar rahat olursa o kadar güzel ilgileniyoruz
Aynen bende 5 buöuk 6 civarı son uykusuna yatırmaya çalışıyorumKesinlikle öyle:) bu arada ben son uykusu için asla saat 18i geçirmemeye çalışıyorum, takip ettiğim uylu eğitimleri de bunu söylüyor, yoksa gece uykusuna dalış saati direkt öteleniyor. 18i geçirmezsem genelde 20 en geç 21 de gece uykusuna geçmiş oluyor
Onuda doyur annesı yeyıversınYemek yerken oğlum çıldırıyor ya ağlama krizine giriyo çatalı uzatıyorum hemen susuyor ağzını açıyor. Hele su çay falan içiyorsam bardağı elimden almaya çalışıyor kucağımdayken. Sizde böyke oluyor mu yemeklerinde gizli yicez artık
Bizim yemeklerinyemek istiyor nasıl vereyimOnuda doyur annesı yeyıversın
Ben de ben de sizdenim hiç iş yapamıyorumAy bizim bebeler aynı bizimki 1,5-2 saatte bir uyuyor ve ger uykusu 30dk sürüyor
Agzının tadını bılıyor yavrumBizim yemeklerinyemek istiyor nasıl vereyim
Alıştım ben dagınıklıkBen de ben de sizdenim hiç iş yapamıyorum
Gece kav kere uyanıyor bu saatte yatıyorsa canım gece uykusunaKesinlikle öyle:) bu arada ben son uykusu için asla saat 18i geçirmemeye çalışıyorum, takip ettiğim uylu eğitimleri de bunu söylüyor, yoksa gece uykusuna dalış saati direkt öteleniyor. 18i geçirmezsem genelde 20 en geç 21 de gece uykusuna geçmiş oluyor
İlk zamanlar annem vardı ne güzeldi şimdi ben de alıştım dağınıklığa eşim gelene kadar beklemek zorundayım ya da bebek kucağımda ufak tefek işler işte ancaAlıştım ben dagınıklık