2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Ayy çok dikkat edin benim kızımda sağ mememi doğru düzgün emmedi süt vardı ama rahatsız etmiyordu bende biter gider sandım. 1 hafta önce farkettim yumru olmuş içinde çok fena ağırmaya başladı. Antibiyotikle geçti anca ağrısı. Ultrasonla baktılar iltihap dolmuş içi hep :KK43:
Bende şuan o durumdayım ya sıkınca elime bişey geliyor geçen ayda oldu antibiyotik kullandım emziremwdim doğru düzgün o yüzden şimdi gitmedim doktora ateşim çıktı sonra düzeldi bilmiyoeum heçer mi kendi kendine :KK43:

Ayy çok dikkat edin benim kızımda sağ mememi doğru düzgün emmedi süt vardı ama rahatsız etmiyordu bende biter gider sandım. 1 hafta önce farkettim yumru olmuş içinde çok fena ağırmaya başladı. Antibiyotikle geçti anca ağrısı. Ultrasonla baktılar iltihap dolmuş içi hep :KK43:
Bir de hangi bölüme gittiniz ben daha önce acile gitmiştim

Kızlar 0.2 ya da 0.3 tog uyku tulumu kullanan var mı yaz için, normal penye tulumdan farkı var mı
Bunu bende merak ediyorum, kollarını çok oynatıp agzina goturuyor ellerini. Poposunu kaldırıp geri bırakıyor tulum olsa biraz daha hareketi kısıtlanır mi?

Zaten tek yarım kol zıbın ve altında bezle yatırıyorum yarım kundak seklinde

Yatagına koyuuyorum uyanuyır kucagıma alıyorum pat uyuyor uykusu var ama yatak istemiyo bu kadar uykuluyjen bile nasıl anlıyolar sabaha kadar ben inat ettim oplum inat etti pes ettim uyusunda nasıl uyursa artık :)

Saat 2 de uyandi gözler çin gibi açık neyse zar zor uyudu 1 saat sonra 3 te, 3 buçukta uyandı salladim uyuttum 4.40 ta uyandı hala uyku yok.

Bı insan 4.40 ta güne başlar mi bu nasıl sirkadyen güneşten bile önce uyaniyo sinirden ağladım az önce
Bu nesil geröekten değişik yediğimizden içtiğimizden mi nedir annemler anlatıyor zorla uyandırılarmış beni bilmezmiş gece uykusuzluğu kadın tamam açta kalmasın kuzularda bu da ne bileyim uykusulzuk çok zoor üç ay oldu aralarda bende de kayış kopuyo

Yatagına koyuuyorum uyanuyır kucagıma alıyorum pat uyuyor uykusu var ama yatak istemiyo bu kadar uykuluyjen bile nasıl anlıyolar sabaha kadar ben inat ettim oplum inat etti pes ettim uyusunda nasıl uyursa artık :)
Bende öyle dert etmiyorum uykuları ama doğduğundan beri 4 te 5 te hep ayaktayım yani bu saatlerde uyanmak beni sinir ediyo yoksa uyumuş uyumamış değil😢😓 çok yoruldum 4 te 5te güne başlamaktan yaşlanınca bile erken kalkmicam yaticam bu saatlerde hep

Bende öyle dert etmiyorum uykuları ama doğduğundan beri 4 te 5 te hep ayaktayım yani bu saatlerde uyanmak beni sinir ediyo yoksa uyumuş uyumamış değil😢😓 çok yoruldum 4 te 5te güne başlamaktan yaşlanınca bile erken kalkmicam yaticam bu saatlerde hep
Bizde güne 6 civari başlıyoruz zaten 5ten sınra tam uyumuyor sağa dön sola dön mızıklanıp duruyor uyanmış oluyorum artık

Bizimki yeni huy edindi emziği veriyorum çıkarıp tersini koyuyor ağzına öyle emiyor ya da oynuyor onunla dışını ısırmaya çalışıyor ters tarafını elinde alınca başlıyor ağlamaya

Benkmkıde kendı uatagında uyanıyır benım yanımda uyuyor beyefendı benle yatmak ıstıyor

X