- 19 Haziran 2023
- 265
- 378
- Konu Sahibi Buffalosos
- #59.141
Geçen aylar gibi olur sanıyordum. Ya da o zaman çok gazlıydı anlamadım mı. Hala gazlı ama gazı olduğunu anlıyorum artık. Bu başka bişeyBiz cuma olucaz korkuyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen aylar gibi olur sanıyordum. Ya da o zaman çok gazlıydı anlamadım mı. Hala gazlı ama gazı olduğunu anlıyorum artık. Bu başka bişeyBiz cuma olucaz korkuyorum.
Bizde cuma olucaz inşallahBiz cuma olucaz korkuyorum.
Yani bizim doktor kestik diye kızdı fakat özel bı sebebi yok anne karnı saçı böyle pamuk gibi saçlar dursun isteriz sonra sert saçlar cikicak dedi. Bizim çok düzensiz döküldü şekilsizdi baya şimdi iyi banyo kolay oluyor hafif konak vardı oda azaldı.Bende saçlarını kesmek istiyorum zaten dökülüyor her yer saç bir de çok ince fark etmiyorum ellerine falan yapışıyor elleri hep ağzında zaten ama bırakmıyorlar 1 yaşından önce kesilmez miş bebeğin saçı ne alakaysa
Oğlum Doğduğundan beri böyle anlattığınız gibi illa elleri dışarıda olacak eller hep surattaKızlar sizlere ufak bir şey danışacaktım, bebekleriniz gece uyurken bir anda elleriyle yüzünü mıncık mıncık ederek kendisini uyandırıyor mukundağı bırakalı 1 hafta oldu şimdide bu sorun başladı gece uyuyan çocuk uyumaz oldu eli sürekli yanaklarında yüzünü hamur mu sanıyor ne yapıyor sürekli kıpır kıpır yoğuruyor kendini sonrada uyanıyor, hafifce kundaklasam bu sefer yine kurtarıyor ellerini ne yapacağımı şaşırdım
Bizimkide baya şekilsiz duruyor dökülen döküleYani bizim doktor kestik diye kızdı fakat özel bı sebebi yok anne karnı saçı böyle pamuk gibi saçlar dursun isteriz sonra sert saçlar cikicak dedi. Bizim çok düzensiz döküldü şekilsizdi baya şimdi iyi banyo kolay oluyor hafif konak vardı oda azaldı.
Kötü ben hala depresyondayım üç buçuk ay oldu ama geçmedi malesef.. pek iyiye de gitmiyorum sanki napcam bilmiyorum
Misafirler gelmek istiyor hepsine lohusa depresyonundan çıkamadım kötüyüm kusura bakmayın dedim hep eşimde nereye kadar diyor o da beni anlamıyor öyle geçiyor günler
Benim eşim tam tersi neden getirmiyorsun geç uyusun n'olacak ki diyor sıfır düşünce. Kaynanam gilde ver biz uyutalım dedi bende yok dedim onlara kalsa diyor neden arka odaya götürüyorsun yanımızda uyut neymiş salonda TV sesinde onların sesinde ışıkta çocuğu uyutacağım
Canım 36 kötü bır hafta degıl bızde 37 de doğduk küvezde alınma ıhtımalı vardı çok şükür olmadı kaç kg doğdu iyi maşallah tek anne sütü mu17 şubat 2024 de 36 haftalık doğduk takibimiz bir ay geriden gidiyor aranızda prematüre bebeği olan var mı
3. Ay kontrolünde 57 cm 5000 gram çıktı doktor yeterli dedi ama için hiç rahat değil daha fazla alsın istiyorum
Luzımsuz işte hepsıCahil cühelaya laf anlatmak çok zor ya.
Luzımsuz işte hepsı
Benımkıde döküldü sıpanın bır degısk çok saclıydı benkmko dogdıgunda bır kısmı kel bırkısnk dokukBizimkide baya şekilsiz duruyor dökülen döküle
Bencede yokGerçekten öyleler birkaç mesajınızı okudum da. Benim oğlum 10 aylık o yüzden empati yapabiliyorum. Lohusa kadınları üzenlerin bence yatacak yeri yok.
Bencede yok
Bizdede çok huzursuzluk oldu ve akşam ateş yapmıştı geçmiş olsunMerhaba kızlar, oğlum bugün 4.ay aşılarını oldu. Daha önceki aşılarda sorun olmamıştı. Sabahtan beri çok huzursuz rahat uyuyamıyor. Sanki inliyor bazen Sizde de oldu mu? Ne zaman geçti?
Sanırım minnak vücutları denge kurmaya çalışıyor. Benim kızım da öyle kafası çok terliyor bacaklar buz gibiÖyledir muhakkak ama bir tarafı terliyor bir tarafı üşüyor ilginç
Cuma olacağız. 2. Ay aşılarının aynısı değil mi? Onda hafif ateş olmuştuMerhaba kızlar, oğlum bugün 4.ay aşılarını oldu. Daha önceki aşılarda sorun olmamıştı. Sabahtan beri çok huzursuz rahat uyuyamıyor. Sanki inliyor bazen Sizde de oldu mu? Ne zaman geçti?
Benim şirketim 4 taksit şeklinde işledi her ay maaş alır gibi aldım. 857 lira emzirme ödeneğini diyorsanız o da e devletteki bağlı olan banka hesabıma yattı doğumdan birkaç gün sonrakızlar iş görememezlik doğumdan 1 ay sonra yattı şimdi sgk yeninden para yatıracakmış 2 taksit şeklimde mi ödeme aldınız bir de doğum parası nereye yatıyor herkese verilen