2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Bende öyle dert etmiyorum uykuları ama doğduğundan beri 4 te 5 te hep ayaktayım yani bu saatlerde uyanmak beni sinir ediyo yoksa uyumuş uyumamış değil😢😓 çok yoruldum 4 te 5te güne başlamaktan yaşlanınca bile erken kalkmicam yaticam bu saatlerde hep
Aksam uykusuna kacta geciyor ki? Günduz mü fazla uyuyor acaba? Bir de gün içinde disari cikiyor musunuz bebisler hava alinca gece daha rahat uyuyor

Kızlar selam geçenlerde yazmıştım bebeğimin önce burnu tıkalıydı sonra öksürüğe döndü diye. Dayanamadım doktora götürdüm. Ateşi hiç olmadı keyfi yerinde ama öksürüyor. Doktor antibiyotik ventolin pulmicort ne varsa yazdı. Özel hastaneye kontrole giden arkadaşlara soruyorum kimsenin doktoru antibiyotik falan yazmamış. İnternet videoları var bilirsiniz osman gönülal’ın . Onu dinliyorum o da asla antibiyotik kullanılmaz bu durumda diyor. Napacağımı şaşırdım. Öksürüğü de 4 gündür devaö ediyor. Şimdi sadece serum suyuyla buhar ve burun temizliği yapıyorum.

Bende öyle dert etmiyorum uykuları ama doğduğundan beri 4 te 5 te hep ayaktayım yani bu saatlerde uyanmak beni sinir ediyo yoksa uyumuş uyumamış değil😢😓 çok yoruldum 4 te 5te güne başlamaktan yaşlanınca bile erken kalkmicam yaticam bu saatlerde hep
Evet kaçta gece uykusuna geçiyorsunuz ben de merak ettim

Kızlar selam geçenlerde yazmıştım bebeğimin önce burnu tıkalıydı sonra öksürüğe döndü diye. Dayanamadım doktora götürdüm. Ateşi hiç olmadı keyfi yerinde ama öksürüyor. Doktor antibiyotik ventolin pulmicort ne varsa yazdı. Özel hastaneye kontrole giden arkadaşlara soruyorum kimsenin doktoru antibiyotik falan yazmamış. İnternet videoları var bilirsiniz osman gönülal’ın . Onu dinliyorum o da asla antibiyotik kullanılmaz bu durumda diyor. Napacağımı şaşırdım. Öksürüğü de 4 gündür devaö ediyor. Şimdi sadece serum suyuyla buhar ve burun temizliği yapıyorum.
Selamlar, benim bebeğim de nezle olmuştu. Burun tıkanıklığı öksürük vardı ateşi hiç olmadı. Doktor serum suyu burun temizleme ve hava ile verme dışında başka bir şey yapmamamı söylemişti. Eğer çok tıkanır nefes alamazsa diye de ventolin ve cortairdi sanırım öyle bir ilaç yazmıştı nebülle vermem için. Ama ben mümkün olduğunca serumla düzenli burun temizliği ve buharını yaptım çok şükür
İlaca ihtiyaç kalmamıştı.

Mama veren anneler lütfen cevap verir misiniz. Kaç saatte bir kaç ölçü birde içme isteği nasıl. Tecrübeli anneyim a tedirginlik hep toy. Gecicek biliyorum ama takıntılıyim :KK43:
Ben mamayı çok düzenli vermiyorum çoğunluk emziriyorum emmeden sonra baktım bir saat sonra ağlıyor napsam susmuyor ozaman doymadığını veya çabuk acıktığını anlıyorum yine emziriyorum ama süt hemen dolmadığı için daha çok ağlıyor bu sefer 120 CC mama veriyorum aşağısıyla doymuyor çünkü artık

Benim doktorum da çocuğum grip olduğunda öksürük şurubu nezle için ilaç felan yazmıştı hep.

Canım seninle aynı durumu yaşamıştık bwn gitmedim doktora ama tabi senin durumun farklı olanilşr iyi yapmışsın giderek öksürük bizim 2 gün kadar sürdü ama burnu hala aşırı tıkalı hır hır ediyor uyuduğunda bişey yok ama öyle ses gelmiyor Osman gönülalı bende takip ediyorum bir videosu var belki izlemişindir bebekler kilo aldıkça burun tıkanıklığı arıyor diyor yanaklar genişliyor burun kanalları daralıyor diye normal dedi ben çünkü devamlı temizliyorum ama hırıltı bitmiyor burnundan da baya sümük geliyor yani daha antibiyotik giç kullanmadık korkuyorum da açıkçası bağışıklığı zayıflatır diye Ha bir de antibiyotik yazdı ama öksürük ciğerlerine mi inmiş eğer öyleyse tabi ki kullanmak gerekir tehlikeli oluyor

Canım seninle aynı durumu yaşamıştık bwn gitmedim doktora ama tabi senin durumun farklı olanilşr iyi yapmışsın giderek öksürük bizim 2 gün kadar sürdü ama burnu hala aşırı tıkalı hır hır ediyor uyuduğunda bişey yok ama öyle ses gelmiyor Osman gönülalı bende takip ediyorum bir videosu var belki izlemişindir bebekler kilo aldıkça burun tıkanıklığı arıyor diyor yanaklar genişliyor burun kanalları daralıyor diye normal dedi ben çünkü devamlı temizliyorum ama hırıltı bitmiyor burnundan da baya sümük geliyor yani daha antibiyotik giç kullanmadık korkuyorum da açıkçası bağışıklığı zayıflatır diye Ha bir de antibiyotik yazdı ama öksürük ciğerlerine mi inmiş eğer öyleyse tabi ki kullanmak gerekir tehlikeli
Ben mamayı çok düzenli vermiyorum çoğunluk emziriyorum emmeden sonra baktım bir saat sonra ağlıyor napsam susmuyor ozaman doymadığını veya çabuk acıktığını anlıyorum yine emziriyorum ama süt hemen dolmadığı için daha çok ağlıyor bu sefer 120 CC mama veriyorum aşağısıyla doymuyor çünkü artık
Ooo 120 baya çokmuş daha hiç vermedim aradan benimde mama verdiğim oluyor ama en fazla 60 benimki baya kusuyor çünkü sık sık emziriyorum artık ne kadar süt içiyor Allah bilir

Bende şuan o durumdayım ya sıkınca elime bişey geliyor geçen ayda oldu antibiyotik kullandım emziremwdim doğru düzgün o yüzden şimdi gitmedim doktora ateşim çıktı sonra düzeldi bilmiyoeum heçer mi kendi kendine :KK43:
Bende hiç kızarıklık ateş falan olmadı. Keşke olsaydı anlardım. İltihap olmasını önlerdim. Önceden de tıkanmıştı benim sıcak uygulayıp sağınca geçmişti. Ama bu çok ilerledi doktor bile bu kadar iltihapa nasıl ateşin olmadı dedi. Genel cerrahi bakıyor. Bana en son cerrahi olarak boşaltmamız lazım dedi şimdi başka doktora gidip görüş alacağım. Sizde ilerlemeden sıcak su altında tarak ile tarayıp emzirin veya sağın benim gibi olmasın.

Bebeğiniz gündüz kaç kere uyuyor ya bizimki çok sık uyuyor en az 4 5 kere uyuyor uykuları da çok kısa 30 dk faln sürüyor hiç bir iş yapamıyorum

Bende hiç kızarıklık ateş falan olmadı. Keşke olsaydı anlardım. İltihap olmasını önlerdim. Önceden de tıkanmıştı benim sıcak uygulayıp sağınca geçmişti. Ama bu çok ilerledi doktor bile bu kadar iltihapa nasıl ateşin olmadı dedi. Genel cerrahi bakıyor. Bana en son cerrahi olarak boşaltmamız lazım dedi şimdi başka doktora gidip görüş alacağım. Sizde ilerlemeden sıcak su altında tarak ile tarayıp emzirin veya sağın benim gibi olmasın.
Randevy aldım bende genel cerrahiye o sıcak su olayını bir deneyeyim benim hemen ateşim çıkıyor anlamadım aşırı halsiz oluyorum kemiklerimw kadar ağrı vuruyor anlamadım

X