- 19 Temmuz 2022
- 2.290
- 2.487
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #58.961
maalesef öyle uyguna 2. elleri de var bazen denk geliyorAhahs baya pahalıymoş ya 2500 tl diyordu yaklaşık 10 kere falan bez alırım o parayaher şey neden bu kadar pahalı anlamıyorum
Olsun yeterki sağlıklı iyi olsunA Alliswell23 doktora kontrole gittik biz de bir ayda 1cm uzamışız 400 gram almışız doktor çok normal dedi
Ses çıkarmaya çığlık atmaya basladiysa ve bu bağırsakları sonrasında kucağa alıp gaz cikartmayi deneyin. Açlık alt temizliği sıcaklık uyku durumları okeyse 100 de 100 gazdan agliyodur. Bizimki 5. Aya girecek seslenmeye başladığından beri delicesine gazı var. Aklınızda olsunDün benimki de cooook ağladı cildirdi resmen. Küvetini doldurdum suya soktum çırpına çırpına oynadı içinde sakinleşti. Bundan sonra kriz gelince öyle yapıcam
Konudan bagimli bağımsız ağlamasına müsaade edin bebeğinize. Bunuda öğrenmesi gerekiyor.Ben aldım 6 aydır da kullanıyorum muhteşem Bi rahatlık ben 15 bin TL ye almıstım pahalı oldugunda bakmayın sonuna kadar hak ediyor parasını benim kızım yarı süt emdi yarı mama makinası ile gittik yenidoğan dan itibaren ağlamadan mamasını verdik ve kızım suan 6 aylık aglamak nedir bilmez ve mamayı ve suyu orantılı verdigimiz içün hiç bir zaman kabız olmadı ve maması hep 5 saniye de hazır oldu
Demekki normal kilo boy yavaşlamasıBizde 2 cm uzamışız 500 gr
Evet bende İstanbuldayim hele buginn fenaydi..İstanbukda yaşıyorum normalde sıcak değildi ama 2 gündür çok sıcak ee oda da anne baba sa olunca gece çok havasız kalıyor iyice sıcaklıyor insan dün gece evin içi 26 dereceydi
Şu an kaç kilo kaç cm bebeğiniz.. Biz de 4 ayı tamamladık acaba normal boy ve kilo ne olmalıymışDoktora gittik, doktorun takibine göre en son 19 Nisan'da bakılmış aradan 40 gün geçmiş 500 gram almış görünüyor ve 1 cm uzamış görünüyor. Biraz geri kalmış dedi. Bide rotadan sonra mukuslu kaka ve bi kaç kere kan gördüğümden bahsettim inek sütü alerjisi için bir kan tahlili yaptı Ankara'ya gönderiyoruz dedi. Daha önce bunu yapan var mı?
Benim bebeğim 2500 gram 47 cm doğmuştu şuan 57 cm 5300 gram. Sizin ?Şu an kaç kilo kaç cm bebeğiniz.. Biz de 4 ayı tamamladık acaba normal boy ve kilo ne olmalıymış
Klima ile hasta olmadı hiç değil mi? Klima aldık takılacak sıcaktan uyuyamıyor evde bebek.Hasta olur mu diye de endişeliyim bir yandan amaBen dün gece 3 saat klimayla yatirdim sadece zibin ve şort giydirdim. Sonra kapattim klimayi cok sık da kontrol ettim ne terledi ne üşüdü. Klima 24 derece en düşük fanda calisti ve dogrudan bebege üflemedi. Klimayi calistirmazsam durdugu yerde terliyor ince de giyinse
Felaket sıcak ne yapacağımı şaşırdım. Salonda klima da uyutuyordum odaya beşiğine getireyim dedim ama inanılmaz bir sıcak var. İnsan şaşırıyor ne yapacağını klima da mı uyursam ne yapsam bilemedimKızlar nasılsınız.Tüm bebiş ve annelerimizin keyfi inşallah yerindedirminnoslar sıcakta uyuyabiliyor mu sizlerde gündüz uykuları ne durumda.Biz sıcaktan uyuyamıyoruz avm’ye gittik bugün.Bebeğim anında uyudu sanırım sıcaktan uyuyamıyormus
Daha haziran suan temmuzu ağustosu var böyle geçmez zaman yana yanaFelaket sıcak ne yapacağımı şaşırdım. Salonda klima da uyutuyordum odaya beşiğine getireyim dedim ama inanılmaz bir sıcak var. İnsan şaşırıyor ne yapacağını klima da mı uyursam ne yapsam bilemedim
Yine sizin ev iyiymiş bizim ki şuan 30 dereceEvet bende İstanbuldayim hele buginn fenaydi..
Gece bende yatak odasına baktim. 27 dereceydi cami açtım ama içerisi 26 falan oldu anca bugün vantilatörü kurcaz.
Klima salonda 24 de açıyorum suab mesela ev 26.2 klima olmasa düşünemiyorum
Öyle valla tam gezdirme etrafı keşfetme zamanları gelmiş ama bu sıcaklarda bebeği nereye götürecez nasıl götürüp gezdirecez ben onu düşünüyorumDaha haziran suan temmuzu ağustosu var böyle geçmez zaman yana yana
Ay bizimki de normal dedi bilemedimOlsun yeterki sağlıklı iyi olsun
Ayın 20sinde kontrolo gittik 1ayda 4cm uzamış 690 Gr almis. Doktora söyledim 1ayda en az kaç Gr alması gerektiği söyledim 500gr fazla olması gerekiyo dedi.
Bende su vermek istiyorum 4.5 aylık olduk doktor verme dedi ama yine de vermeyi düşünüyorum günde kaç kere vereceksinizBugün en uzun süre dışarda kaldigimiz zan oldu. Dışarısı çok sıcak. Uzun süre arabada kalınca sırtı terliyor. O zan zaten dile getiriyo derdini kucağa alıyorum. Alışveriş yaptık.. yemek yedik.. kahve içtik... 2 mekan değiştirdik. Sonra güzel ablalar abiler oğluşumu sevdi cilve yaptıyemek kısmına gelince hala 3 ölçüyü tam bitiremiyoruz nasıl olcak bilmiyorum çoğu beslenmeyi gün için de uykuda olursa vermeye çalışıyorum o zaman ancak bitiriyo. Oyuncak aldik. Uçmuş fiyatlar deli para. Pusete takılan his oyuncağı aldık 700 TL Allah'ım herkesin yardımcısı olsun.dis kasiyici aldık sulu alıştırmak biberonu aldık. Şu vermem lazım ara ara vallahi mama meme de olsa artık ihtiyaç. Birde burda birbirimize bebeklerimizin sevdiği verim aldığı oyuncaklari paylassak ya. Fikir olur hem. Oyun halısı mesela bizim için mükemmellik kurtarici.
Benim bebeğimde oyun halısına bayılıyordu sıkıldı 15 gündür kullanmıyorum tekrar deneyeceğim vik vik öten oyuncağı var onu seviyor şu tırtıllar varya sök tak şeklinde ondan aldım bayıldı sesine şekline felanBugün en uzun süre dışarda kaldigimiz zan oldu. Dışarısı çok sıcak. Uzun süre arabada kalınca sırtı terliyor. O zan zaten dile getiriyo derdini kucağa alıyorum. Alışveriş yaptık.. yemek yedik.. kahve içtik... 2 mekan değiştirdik. Sonra güzel ablalar abiler oğluşumu sevdi cilve yaptıyemek kısmına gelince hala 3 ölçüyü tam bitiremiyoruz nasıl olcak bilmiyorum çoğu beslenmeyi gün için de uykuda olursa vermeye çalışıyorum o zaman ancak bitiriyo. Oyuncak aldik. Uçmuş fiyatlar deli para. Pusete takılan his oyuncağı aldık 700 TL Allah'ım herkesin yardımcısı olsun.dis kasiyici aldık sulu alıştırmak biberonu aldık. Şu vermem lazım ara ara vallahi mama meme de olsa artık ihtiyaç. Birde burda birbirimize bebeklerimizin sevdiği verim aldığı oyuncaklari paylassak ya. Fikir olur hem. Oyun halısı mesela bizim için mükemmellik kurtarici.
Klimamı 26'daydı bu dönme olayı da çok zor gece biz uyurken ya uykuda dönerlerseBizim ev dün 26 derecedeydi kısa kollu zıbınla yatırdım üzerine tek katlı müslin örttüm ama terliyor yine de gece üzerini değişiyorum sürekli . Aynı şekilde yatıyorlar ondan terliyor sanırım bizimki biraz sağa sola vücudunu dönerse belki şu terleme işi azalacak
Aynı şeyleri ben de söylüyorum ya sen benim kızım mısın diyorumValla ben hala inanamıyorum. Gebe kaldığımda da inanamamistim bebeğim içimde diye. Oyle imkansız ulaşılamaz bi yerdeydi ki evlat sahibi olmak.. Hala rüya bi hayalin içindeymiş gibi hissediyorum. Bazen bakıp bakıp seni ben mi doğurdum nasıl böyle güzel bi bebek çıktın benden diye söyleniyorum.