- 23 Ağustos 2022
- 4.313
- 4.592
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #58.921
Ahahah bi anlık sinir gelince faraşa bile gerek kalmadan toplar hallederim.Gerçekten çok ayıp ya. Toplum içinde yaşıyorsun yani yalnız değilsin kilaftan da anlamıyorlar sakinliğinizi koruyun baktınız olmuyor faraşla süpürgeyi ben yollayacağım size
Bizim ev dün 26 derecedeydi kısa kollu zıbınla yatırdım üzerine tek katlı müslin örttüm ama terliyor yine de gece üzerini değişiyorum sürekli . Aynı şekilde yatıyorlar ondan terliyor sanırım bizimki biraz sağa sola vücudunu dönerse belki şu terleme işi azalacakBu yaz klima olayı beni korkutuyor bi sıcak bi soğuk hasta etmeyiz bebeleri inşallah 24 de çalıştırıyoruz klimayı yatak odasında geliyor serinliği kolları bacakları soğuktu ensesi sıcaktı ama umarım hasta olmaz ev 28,5 oluyor klima açmazssk doktorlarda bu sıcaklık daha kötü diyor ama klimada korkutuyor beni gece müslinle örttüm üstünü siz nasıl bir yol izliyorsunuz
Ben gece uyanınca biraz camı açtım her uyanmamda açıyorum kapatıyorum yatarken ama böyle de olmaz bizim evde klimada yokKızlar dün ilk defa klima açtım ev 27 dereceydi yarım saat klimada durdu bebeğim, uyuyunca klimasız yerde beşiğine aldım. O bile etkiledi bugün hafif öksürük ve burun tıkanıklığı var. Ne yapacağımı şaşırdım ya hava çok sıcak klima açmasak da olmayacak ne yapsak bilemedim
Evet benimkide öyle bir çözüm bulamadım bunsüreci böyle atlatıcaz artıkKızlar sizlere ufak bir şey danışacaktım, bebekleriniz gece uyurken bir anda elleriyle yüzünü mıncık mıncık ederek kendisini uyandırıyor mukundağı bırakalı 1 hafta oldu şimdide bu sorun başladı gece uyuyan çocuk uyumaz oldu eli sürekli yanaklarında yüzünü hamur mu sanıyor ne yapıyor sürekli kıpır kıpır yoğuruyor kendini sonrada uyanıyor, hafifce kundaklasam bu sefer yine kurtarıyor ellerini ne yapacağımı şaşırdım
Gece klima da mı yatırıyorsun? Ay şuan bizim ev 31 derece ve korkudan klimayı açmıyorum ne yapsam çocukta terledi klima açsam çarpacak bu sefer deModların arasında yağmur damlasi şeklinde bi mod var ortamdaki nemi dengelerken rahatsız etmeyen bir serinlik veriyor. Önce 5 dk soğutuyorum 24 e sonra nem programına alıyorum buz gibi olmuyor oda. Klima olduğu belli olmuyor yani
atletinin üzerine kısa kol zıbın giydiriyorum sadece. ince bi muslin oluyor yanımda. memede uyuyor çünkü o zaman serinlemiş hissedersem bacaklarına doğru seriyorum sevmiyo örtüyü atmaya çalışıyor zatenörtmesem de olur ama işte analık ya üşürse
En azından yalnız değilmişimEvet benimkide öyle bir çözüm bulamadım bunsüreci böyle atlatıcaz artık
Çok sıcak oluyor mu yaşadığınız yerBen gece uyanınca biraz camı açtım her uyanmamda açıyorum kapatıyorum yatarken ama böyle de olmaz bizim evde klimada yok
Evet ellerini gözüne yüzüne çok getiriyor gece , ben hiç kundak yapmadım 4 aylık oldu daha da yapmam ama hep hareketli maalesefKızlar sizlere ufak bir şey danışacaktım, bebekleriniz gece uyurken bir anda elleriyle yüzünü mıncık mıncık ederek kendisini uyandırıyor mukundağı bırakalı 1 hafta oldu şimdide bu sorun başladı gece uyuyan çocuk uyumaz oldu eli sürekli yanaklarında yüzünü hamur mu sanıyor ne yapıyor sürekli kıpır kıpır yoğuruyor kendini sonrada uyanıyor, hafifce kundaklasam bu sefer yine kurtarıyor ellerini ne yapacağımı şaşırdım
Gece klima da mı yatırıyorsun? Ay şuan bizim ev 31 derece ve korkudan klimayı açmıyorum ne yapsam çocukta terledi klima açsam çarpacak bu sefer de
Evet malesefKızlar sizlere ufak bir şey danışacaktım, bebekleriniz gece uyurken bir anda elleriyle yüzünü mıncık mıncık ederek kendisini uyandırıyor mukundağı bırakalı 1 hafta oldu şimdide bu sorun başladı gece uyuyan çocuk uyumaz oldu eli sürekli yanaklarında yüzünü hamur mu sanıyor ne yapıyor sürekli kıpır kıpır yoğuruyor kendini sonrada uyanıyor, hafifce kundaklasam bu sefer yine kurtarıyor ellerini ne yapacağımı şaşırdım
O yagmur damlali modu deniyeyim sagol canim ben carpilmayalim diye uyku modunda calistirmistimModların arasında yağmur damlasi şeklinde bi mod var ortamdaki nemi dengelerken rahatsız etmeyen bir serinlik veriyor. Önce 5 dk soğutuyorum 24 e sonra nem programına alıyorum buz gibi olmuyor oda. Klima olduğu belli olmuyor yani
atletinin üzerine kısa kol zıbın giydiriyorum sadece. ince bi muslin oluyor yanımda. memede uyuyor çünkü o zaman serinlemiş hissedersem bacaklarına doğru seriyorum sevmiyo örtüyü atmaya çalışıyor zatenörtmesem de olur ama işte analık ya üşürse
Gece uzerini degistirdiginde uyaniyir degil mi? Gecen bez sizdirmisti degistrdim 2 saat uyumadiBizim ev dün 26 derecedeydi kısa kollu zıbınla yatırdım üzerine tek katlı müslin örttüm ama terliyor yine de gece üzerini değişiyorum sürekli . Aynı şekilde yatıyorlar ondan terliyor sanırım bizimki biraz sağa sola vücudunu dönerse belki şu terleme işi azalacak
Yok gece odamızdaki tavan vantilatörünü açıyorumGece klima da mı yatırıyorsun? Ay şuan bizim ev 31 derece ve korkudan klimayı açmıyorum ne yapsam çocukta terledi klima açsam çarpacak bu sefer de
Aman aman sakinAhahah bi anlık sinir gelince faraşa bile gerek kalmadan toplar hallederim.benim çok pis planlarim vardi ama hep olmaz yapma deyip engellediler.
Kesinlikle çok terliyo. Klima da üstüne bişey örttünüz müBen dün gece 3 saat klimayla yatirdim sadece zibin ve şort giydirdim. Sonra kapattim klimayi cok sık da kontrol ettim ne terledi ne üşüdü. Klima 24 derece en düşük fanda calisti ve dogrudan bebege üflemedi. Klimayi calistirmazsam durdugu yerde terliyor ince de giyinse
İstanbukda yaşıyorum normalde sıcak değildi ama 2 gündür çok sıcak ee oda da anne baba sa olunca gece çok havasız kalıyor iyice sıcaklıyor insan dün gece evin içi 26 dereceydiÇok sıcak oluyor mu yaşadığınız yer
Kafadan geçirince uyanıyor mırın kırın ediyoe ama şuan uyuyor geri ama zaten benimki çok sık uyanıyor gece. Bazen sırtına bez koyuyorum zıbına geçmediyse yer bezi çıkarıp geri yatırıyorjm daha yaz tam gelmeden bu haldeyiz napıcaz bilmiyorum yaaGece uzerini degistirdiginde uyaniyir degil mi? Gecen bez sizdirmisti degistrdim 2 saat uyumadi