2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Kızlar sizlere ufak bir şey danışacaktım, bebekleriniz gece uyurken bir anda elleriyle yüzünü mıncık mıncık ederek kendisini uyandırıyor mu🫠kundağı bırakalı 1 hafta oldu şimdide bu sorun başladı gece uyuyan çocuk uyumaz oldu eli sürekli yanaklarında yüzünü hamur mu sanıyor ne yapıyor sürekli kıpır kıpır yoğuruyor kendini sonrada uyanıyor, hafifce kundaklasam bu sefer yine kurtarıyor ellerini ne yapacağımı şaşırdım 🥹
Benımkımhep öyle kımıldak koydum adını hıc durmuyır sureklı yüzünü yoruyor hıc durmuyor

ergopouch uyku tulumu kullanıyorum ben çok memnunum pahalı ama istenirse 2. ele uygun fiyatlı bulunabilir üstünü açmaz yüzünü çizmez tavsiyedir :)
Ahahs baya pahalıymoş ya 2500 tl diyordu yaklaşık 10 kere falan bez alırım o paraya 🤣 her şey neden bu kadar pahalı anlamıyorum

Uyumadı uyumadı inat ettı işte bır lokma daha yemek yemedım 1 fıncan nescafe ve soda ile duruyorum
Oy kıyamam kaçtan beri uyumuyor. Benim ki de az önce kesintisiz 1 saat ağlama krizine girdi. Ne yapacağımı şaşırdım. Neden ağladığını da anlamadım aç değildi altı temizdi odada klimadan serindi ama inanılmaz ağladı çok korktum :KK43:

Kesınlıkle derın uykuya gecemedı yapıs yapıs olduk ıkımızde kucaktan ınmedı çok berbat ve bıtık durumdayım

Oy kıyamam kaçtan beri uyumuyor. Benim ki de az önce kesintisiz 1 saat ağlama krizine girdi. Ne yapacağımı şaşırdım. Neden ağladığını da anlamadım aç değildi altı temizdi odada klimadan serindi ama inanılmaz ağladı çok korktum :KK43:
Dün benimki de cooook ağladı cildirdi resmen. Küvetini doldurdum suya soktum çırpına çırpına oynadı içinde sakinleşti. Bundan sonra kriz gelince öyle yapıcam

Dün benimki de cooook ağladı cildirdi resmen. Küvetini doldurdum suya soktum çırpına çırpına oynadı içinde sakinleşti. Bundan sonra kriz gelince öyle yapıcam
Böyle durumlarda gerçekten nolduğunu anlamıyorum bişey mi oldu diyorum. Üstünü başını soydum vücudunu inceledim bi yerinde bişey var mı diye hafif burnunu çizmişti ona bu kadar ağlamış olamaz herhalde. Uyudu uyandı yine ağlamaya başladı geri uyudu :KK43: bi yeri ağrıyor galiba yoksa ortam ısısı güzel aç değil altı temiz yani bişey yok görünür de

Kızlar otomatik mama makinesi baby brezza almayı düşünen ya da kullanan var mı
Ben aldım 6 aydır da kullanıyorum muhteşem Bi rahatlık ben 15 bin TL ye almıstım pahalı oldugunda bakmayın sonuna kadar hak ediyor parasını benim kızım yarı süt emdi yarı mama makinası ile gittik yenidoğan dan itibaren ağlamadan mamasını verdik ve kızım suan 6 aylık aglamak nedir bilmez ve mamayı ve suyu orantılı verdigimiz içün hiç bir zaman kabız olmadı ve maması hep 5 saniye de hazır oldu

Böyle durumlarda gerçekten nolduğunu anlamıyorum bişey mi oldu diyorum. Üstünü başını soydum vücudunu inceledim bi yerinde bişey var mı diye hafif burnunu çizmişti ona bu kadar ağlamış olamaz herhalde. Uyudu uyandı yine ağlamaya başladı geri uyudu :KK43: bi yeri ağrıyor galiba yoksa ortam ısısı güzel aç değil altı temiz yani bişey yok görünür de
Bazen sadece ağlamak istiyorlar. Çok ağladığında ben fısıldayarak sakin sakin konuşuyorum şarkı söylüyorum çoğu zaman ise yarıyor, yaramadığı zaman da suya sokacağım artık 🤭🤭

X