2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Valla ben hala inanamıyorum. Gebe kaldığımda da inanamamistim bebeğim içimde diye. Oyle imkansız ulaşılamaz bi yerdeydi ki evlat sahibi olmak.. Hala rüya bi hayalin içindeymiş gibi hissediyorum. Bazen bakıp bakıp seni ben mi doğurdum nasıl böyle güzel bi bebek çıktın benden diye söyleniyorum.

Kizlar bebekleriniz çığlık atiyormu bizim ki bildiğiniz bagiriyo...çığlık atiyo girtlagi yirtilcak sanki üst komşu heran gelebilir
Benin minnak kızım sabah 4 de 5 de uyaniyo ve üst kattaki paşa hazretleri bundan rahatsız oluyomus. Gecen esim adamın çok agzi bozuk ve aşırı sesli konusuyo uyarmak için aramış yatak odasında konuşma ses yapma bakma yapma demiş yani adamın kendisini uyariyo. Adam bunun üstüne senin bebeginde şu saatlerde uyaniyo bende ondan rahatsızım demiş. Eşimde demiş lan senin kaç çocuğun var demiş 3 demiş adamda. E o zaman ne tiri vırı yapiyosun biz bu güne kadar çocuk sesine bi sey dedik mi demiş. Sonra birinin adını vermiş sen falanca kişiyi taniyon mu diye tanıyorum hayirdir demiş. Sözde o kişiyle eşimi tehdit edecekmiş ve baya yakın arkadaşı o tehdit etmeyi düşündüğü de. Adamı bi yerde denk getirirsem soğuk suyla hasliycam aşırı derecede kuruldum. Xaten yıllardır üst katimdakilerden ayrı ayrı rahatsızım bide minnak kızımdan rahatsızlarmis. Bak bak bak.

Canım sıcakta hasta eder ewi ici20 23 derece arası çocuk rahat durur.sicakta bunalir

Ya kızlar ev gece 27 dereceydi hep. Bende zıbınla yatırdım hafif dışarıdan serinlik geliyordu eli kolu bacakları hep buz gibi olmuştu ben anlamadım bu işi 27 derece sıcaklıkta bezle yatırın diyorlar hatta nasıl giydireceğimi şaşırdım

Klimanın nem alma programı varsa onda çalıştırın çok güzel iklimlendirme yapıyor. Başka odaya geçirirken birden geçirmeyin klimayı kapatın 15-20 dk o odada durun oda yavaş yavaş ısınır bebekte kendini regüle eder. Birkaç gündür biz öyle yapıyoruz sorun yaşamadık

Bende dün ilk defa gece kısa kol yatırdım 25 26 arasiydi kolları usurmu diye tedirgin oldum ama rahat uyudu sabah karşı üstünü hiç ortmedim hatta cünkü sicakti ben bile bunaldim

Hoşt köpek deseydin. Üst katimda 2 erkek çocuğu var 7 ile 5 yaş at gibi kosuyolar suursuzca. Anneleri ilgisiz belli koridorda çocuk sağa sola neden koşar ki küçükte değiller. Bir gün dile getirmedim ki tadilat zamanı evlerini molozlarini pencerem indirirken benim camlarimi çizdiler kadın pencere yıkarken benim yeni silinmiş camimo pisledi Yakup Kaan agliyo yatakodasinda cekinmiyorum hoş ilk defa selam verdi kadında keşke laf etsede paralasam ki bebek bunlar.

Tamam canım öyle yapayım. Nem alma programı dediğin nedir bilemedim

Bizimkilerin de annesi yok 2 erkek 1 kiz. Baba babaanne dede yasiyolar. Onun dışında her dairede 2 3 er çocuk var yani. Bi bizim yoktu ve olmadığı zamanlarda da kimsenin kapısına gidip usaklarin ses yapiyo demedik. Çocuk seslerine bi yasa kadar söz edemezsin ama belli zaman sonra ailenin o çocuğa dur sus demesi gerekiyor. Ki o çocuklarda toplu yaşam kurallarını benimsesin. O bahsettiğiniz üst katin pisliğini ve arsızlığıni çok yaşadım. En son gebe iken balkona çıkıp yukarı doğru avazım çıktığı kadar bağırarak hakaret ettim kadına. Beni gebe halimle nelerle ugrastiriyosun haram zıkkım olsun komşuluk hakkım dedim. Konuya komşuya da rezil ettim bi daha bi pislik yapamadi.

Allah ne insanlar var benım üstte var 2 bebelı altta var 3 bebelı ses çıkarmadım çocuk dıye onlarda etmıyor geçen benım sıpa çok ağlıyordu hasta olduğunda aradılar bebegın bır sıkıntıeı var galıba elımızden bısı gelır MÖ yardımcı olabılecegımız dıye arasılae

Tamam canım öyle yapayım. Nem alma programı dediğin nedir bilemedim
Modların arasında yağmur damlasi şeklinde bi mod var ortamdaki nemi dengelerken rahatsız etmeyen bir serinlik veriyor. Önce 5 dk soğutuyorum 24 e sonra nem programına alıyorum buz gibi olmuyor oda. Klima olduğu belli olmuyor yani
Ucanbalon bide klimadayken ne giydiriyorsun canım
atletinin üzerine kısa kol zıbın giydiriyorum sadece. ince bi muslin oluyor yanımda. memede uyuyor çünkü o zaman serinlemiş hissedersem bacaklarına doğru seriyorum sevmiyo örtüyü atmaya çalışıyor zaten örtmesem de olur ama işte analık ya üşürse

Benim halamın bi komşusu vardı üst katında. Kadin hergun sofrabezi hali çarşaf yatak örtüsü falan silkeliyordu. 1-2 kere uyardılar arsızlık bu ya yapmaya devam etti kadin. Halam da el süpürgesiyle faraşa doldurdu balkonundaki pislikleri kadının kapısını çaldı evine fırlattı bunlar senin pisliklerin diye bir daha hiçbir şey silkelemedi kadin

Yemin ediyorum bende böyle toplayıp kapılarına dökmeyi düşündüm. Ama her defasında tuttum kendimi. Simdi sıcaklar başladı yeniden eskisi gibi başlarsa vay haline onun.

Yemin ediyorum bende böyle toplayıp kapılarına dökmeyi düşündüm. Ama her defasında tuttum kendimi. Simdi sıcaklar başladı yeniden eskisi gibi başlarsa vay haline onun.
Gerçekten çok ayıp ya. Toplum içinde yaşıyorsun yani yalnız değilsin ki laftan da anlamıyorlar sakinliğinizi koruyun baktınız olmuyor faraşla süpürgeyi ben yollayacağım size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…