2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Aldıkları kanı kaybetmiş olabilirler tekrar istemişlerdir iyi düşünelim

*yeni okudum eşten almak ne alaka ki şuan ben de şaşırdım bebekte zaten olsa topuk kanından çıkardı

Ahh ben de yaşamak istediiğim en güzel aşkı yaşıyorum evladımlavarsın aratsınlar bugünleri sağlıkları keyifleri yerinde olsun kâfikucağımdayken bana bakıp gülümsemesi cıvıldaması hayalimden daha güzelmiş

Hıh bide şimdiyi düşünn ne zaman gelecek dogacak diye siye suan 1 yaş partısını dusunuyoruz saka gib
Öyle valla biran önce doğsun diyorduk şimdi emeklesin yürüsn diye beklyruzyaz bebesi olsaydık yaş partisi daha bi eğlenceli seçenekli olacaktı ama yapacak bsey yok

Bu yaz klima olayı beni korkutuyor bi sıcak bi soğuk hasta etmeyiz bebeleri inşallah 24 de çalıştırıyoruz klimayı yatak odasında geliyor serinliği kolları bacakları soğuktu ensesi sıcaktı ama umarım hasta olmaz ev 28,5 oluyor klima açmazssk doktorlarda bu sıcaklık daha kötü diyor ama klimada korkutuyor beni gece müslinle örttüm üstünü siz nasıl bir yol izliyorsunuz

Kızlar dün ilk defa klima açtım ev 27 dereceydi yarım saat klimada durdu bebeğim, uyuyunca klimasız yerde beşiğine aldım. O bile etkiledi bugün hafif öksürük ve burun tıkanıklığı var. Ne yapacağımı şaşırdım ya hava çok sıcak klima açmasak da olmayacak ne yapsak bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…