-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #58.881
Sakinim sakinim sakinim. Nefes al nefes ver. Ama şimdi yani diye devam edermisim ,Sakınnnn ol yeter evrene pozitif
Ne gibi çarptıMaalesef en korktuğum aşı ya ilk doz bizi biraz çarptı inşallah sizde yan etki olmaz
Benim bir öğrencim vardı İzzet efe diye sen söyleyince hep o geliyor aklımaİzzet ne yaaaa
Ewet oldu ateşi cikti mamayla fazla yemedi4. Ay aşılarında bir yan etki oldu mu kızlar yapanlar?
Normalde akşam 8de yatar bugün asi vurulduğu için 9bucuga doğru uyuduHıcccc
Kaçta tam kalkmıştı peki7de geçmişti benimki bir kez ben hayıflanıp durmuştum gece nasıl uyuyacak diye ama uyumuştu
Feiron+cHaklısın canım hangisiydi?
Aldıkları kanı kaybetmiş olabilirler tekrar istemişlerdir iyi düşünelimONUN DIŞINDA MORALİM COK BOZUK. YANİ SİNİRLİYİM. evlenirken rutin testleri yaptırmıştık ne alakaysa sağlık ocağı aradı SMA testi tekrarlanması gerekiyormuş diğeri ne alaka anlamadım.Esimden tekrar kan aldılar. Bu nasıl bir durum kaç sene geçmiş kafayı yicem. Yarım sağlık ocagini basasim var
Ahh ben de yaşamak istediiğim en güzel aşkı yaşıyorum evladımlaGecen gün bende apartman önünde bi kaç komşuya denk geldim. Yanlarında küçük çocukları vardi. Benin kiz arabaydi. Gez tabii gez bunlar iyi günlerin dedi. Salağa yattım. Yaaa öyle mi oluyo felan dedim gecistirdim.evet zorluğu var ama çipil çipil gözleriyle bakınca görmüyorsun öncesinde ve sonrasında yaşayabileceğin zorluğu. Bide ben hiç böylesine sevilmemisim. Bunu hissetmek bana güç veriyo
Evi inletiyor vallaKizlar bebekleriniz çığlık atiyormu bizim ki bildiğiniz bagiriyo...çığlık atiyo girtlagi yirtilcak sanki üst komşu heran gelebilir
Hıh bide şimdiyi düşünnAh ah evet fotoğraflarımıza bakıyorum küçük suratı vardı diyorum nasıl geçmiş nasıl bakabilmişim ben sana diyorum zalim zamano ilk günü özlemiyor değilim valla
Öyle valla biran önce doğsun diyorduk şimdi emeklesin yürüsn diye beklyruzHıh bide şimdiyi düşünnne zaman gelecek dogacak diye siye suan 1 yaş partısını dusunuyoruz saka gib
Bizimkinin huyu değişmişti 4-5 gün boyunca sürekli ağladı,ateşlendi vs şükür sizde olmaöışNe gibi çarptışuan iyi gidiyo uyuyor ateşi yok
Onu hatırlamıyorum yaKaçta tam kalkmıştı peki