2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
ONUN DIŞINDA MORALİM COK BOZUK. YANİ SİNİRLİYİM. evlenirken rutin testleri yaptırmıştık ne alakaysa sağlık ocağı aradı SMA testi tekrarlanması gerekiyormuş diğeri ne alaka anlamadım.Esimden tekrar kan aldılar. Bu nasıl bir durum kaç sene geçmiş kafayı yicem. Yarım sağlık ocagini basasim var
Aldıkları kanı kaybetmiş olabilirler tekrar istemişlerdir iyi düşünelim 🙏🏻

*yeni okudum eşten almak ne alaka ki şuan ben de şaşırdım bebekte zaten olsa topuk kanından çıkardı

Gecen gün bende apartman önünde bi kaç komşuya denk geldim. Yanlarında küçük çocukları vardi. Benin kiz arabaydi. Gez tabii gez bunlar iyi günlerin dedi. Salağa yattım. Yaaa öyle mi oluyo felan dedim gecistirdim. 🤣🤣 evet zorluğu var ama çipil çipil gözleriyle bakınca görmüyorsun öncesinde ve sonrasında yaşayabileceğin zorluğu. Bide ben hiç böylesine sevilmemisim. Bunu hissetmek bana güç veriyo 🥲🥳
Ahh ben de yaşamak istediiğim en güzel aşkı yaşıyorum evladımla🤗varsın aratsınlar bugünleri sağlıkları keyifleri yerinde olsun kâfi🤲kucağımdayken bana bakıp gülümsemesi cıvıldaması hayalimden daha güzelmiş🥺🙂

Bu yaz klima olayı beni korkutuyor bi sıcak bi soğuk hasta etmeyiz bebeleri inşallah 24 de çalıştırıyoruz klimayı yatak odasında geliyor serinliği kolları bacakları soğuktu ensesi sıcaktı ama umarım hasta olmaz ev 28,5 oluyor klima açmazssk doktorlarda bu sıcaklık daha kötü diyor ama klimada korkutuyor beni gece müslinle örttüm üstünü siz nasıl bir yol izliyorsunuz

Kızlar dün ilk defa klima açtım ev 27 dereceydi yarım saat klimada durdu bebeğim, uyuyunca klimasız yerde beşiğine aldım. O bile etkiledi bugün hafif öksürük ve burun tıkanıklığı var. Ne yapacağımı şaşırdım ya hava çok sıcak klima açmasak da olmayacak ne yapsak bilemedim

X