- 9 Haziran 2023
- 3.367
- 2.536
- 36
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #58.861
Maalesef en korktuğum aşı ya ilk doz bizi biraz çarptı inşallah sizde yan etki olmazBugün 5 ay bestero ve nimenrix aşıları vurduk inşallah ateşi yükselmez
7de geçmişti benimki bir kez ben hayıflanıp durmuştum gece nasıl uyuyacak diye ama uyumuştuKızlar bebeğiniz hiç akşam 6 da gece uykusuna geçti mi daha önce ?
Benimki daha aşı olmadan sürekli ağlayıp duruyor aşı olunca ne olacak acabaHuzursuzlandı ateş yok ama sureklı aglıyorbenım oglanı bana benzetıyor herkes
Hamileyken de öyle kullanıyorduk sabahları kahvaltıdan 1 saat önce içerdim benAA tamam öğrendiğim iyi oldu
İnş taht olurBenimki daha aşı olmadan sürekli ağlayıp duruyor aşı olunca ne olacak acaba
InsMaalesef en korktuğum aşı ya ilk doz bizi biraz çarptı inşallah sizde yan etki olmaz
3 teyzesi ellerinde öper, 12 yaş kızım, 6 yaş oğlum, birde 4 aylık kuzuKaç cocık vardı canım
Maşallah barık allah3 teyzesi ellerinde öper, 12 yaş kızım, 6 yaş oğlum, birde 4 aylık kuzu
Iyı dusunelım ıyı olsun önlem amaclı tedbır allah korusun topuk kanında cıkmaz mıydı sakın moralını hıc bozmaONUN DIŞINDA MORALİM COK BOZUK. YANİ SİNİRLİYİM. evlenirken rutin testleri yaptırmıştık ne alakaysa sağlık ocağı aradı SMA testi tekrarlanması gerekiyormuş diğeri ne alaka anlamadım.Esimden tekrar kan aldılar. Bu nasıl bir durum kaç sene geçmiş kafayı yicem. Yarım sağlık ocagini basasim var
Bu 4 ay krizlerinde ayağımda sallamaya alıştırdım ve beni kurtaran vakıa suresi oldu açıyorum anında gevşiyor benimki, 'uyumayan bebeye dinletin"diye yazarsanız çıkarKızlar ben İsveç'te yaşamama rağmen hava 27 derecelerdeydi son 2 haftadır ve bildiğiniz kavrulduk. Bu vesileyle kundağı da bırakmış olduk ama gerçekten mahvetti bizi aynı anda hem sıcak hem de kundaksız uyuma çabası.
Ben gece kısa kollu zıbın ve kolsuz 0.5 tog uyku tulumu ile yatırıyorum çünkü sabaha karşı serinliyor. Ayakları ile gündüz çok oynuyor kızım, gece uyku tulumu içinde kaldığı için sinirleniyor ve uğraşmak istemiyor pek.
Bu arada uyku problemimiz hala devam, ağlatmadan bebe uyutanınız varsa şu kardeşinize birkaç tüyo verin nolur
Bende onu düşündüm ne bilim acil net sağlık sektörü eğitim hayatı herseyimiz bozuk düzen. Yemin ederimIyı dusunelım ıyı olsun önlem amaclı tedbır allah korusun topuk kanında cıkmaz mıydı sakın moralını hıc bozma
Canım ben gündüzleri ara ara kundaksız yatırıyordum Alışsın diye... Artık gecede kundaklamıyorum gündüzde...kızlar kundaksız nasıl uyuyor bebişleriniz peki ? Kundak olmadıgı zaman elleriyle kendini sürekli uyandırıyor benimki
Kız H hersey guzel o kaa laf ettin ama oğluşun ismi ne güzel maşallah dolu dolu oluyor insanın ağzı söylerken "izzet efe"Ya ben özele gitmiştim doğum yaptıgım hastanedekı hemde devlete baktım ıkısıde bırebır aynı sını yapıyor boşuna para vermek ıstemedım benım vebıs yenı doğduğunda bıkıyorsunuz kılo alamıyordu sarulıktan dolayı adam bızı her hafta cagırdı her hafta jnceledı devlettekı bızı ıyı tanıyor dırek izzet efee gelmıs doktor abısıne büyümüş dıyor
Oo hemde nasıl sadece ağlarken değil gülerkende tuhaf bir çığlık sesi atıyoKizlar bebekleriniz çığlık atiyormu bizim ki bildiğiniz bagiriyo...çığlık atiyo girtlagi yirtilcak sanki üst komşu heran gelebilir
İzzet ne yaaaaKız H hersey guzel o kaa laf ettin ama oğluşun ismi ne güzel maşallah dolu dolu oluyor insanın ağzı söylerken "izzet efe"sen de alıştın bakkk
Sakınnnn ol yeter evrene pozitifBende onu düşündüm ne bilim acil net sağlık sektörü eğitim hayatı herseyimiz bozuk düzen. Yemin ederim