- 7 Şubat 2022
- 2.956
- 1.966
- 83
- 27
Canım ben bidefa sağlıksız gebelik yaşadım progesteron eksikligi yuzunden bebegimin kalbi atmamıştı progesteronum düşük çıkıyordu testlerde o yüzden doktorum kanaman olmasa bile kullanmalısın dediBen hiç progeston kullanmadım doktorda kanaman olmadıkça gerek yok dedi ama kanaması olmayanlar neden kullanıyor
Enfeksiyon bebek için daha tehlikeli, dün hastanede enfeksiyon yüzünden erken doğum yapmış ve ikizlerinden birini kaybetmiş bir anneyle karşılaştım, aman dikkat kızlar, enfeksiyon şakaya gelmez. Kendinizi koruyun.Merhabalar sevgili anneler ve anne adaylarıBende birşey sormak istiyorum size.
7 haftalık hamileyim faranjit oldum. İnanılmaz öksürüğüm var afedersiniz balgamlı. Kbb uzmanına gittim baya enfeksiyon var akıntı çok augmentin 1000 mg 2 kutu verdi. 10 gün kullanman lazım dedi. Sonra kendi doktoruma sordum. Kullanabilirsin dedi. Enfeksiyon daha sıkıntı dedi. Ama içim hiç rahat değil 2 kutu ve 1000 mg çok değil mi? İçim içimi kemiriyor. Bu haftalar da bu ilaçlar bebeğe zarar vermez mi?
Aa ne kadar geç çıkıyormuşYok canım çocuk düşündüğümüz zaman denemeye başlamadan yaptıralım demiştik şubatta sağlık ocağına gidip kan verdik anca 5 ay da çıktı sonuç.
Cihazları baya iyi içiniz rahat etsin. Özelde göremedikleri her sey onların cihazda görünüyormerhabalar benim de yarın 6+3 oluyor kalp atışı için gidicem inşallah duyarım, ankarada nereye gittiniz, bilkent şehir hastanesine gidiyorum ben ama cihazlar iyi mi bilmiyorum
gebeliği desteklemek ve tutunmaya yardımcı olmak adına verıyorlar ama bazı doktorlar gerek gormuyorBen hiç progeston kullanmadım doktorda kanaman olmadıkça gerek yok dedi ama kanaması olmayanlar neden kullanıyor
sağlık ocakları yapıyor.. sonucu 2 ayda çıkmıştı bizim. eşım kan verdı sorun olmayınca benden ıstemedılerSize sma testi mi yapıldı bana yapılmadı. Sadece sma diye mi baktırdın canım
cildim yağlı, solante pregna baya ıyı gelıyor onu aldım ben ..kızlar güneş kremi ne kullanıyorsunuz
Allah sabır versin ne kadar zorEnfeksiyon bebek için daha tehlikeli, dün hastanede enfeksiyon yüzünden erken doğum yapmış ve ikizlerinden birini kaybetmiş bir anneyle karşılaştım, aman dikkat kızlar, enfeksiyon şakaya gelmez. Kendinizi koruyun.
İlaçlarınızı düzenli kullanın geçmiş olsunAllah sabır versin ne kadar zorDoğru haklısınız
Liva temiz içeriklikızlar güneş kremi ne kullanıyorsunuz
Biz de mayıs başında vermiştik çıkmadı daha e nabızdan mı gördünüz canım bir de sadece eşimden aldı kan benden almadılar tek erkeğe bakıyorlarmış o pozitifse benden alacaklarmış sizde de öyle miydiYok canım çocuk düşündüğümüz zaman denemeye başlamadan yaptıralım demiştik şubatta sağlık ocağına gidip kan verdik anca 5 ay da çıktı sonuç.
Multivitamin verdi mi doktor ben regenesis Max kullanıyordum çok bulantı yaptı folik asit içerikli vinalac’a geçtim vitamin mineral destekli o tarz vitaminler iyi geliyor iştah olmasa bile kombine olduğu içinPrilam kullanıyorum bulantım azaldı ama inanılmaz bir iştah kaybı var, 2 haftada 3 kilo vermişim, benim gibi olan var mı ? Bu dönemde besin alamadığım için tedirgin hissediyorum
Bende hamile kaldıktan sonra Sağlık ocağına gittim hem benden hem eşimden aldılar benim kanın üzerine gebe diye belirttilerBiz de mayıs başında vermiştik çıkmadı daha e nabızdan mı gördünüz canım bir de sadece eşimden aldı kan benden almadılar tek erkeğe bakıyorlarmış o pozitifse benden alacaklarmış sizde de öyle miydi
Acaba gebesin diye mi senden de aldılar biz de bebiş yoktu daha prosedür böyle demişti daha sonuç çıkmadı uzun sürüyor yaBende hamile kaldıktan sonra Sağlık ocağına gittim hem benden hem eşimden aldılar benim kanın üzerine gebe diye belirttiler
olabılır canım, bızde gecen yıl yapıtrmıstık esım verdı sadece son cıkmayınca benden almadılarAcaba gebesin diye mi senden de aldılar biz de bebiş yoktu daha prosedür böyle demişti daha sonuç çıkmadı uzun sürüyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?