2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    320
Büyüdükçe saglık ocağına gidip bebek kalp atışını dinleyebiliriz onlarda cihaz oluyor
O cihazı aldım trendyoldan 😅 evde dinleniyormuş aile hekiminde varmış bundan 🥲 azıcık büyüsün dinlenir

Eklentiler

• 882342F7-8D91-4F9D-891A-62FA82DCDBE0.png
    882342F7-8D91-4F9D-891A-62FA82DCDBE0.png
    170,2 KB · Görüntüleme: 51
Vallahi 10.haftada kontrole gel dedide doktor benim icim icimi yiyor kalp atisi ne durumda diye. Kendime eziyetten baska birsey degil biliyorum ama şu siteye ne zaman girsem hep kötü bir hikayeye denk geliyorum. Girmesem bir süre diyorum ama işte olmuyor sizinle başka konularda paylaşım yapmak güzel çünki
Benim de 11. De gel dedi Ağustos başına denk geliyor 🥲 Zaman geçmiyor gibi
Ama bisey olsa belli eder kendini evham yapmayalım hiç 🥹

Vallahi 10.haftada kontrole gel dedide doktor benim icim icimi yiyor kalp atisi ne durumda diye. Kendime eziyetten baska birsey degil biliyorum ama şu siteye ne zaman girsem hep kötü bir hikayeye denk geliyorum. Girmesem bir süre diyorum ama işte olmuyor sizinle başka konularda paylaşım yapmak güzel çünki
benimde randevum 24ünde o kadar uzun geliyor ki bir ay olacak nerdeyse

Merhaba kızlar benim de bayramdan beridir haftada bir koyu renkli lekelenmem oluyor 3 günde bir progestan iğne günde 2 kere de fitil kullanıyorum dupaston ilaç kullanıyorum ve sürekli su içip uzanıyorum evde hiç iş yapmıyorum dün doktora gittiğimizde kanama alanının biraz daha küçüldüğünü ve pıhtılaştığını söyledi şu anda da lekelenmeleri koyu renkte geliyor pıhtı şeklinde ya da normal bir şekilde böyle böyle atacakmış inşallah hayırlısıyla 3 ay tamamlarken bitmiş olur hepimizin de rahatlarız bebek ve kese de gayet iyi zaten bebekten ve keseden bağımsız bu kanama alanı
Bende dupaston içiyorum canım merak etme inşallah geçicektir doktorun dediklerini yap

Haklısınız da işte napayım düşüyor aklima 🤦🏼‍♀️
Beni rahatlatmak için şey dedi doktorum 7+1 de kalbi duymaya gittiğimizde , bir sonraki görüşmemiz 11. Haftada olacak ama içine sinmez merak edersin vs bekleyemem dersen istediğin zaman gel ama sağlıklı ilerliyoruz öncesinde gerek yok sana kalmış nasıl rahatsan dedi ben normalde anksiyeteliyim, bir bebek kaybettim aralıkta onda çok pimpirikliydim bu sefer çok rahatım garip bir şekilde 🥲

Beni rahatlatmak için şey dedi doktorum 7+1 de kalbi duymaya gittiğimizde , bir sonraki görüşmemiz 11. Haftada olacak ama içine sinmez merak edersin vs bekleyemem dersen istediğin zaman gel ama sağlıklı ilerliyoruz öncesinde gerek yok sana kalmış nasıl rahatsan dedi ben normalde anksiyeteliyim, bir bebek kaybettim aralıkta onda çok pimpirikliydim bu sefer çok rahatım garip bir şekilde 🥲
Benim içime sinmedi bu doktor o nedenle başka doktora gideceğim belki erkene çekerim 🙈

Benide doktorum 28i çağırıp. Nasıl dayancam bilmiyorum

Ben hiç progeston kullanmadım doktorda kanaman olmadıkça gerek yok dedi ama kanaması olmayanlar neden kullanıyor :(

Ben hiç progeston kullanmadım doktorda kanaman olmadıkça gerek yok dedi ama kanaması olmayanlar neden kullanıyor :KK43:
Bana da vermedi canım kullanmıyorum kanama olmadı diye vermedi gerek görmedi progesteron seviyesi iyi gerek yok dedi

Merhaba güzel şubat annelerimiz :KK200: Sağlıkla kucağımıza alalım minnoslarımızı.
Açılısımızı yaptık bakalım..
Tablomuzda sürekli güncellemelerimiz olacaktır.
Gruba yeni gelenler;
Son adet tarihini , Yaşını, Kaçıncı cocuk olduğunu, Yaşadığı şehri (isteğe bağlı), Keseyi kaçıncı haftada gördüğünü beni etiketleyerek yazabilir.
İlerleyen aylarda cinsiyetler güncellenecektir.
Kova anneleri 😅 bilim çocuk yetiştirmeye hazır mısınız 🥳
Hadi bakalımmmm
Nasip olacak mı? Attık oltayı bekliyoruz 😝
Sat 6 mayıs
Yaş 29
Çocuk 1 olacak inşallah 🥲
Çorum
Kese 5+2

Kizlar merhaba. Bugun bebegi gorduk kalp atisjni da duyduk ama kese altinda kanama alani var dedi. Ayni durumda olan var mi acaba
Bende de gördü geçen hafta kanama alanı. Ama doktor çok sakindi olabilir böyle şeyler kahverengi lekelenme gelebilir korkma dedi

Back