- 18 Ağustos 2016
- 4.975
- 20.569
- 308
Kızlar benim bebeğim son adet tarihime göre ultrasonda 5 gün önde gidiyor sizce bir sorun olur mu ve ben hangisine göre hesap yapmalıyım sizce
Ayyy bol bol yat canım nasıldı yolculuk rahat ettin miEvet canım olabiliyor kanama alanları üzmeyelim kendimizi inşaallah bebeğimizde bir sıkıntı olmadıkça.
Kızlar ben de evime geldim ya bir rahatladım bir rahatladim evim evim güzel evim
İnşallah canım benim teşekkürlerEn çok verilen antibiyotikkadın doğum sorun olmaz dediyse kullanın dediği gibi enfeksiyon daha kötü , sıvı miktarını artırın biraz daha bol su için hızlı geçer
Çok şükür bol bol dinlen uzanEvet canım olabiliyor kanama alanları üzmeyelim kendimizi inşaallah bebeğimizde bir sıkıntı olmadıkça.
Kızlar ben de evime geldim ya bir rahatladım bir rahatladim evim evim güzel evim
Merhaba kızlar benim de bayramdan beridir haftada bir koyu renkli lekelenmem oluyor 3 günde bir progestan iğne günde 2 kere de fitil kullanıyorum dupaston ilaç kullanıyorum ve sürekli su içip uzanıyorum evde hiç iş yapmıyorum dün doktora gittiğimizde kanama alanının biraz daha küçüldüğünü ve pıhtılaştığını söyledi şu anda da lekelenmeleri koyu renkte geliyor pıhtı şeklinde ya da normal bir şekilde böyle böyle atacakmış inşallah hayırlısıyla 3 ay tamamlarken bitmiş olur hepimizin de rahatlarız bebek ve kese de gayet iyi zaten bebekten ve keseden bağımsız bu kanama alanıKızlar progestan kanama alanı olmayıncada bazen doktorlar verir. Benim kanama alanım yok amma progestan hem içiyorum hem fitil gibi koyuyorum. İlk gebeliyimde kaybetmisdim diye. Doktorum 3ayina kadar bebeklerin yemekten çok progesteronla beslenib büyüdüyünü geliştiğini söyledi
Aynen biliyorum önceki yazılarındanGözden kaçabiliyorM muhendishanim98 kanaması vardı masallah şükürler olsun bebişi sağlıklı
Kanama durumu gebeliklerde olabiliyormuş
Devam et dedi doktorumKanama alanin olmayincs birakmiyor musn ilaci
Evet ben de şuan hala progestan kullanıyorumKızlar progestan kanama alanı olmayıncada bazen doktorlar verir. Benim kanama alanım yok amma progestan hem içiyorum hem fitil gibi koyuyorum. İlk gebeliyimde kaybetmisdim diye. Doktorum 3ayina kadar bebeklerin yemekten çok progesteronla beslenib büyüdüyünü geliştiğini söyledi
Valla ben yiyorum sandviç canım çektikçe sonra yiyincede sucuk kokuları gelince tiksiniyorumKızlar normalde aşırı düşkün değilim ama sabahtan beri öyle böyle değil canım sosisli istiyor soslu turşulu sandviç ekmeğine of deliricemaşırı mı yasak yani bir kez yesem bisey olur mu çok kötüyüm içim sisti o derece canım istiyor
Arkada uzandım hep canım minder serdik. Kusmak uzereydim en son o kadar zor geçti 12 saat ama evime gelince esyalarima kavuşunca çok rahat ettim sen nasılsın nasıl gidiyorAyyy bol bol yat canım nasıldı yolculuk rahat ettin mi
Benim de kanama alanım yok ama yazdı canım demek ki önemli o kadar dün de unuttum tühKızlar progestan kanama alanı olmayıncada bazen doktorlar verir. Benim kanama alanım yok amma progestan hem içiyorum hem fitil gibi koyuyorum. İlk gebeliyimde kaybetmisdim diye. Doktorum 3ayina kadar bebeklerin yemekten çok progesteronla beslenib büyüdüyünü geliştiğini söyledi
14-16 haftalarda ses veriyormuş o canım duyulmuyor suan minik olduğu için
Ya ben bugün yine duyamadım kalp atışını doktor ben görüyorum sesi çıkmıyor diyor 7+2 ama neden ben hala duyamadım çok zayıfım acaba ondan mi14-16 haftalarda ses veriyormuş o canım duyulmuyor suan minik olduğu için
Onun için 20. Haftalara gelmek gerekiyor sanırımKızlar steteskopla karından kalp atışı duyamaz mıyız acaba aklıma bu takıldı böyle bir şey duyan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?