- 4 Ağustos 2022
- 5.539
- 2.708
- 103
Aynen benimkide birkaç şeyde bilerek diyor mesela meme istiyor musun diyorum hemen yanıma geliyor meme diyor yemek yediğimiz de mama diyor adda dediğimde dışarı gideceğimizi anlıyor kapıya bakıyor sürekli çok hoşuma gitmeye başladı ufaktan birbirimizi anlamaya başlamamız çok güzel yaTabi her çocuğun gelişimi farklidir ama benim kızım bnce çok anlamlı bir şekilde baba diyo.. mesela bn babasıyla konuusnca hoparlöre verdiğimde sesini bile duyunca babası olduğunu anliyo ve baba diyo.. ya da babasını görünce de ona bakıp anlamlı bir şekilde baba diyo.. hatta teyze demeyi öğrendi kız kardeşimle görüntülü konusunca ona teyze diyo ama anneme teyze demiyo mesela.. miyav miyav demeyi öğrendi oyuncak kedisini görünce miyav miyav diyo ama başka oyuncagina bunu demiyo.. en nadir kullandığı kelime anne .. evin içinde beni aradığında bulamayınca ağlayıp anne diyo mesela o an bana dediğini biliyorumm.. dede kelimesi onun için çok anlamsız mesela dede herkese diyebiliyo.. elimde birşey görüp istediğinde çok net ver diyo mesela.. bnce cocuklarimiz anlamlı kelime dönemine girdiler
Yemek bittiğinde ben bitti dersem bitti diyor daha doğrusu diyemiyor tam saçma bişeyler diyor ama ben bitti dediğini anlıyorum. Kendi kendine yemek bitince bitti demiyor yaniYerine uygun mu söylüyor bitti kelimesini peki? Yani mesela yemek bitince bitti mi diyor
Gerçekten anlıyor olmaları çok güzelAynen benimkide birkaç şeyde bilerek diyor mesela meme istiyor musun diyorum hemen yanıma geliyor meme diyor yemek yediğimiz de mama diyor adda dediğimde dışarı gideceğimizi anlıyor kapıya bakıyor sürekli çok hoşuma gitmeye başladı ufaktan birbirimizi anlamaya başlamamız çok güzel ya
Uykuya dalamıyor ondan mı sinirleniyor acaba ama dediğin gibi gaz da olabilir yeni bir besin taddıysa belki sindiremedi ay geçen bende oğluma bezelye verdim zaten çok yumuşak çatal deyse eziliyor bende ezmedim nasılsa bir iki çevirse ağzında erir gider dedim birde ne göreyim sonraki gün bezelyeler olduğu gibi bezindeKızlar bebeğim 1 aydır sürekli kalkıyor ve ıh ıh diyip kendini sıkıyor sanki gazı varmış gibi anlamadım ya diş diyorum 1 aydır çıkmaz mı diş bide gündüz keyifli gece böyle diş ağrısı olsa gündüz de gösterir kendini yani cidden kafayı yemek üzereyim dün gece hiç uyumadım sıfır uyku, yerine koyduğum an kalktı saydım 7 kere yerine koyup saniyesinde geri aldım sabaha kadar bu haldeydim hep kucağımda uyudu yerine koyunca kalktı artık dayanamıyorum ya hele 3 gündür daha beter oldu cidden nedir bu anlamıyorum, bi sıkıntısı mı var dedim ultrason çektirdim yok yani nedir bu ya
Ben primanın gece bezini bile kullandım bir hayrı olmadı 4 saat falan geçti çıktı. Şu ana kadar en uzun tutan sleepy gece bezi oldu. Çok kalkıp emmezse 12 saate kadar tuttu ama sık kalkıyorsa onu da değiştirmezsem yine taşıyor. Şuan ben 6 numarasını almıştım acaba büyük geliyor ondan mı taşma oluyor diye düşünüyorum. Sleepy ekolojik 5 numara külot bez istedim. Gelince onu deneyeceğim bide. Gün içinde molfix kullanıyorum onunda bir hayrı yok gece.Kızlar prima aktif bebek in külot bezini kullanıyor musunuz ? Normal bağlananını gece takıyorum ama yine çıkıyor külot daha mı iyi olur sizce
Birlikte mi yatıyorsunuz kendi yatağına mı koyuyorsunKızlar bebeğim 1 aydır sürekli kalkıyor ve ıh ıh diyip kendini sıkıyor sanki gazı varmış gibi anlamadım ya diş diyorum 1 aydır çıkmaz mı diş bide gündüz keyifli gece böyle diş ağrısı olsa gündüz de gösterir kendini yani cidden kafayı yemek üzereyim dün gece hiç uyumadım sıfır uyku, yerine koyduğum an kalktı saydım 7 kere yerine koyup saniyesinde geri aldım sabaha kadar bu haldeydim hep kucağımda uyudu yerine koyunca kalktı artık dayanamıyorum ya hele 3 gündür daha beter oldu cidden nedir bu anlamıyorum, bi sıkıntısı mı var dedim ultrason çektirdim yok yani nedir bu ya
Sleepy ekolojik külot bezi de normak olanı da gündüz kullanıyorum . Daha kolay oluyor külot bez olması. Ama gece bezini bilmiyorum sleepy nin ondan mı alsam bende yaBen primanın gece bezini bile kullandım bir hayrı olmadı 4 saat falan geçti çıktı. Şu ana kadar en uzun tutan sleepy gece bezi oldu. Çok kalkıp emmezse 12 saate kadar tuttu ama sık kalkıyorsa onu da değiştirmezsem yine taşıyor. Şuan ben 6 numarasını almıştım acaba büyük geliyor ondan mı taşma oluyor diye düşünüyorum. Sleepy ekolojik 5 numara külot bez istedim. Gelince onu deneyeceğim bide. Gün içinde molfix kullanıyorum onunda bir hayrı yok gece.
İstemiyorumKizlar bir sey soracagim yeniden cocuk ne zaman istiyorsunuzesim beni cok darliyor ben hemen sprial taktirdim istemiyorum diye kardesi olsun diye tutturdu
Bir de prima nın normal bezinde 5 almıştım . Sen primanın külot bezini almış mıydın külot bezi küçükse 6 mı alsam acaba kafam karıştıBen primanın gece bezini bile kullandım bir hayrı olmadı 4 saat falan geçti çıktı. Şu ana kadar en uzun tutan sleepy gece bezi oldu. Çok kalkıp emmezse 12 saate kadar tuttu ama sık kalkıyorsa onu da değiştirmezsem yine taşıyor. Şuan ben 6 numarasını almıştım acaba büyük geliyor ondan mı taşma oluyor diye düşünüyorum. Sleepy ekolojik 5 numara külot bez istedim. Gelince onu deneyeceğim bide. Gün içinde molfix kullanıyorum onunda bir hayrı yok gece.
Allah aratmasın ama istemiyorum ben hala psikolojim düzelmedi..Kizlar bir sey soracagim yeniden cocuk ne zaman istiyorsunuzesim beni cok darliyor ben hemen sprial taktirdim istemiyorum diye kardesi olsun diye tutturdu
Uykuya dalamıyor ondan mı sinirleniyor acaba ama dediğin gibi gaz da olabilir yeni bir besin taddıysa belki sindiremedi ay geçen bende oğluma bezelye verdim zaten çok yumuşak çatal deyse eziliyor bende ezmedim nasılsa bir iki çevirse ağzında erir gider dedim birde ne göreyim sonraki gün bezelyeler olduğu gibi bezindeo gece baya kıvranmıştı. Anlamadığım yutarken hadi yuttun çıkarırken nasıl şekli bozulmadı
Kendi yatağında yatıyor canım ama bu aralar dediğim gibi yatağına bıraktığım an kalkıyor döngü halinde kucağımda uyutup yerine koyuyorum tekrar uyanıyor sürekli bu haldeyizBirlikte mi yatıyorsunuz kendi yatağına mı koyuyorsun
Ya külot bezi bende denemek istiyorum ama kaka olduğunda nasıl değiştiriyorsunuz zor olmuyor muSleepy ekolojik külot bezi de normak olanı da gündüz kullanıyorum . Daha kolay oluyor külot bez olması. Ama gece bezini bilmiyorum sleepy nin ondan mı alsam bende ya
Bende istemiyorum yani şuan hiç istemiyor modundayım ama sonra fikrim değişir mi bilmiyorumKizlar bir sey soracagim yeniden cocuk ne zaman istiyorsunuzesim beni cok darliyor ben hemen sprial taktirdim istemiyorum diye kardesi olsun diye tutturdu
Yanlardan yırtıyorsun normal bez alır gibi çıkartıyorsun daha kolay gibi geldi banaYa külot bezi bende denemek istiyorum ama kaka olduğunda nasıl değiştiriyorsunuz zor olmuyor mu
Ben de istemiyorum kullanici adima bakin jabahBende istemiyorum yani şuan hiç istemiyor modundayım ama sonra fikrim değişir mi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?