2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    320
ben giriyorum canım her hafta sonu antalyada yaşıyorum :KK70: ÇOK FAZLA UZANMA HAREKET YAPMA BEN SIRT üstü yüzmeye dikkat ettim max 15 dk fln kaldım sonra gölgede oturdum
Kuşadasındayım bende 😅 en fazla ayağımı soktum canım çekmesin diye gitmiyorum bile 🥲 hiç kasılma olmuyor dimi ben normalde girerken de soğuk geliyor zor giriyorum acaba kasılır mı karnım diye de korktum 🤣

Kuşadasındayım bende 😅 en fazla ayağımı soktum canım çekmesin diye gitmiyorum bile 🥲 hiç kasılma olmuyor dimi ben normalde girerken de soğuk geliyor zor giriyorum acaba kasılır mı karnım diye de korktum 🤣
yok canım kasılma olmuyor aksine biraz rahatlıyorsun dediğin gibi çok fazla uzanma hareketi yapma hızlı yüzme sırt üstü fln kalmaya dikkat et max 15 dur çık mis gibi oluyorsun bence birde havuzdan daha temiz deniz için rahat etsin

Biz de mayıs başında vermiştik çıkmadı daha e nabızdan mı gördünüz canım bir de sadece eşimden aldı kan benden almadılar tek erkeğe bakıyorlarmış o pozitifse benden alacaklarmış sizde de öyle miydi
E Nabıza düşmüş bebeğim ordan gördük. Benden de alınmadı eğer eşinde pozitif çıkarsa senden alıyorlarmış.

yok canım kasılma olmuyor aksine biraz rahatlıyorsun dediğin gibi çok fazla uzanma hareketi yapma hızlı yüzme sırt üstü fln kalmaya dikkat et max 15 dur çık mis gibi oluyorsun bence birde havuzdan daha temiz deniz için rahat etsin
Evet havuz yerine denizi öneriyor zaten kadın doğumcular da

Doktoktorlar kasılma veya ağrı yüzünden girmeyin demiyorlar
Enfeksiyon riski oldugu için girmeyin diyorlar enfeksiyonu basite almayın enfeksiyon yüzünden bebegini kaybeden insanlar var heleki ilk üç ayda

Deniz suyundan enfeksiyon kapma ihtimalimiz çok düşük. Ben 20 gün önce Foça'ya gitmiştim, doktorum su soğuktur üşüme yoksa girmende sorun yok demişti. Ben girdim hiç üşümedim hatta mide bulantım halsizliğim geçti. Tabi çok hareket etmemeye dikkat ettim zaten normalde de uzanırken bile karnım kasılır gibi hissediyorum, kulaç atunca onu hissettim durdum köpekleme falan yüzdüm.

Deniz suyundan enfeksiyon kapma ihtimalimiz çok düşük. Ben 20 gün önce Foça'ya gitmiştim, doktorum su soğuktur üşüme yoksa girmende sorun yok demişti. Ben girdim hiç üşümedim hatta mide bulantım halsizliğim geçti. Tabi çok hareket etmemeye dikkat ettim zaten normalde de uzanırken bile karnım kasılır gibi hissediyorum, kulaç atunca onu hissettim durdum köpekleme falan yüzdüm.
Deniz suyundan enfeksiyon kapması çok düşük ama normal yolla enfeksiyon kapmamızdan denizde enfeksiyon olmamız daha yüksek bence şu üç ay denize girilmese kimse bişey kaybetmez
Her zaman temkinli olmakta fayda var enfeksiyon kapıpta hem onun agrısını acısını çekip hemde bebegimize bişey olucak korkusuyla yaşamaktansa bence girmemek en mantıklısı bunlar benim düşüncelerim
Herkesin kendisine kalmış denize girip girmemek

her doktor farklı şeyler söylüyor ya benim doktorum hareket kısıtlaması verdi mesela riskli gebelik ya da tüp bebek değil ona rağmen ilk üç ay çok riskli gereksiz yere hareket spor yapma dedi deniz havuz yasakladı enfeksiyon riskine karşı birliktelik yasak ya benim ki çok pimpirikli ya da başka bi durum var bilemiyorum bu kadar kısıtlama için sordum hocam riskli bir durum mu var diye hayır bunlar rutin olması gerekenler dedi :110:

Bende doktorumdan sormuşdum denize gir çok iyi hatta deniz hamilelere iyi geliyor dedi. Amma havuzu tavdiye etmedi suyu klorlu diye. Bide denize gidersen golgede otur bronzlaşmak yasak dedi

her doktor farklı şeyler söylüyor ya benim doktorum hareket kısıtlaması verdi mesela riskli gebelik ya da tüp bebek değil ona rağmen ilk üç ay çok riskli gereksiz yere hareket spor yapma dedi deniz havuz yasakladı enfeksiyon riskine karşı birliktelik yasak ya benim ki çok pimpirikli ya da başka bi durum var bilemiyorum bu kadar kısıtlama için sordum hocam riskli bir durum mu var diye hayır bunlar rutin olması gerekenler dedi :110:
Doktorun olması gerekeni söylemiş bazı doktorlar çok vurdum duymaz oluyorlar benim hem türkiyede hem fransadaki doktorum kesinlikle önermiyor
ya en basitinden doktor izin verse bile ben cesaret edemem sonuçta bişey olsa kafasını duvarlara vurucak olan benim

Tüm yılı çalıştım o kadar çok yoruldum ki yalnızca yaz gelsinde istirahet edeyim diye düşündüm uçak bileti bile alacaktık turkiyeye tatile gelmek için. Bir anda hamilelik oldu.❤️ Okullar kapali calismiyorum ağustos sonu yine açılacak tatil yapamadan nasıl işimi yapıcam hala yorgunlugum uzerimde sanki🤦🏻‍♀️

Back