2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    320
Yeğenim için down sendromlu dediler abim ve yengem 5 ay kendine gelemedi. Çocuk üstün zeka doğdu hiçbir şeyi de yok masaallah
Ben yaptırmayacagim
İkili tarama önemli diye biliyorum ben nette okumuştum ne kadar dgru bilmyrum ikili tarama yaptıranlar üçlü tarama yaptırmasada olur dye doktora danışıcam

İnşallah düzeliriz hepimiz gerçekten bulantıyla yaşamak çok zor kusmak en büyük fobim oldu tüm iç organlarım ağrıyor resmen kustuğum zamanlar bende 9+4 oldum inşallah biter diye bekliyorum 2-3 gündür bir de mide yanması başladı bakalım nasıl gidecek
Bendede mide yanması oluyor reflüm olduğu için erken başladı çok kötü yandığı zamnlarda doktorum rennie yada talcid kullanablitsn dedi

Bendede geliyor gun boyu. Sanki hiç içeri gitmiyormuş gibi geriye akıyor
Sağolun kızlar ben de acaba başka bişey mi mantar enfeksiyonu gibi merak ettim de ilacın ufak parcalariymis, dün gece kullanmayı unuttum yoldan geldim uyumuşum hemen, hala geliyor siz düşünün resmen 2 gün oldu hala içerde partikül var

Merhaba kızlar. Karnimin aşağısında rahim taraflarda bıçak saplanması gibi ağrılarım oldu gün boyu çok korkmaya başladım hiç böyle sıksık olmamıştı. Birden aniden batıyor gidiyor. Böyle bir şeyle karşılaşan doktoruna soran oldumu?
Benim de aynı yerde ağrım oluyor düşük riski de olunca korkuyorum ama rahim büyümesi ile de ilgili olabilir

Kızlar normalde aşırı düşkün değilim ama sabahtan beri öyle böyle değil canım sosisli istiyor soslu turşulu sandviç ekmeğine of deliricem 😦 aşırı mı yasak yani bir kez yesem bisey olur mu çok kötüyüm içim sisti o derece canım istiyor

Kızlar normalde aşırı düşkün değilim ama sabahtan beri öyle böyle değil canım sosisli istiyor soslu turşulu sandviç ekmeğine of deliricem 😦 aşırı mı yasak yani bir kez yesem bisey olur mu çok kötüyüm içim sisti o derece canım istiyor
Bir kereden bir şey olmaz. Çok iyi pişirdiğiniz sürece gönül rahatlığıyla yiyebilirsiniz. Abartıya kaçmamak şartıyla 🥰🤗

Merhabalar sevgili anneler ve anne adayları 💕Bende birşey sormak istiyorum size.
7 haftalık hamileyim faranjit oldum. İnanılmaz öksürüğüm var afedersiniz balgamlı. Kbb uzmanına gittim baya enfeksiyon var akıntı çok augmentin 1000 mg 2 kutu verdi. 10 gün kullanman lazım dedi. Sonra kendi doktoruma sordum. Kullanabilirsin dedi. Enfeksiyon daha sıkıntı dedi. Ama içim hiç rahat değil 2 kutu ve 1000 mg çok değil mi? İçim içimi kemiriyor. Bu haftalar da bu ilaçlar bebeğe zarar vermez mi?

Kızlar benim bebeğim son adet tarihime göre ultrasonda 5 gün önde gidiyor sizce bir sorun olur mu ve ben hangisine göre hesap yapmalıyım sizce

Merhabalar sevgili anneler ve anne adayları 💕Bende birşey sormak istiyorum size.
7 haftalık hamileyim faranjit oldum. İnanılmaz öksürüğüm var afedersiniz balgamlı. Kbb uzmanına gittim baya enfeksiyon var akıntı çok augmentin 1000 mg 2 kutu verdi. 10 gün kullanman lazım dedi. Sonra kendi doktoruma sordum. Kullanabilirsin dedi. Enfeksiyon daha sıkıntı dedi. Ama içim hiç rahat değil 2 kutu ve 1000 mg çok değil mi? İçim içimi kemiriyor. Bu haftalar da bu ilaçlar bebeğe zarar vermez mi?
Sorunun cevabını bilmiyorum ama sanki burdan birisine de diş için agumentin vermişlerdi o da doktoruna sormuştu ve içebilirsin dedi diye hatırlıyorum

Ya kızlar bir derdim var 😞 ben 6 aydır bebek istiyordum ama olmuyordu sebepsiz yere. Bir de bende bazı bir takım sorunlar vardı bağırsak huzursuzluğu gaz , işte değişik vücut ağrıları falan. İlk başlarda hiç aklıma gelmezdi yiyeceklerin dokunuyor olabileceği diyetisyen tavsiyesi ile gluteni bıraktım pat diye o ay hamile kaldım üstüne üstlük o yaşadığım problemlerim de ciddi derecede azaldı. Doktora anlattım oda gluten yeme belki sende otoimmün hastalık yapıyprdur dedi ama hiç test vs yaptırmadım. Şimdi bulantılarım var malum herşeyi yiyemiyorum bi de glutensiz diyet çok zorluyor 😞 zaten herşey kokuyor gibi geliyor glutensiz makarnayı yiyemedim kokusundan. Ekmeği desen kokuyor. Bugün dayanamadım lahmacun yedim elim kolum karıncalandı bi haller oldu bana hemen kustum geri zarar verir diye korktum. Zorlu günler yaşıyorum açıkçası

En çok verilen antibiyotik 🙏🏻 kadın doğum sorun olmaz dediyse kullanın dediği gibi enfeksiyon daha kötü , sıvı miktarını artırın biraz daha bol su için hızlı geçer

Gözden kaçabiliyor 🙏🏻 M muhendishanim98 kanaması vardı masallah şükürler olsun bebişi sağlıklı
Kanama durumu gebeliklerde olabiliyormuş
Evet canım olabiliyor kanama alanları üzmeyelim kendimizi inşaallah bebeğimizde bir sıkıntı olmadıkça.
Kızlar ben de evime geldim ya bir rahatladım bir rahatladim evim evim güzel evim

Back