- 7 Mayıs 2015
- 1.145
- 562
- 123
- 29
Eti çiğ kalmasın iyi pişsin diye söyle canım bişey olmazKızlar dışardan lahmacun alcam ama bişey olur mu ya
Ay keşke Antep’te olsam da lahmacun yesem bende , çok canım çektiKızlar dışardan lahmacun alcam ama bişey olur mu ya
maşallah :)Ayy benim de duyulduRabbim nazardan korusun bizi
nasıl oluyor anlamadım ben neye göre kız erkek deniliyorKarındansa bu görüntü kız
Ramzi teorisi diye yazın detaylı açıklaması var teoriye görenasıl oluyor anlamadım ben neye göre kız erkek deniliyor
Antebinde lahmacunu başka oluyor amaAy keşke Antep’te olsam da lahmacun yesem bende , çok canım çekti
Benimkini o kadar kötü çekmiş ki atıyım bi bakalım bana ne diceksiniz karından bakıldıUltrason karındansa kız, vajinal ise erkek
Kanama alanin olmayincs birakmiyor musn ilacikullanman lazım kanama alanı tehlıkelı Allah korusun ..
vajınal alırsan daha az etkı edıyor .. hala kullanıyorum ben 8haftadır .. kanama alanım yok suan
Bir sorun olmaz ben enfeksiyon için ağır bir iğne vuruldum günlerce canimBugün acile gittim kasik ağrısıyla muayene ettiler 7 haftalikla uyumlu çıktı tahlil verdim idrar yolu enfeksiyonu çıktı 2 haftadır da yoğun sari akinti vardi 2 saate bir çamaşırm tamamen kirleniyordu. doktor "MONUROL" isminde tek kullanımlık bir ilaç verdi daha önce kullanan var mı? Ben ilk 3 ay ilaç kullanılmaz diye biliyordum. Bilgisi olan var mi
Benimde aynı şekilde akıntı olarak kendini atıyor. Her seferinde de böyle. Biraz araştırdım normalmiş fazlalığı atıyormuş. Ama doktora sordum oda iyi yerleştirmiyor olabilirsin dediProgestan akıntıyı yogunlastirip içinde küçük küçük parçalarla geliyor mu sizde de gün içinde kızlar. Bana yeni güncellenme geldi iştahsızlık, ağzımın tadı değişti adeta. Ve bayılacak derece yorgunum sanki
Bu sitenin pembesi, kokusuz bazı kıyafetler bile mide bulandırıcı sanki..
Yaa bana verdi doktor onu bayramdan önce gittigim zaman ama işe yaramadı sanırım arada bir sarıya yakın akıntım oluyor napsam bilemedim bendeBugün acile gittim kasik ağrısıyla muayene ettiler 7 haftalikla uyumlu çıktı tahlil verdim idrar yolu enfeksiyonu çıktı 2 haftadır da yoğun sari akinti vardi 2 saate bir çamaşırm tamamen kirleniyordu. doktor "MONUROL" isminde tek kullanımlık bir ilaç verdi daha önce kullanan var mı? Ben ilk 3 ay ilaç kullanılmaz diye biliyordum. Bilgisi olan var mi
Benimde genital bölgeye ağrı saplantısı oluyor bazen. Bıçak gibi batıyor. Hiç sormadım doktora da.Merhaba kızlar. Karnimin aşağısında rahim taraflarda bıçak saplanması gibi ağrılarım oldu gün boyu çok korkmaya başladım hiç böyle sıksık olmamıştı. Birden aniden batıyor gidiyor. Böyle bir şeyle karşılaşan doktoruna soran oldumu?
Bendede geliyor gun boyu. Sanki hiç içeri gitmiyormuş gibi geriye akıyorBenimde aynı şekilde akıntı olarak kendini atıyor. Her seferinde de böyle. Biraz araştırdım normalmiş fazlalığı atıyormuş. Ama doktora sordum oda iyi yerleştirmiyor olabilirsin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?