2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    320
Kızlar geçen gün çigköfte dürüm çekiyor canım demiştim resmen nefsime hakim olamıyorum ya insan çigköfte dürüm yiyemedim diye ağlarmı
Bi tane firmanın lavası varmıs cig köfte lavasına benzeyen türk bakkallarına sormaya gitti eşim eğer onu bulursam uzak biyerde komagane var oraya gidip dürüm yaptırıcaz 1 saattir agliyorum saka gibi normelde boyle seyleri hic ozlemem aramamda normal cigkofte yapab yerlerdende alir yeriz
Ama ben turkiyedeki usul cigkofte durum aseriyor resmen

Bugün acile gittim kasik ağrısıyla muayene ettiler 7 haftalikla uyumlu çıktı tahlil verdim idrar yolu enfeksiyonu çıktı 2 haftadır da yoğun sari akinti vardi 2 saate bir çamaşırm tamamen kirleniyordu. doktor "MONUROL" isminde tek kullanımlık bir ilaç verdi daha önce kullanan var mı? Ben ilk 3 ay ilaç kullanılmaz diye biliyordum. Bilgisi olan var mi

Kızlar birşeyi çok merak ediyorum size de sormak istedim. Benim geçen gece kanamam oldu o korkuyla hemen özel hastanenin aciline gittim. Ne bir nöbetçi kadın doğum doktoru var ne de ultrason cihazları var. Doğum hane de ebe sadece kanama durumuma baktı. Kontrol eden doktora haber verdi o da sabah gelsin dedi. İnsan böyle durumlarda sabahı sabah edemiyor. Bir tane nöbetçi doktor bulundurmak bu kadar zor mu ultrason olmaz mı acillerde. Sizin yaşadığınız yer de de durum böyle mi çok merak ediyorum?

Bir sorun olmaz ben enfeksiyon için ağır bir iğne vuruldum günlerce canim

Progestan akıntıyı yogunlastirip içinde küçük küçük parçalarla geliyor mu sizde de gün içinde kızlar. Bana yeni güncellenme geldi iştahsızlık, ağzımın tadı değişti adeta. Ve bayılacak derece yorgunum sanki
Bu sitenin pembesi, kokusuz bazı kıyafetler bile mide bulandırıcı sanki..

Benimde aynı şekilde akıntı olarak kendini atıyor. Her seferinde de böyle. Biraz araştırdım normalmiş fazlalığı atıyormuş. Ama doktora sordum oda iyi yerleştirmiyor olabilirsin dedi

Merhaba kızlar. Karnimin aşağısında rahim taraflarda bıçak saplanması gibi ağrılarım oldu gün boyu çok korkmaya başladım hiç böyle sıksık olmamıştı. Birden aniden batıyor gidiyor. Böyle bir şeyle karşılaşan doktoruna soran oldumu?

Yaa bana verdi doktor onu bayramdan önce gittigim zaman ama işe yaramadı sanırım arada bir sarıya yakın akıntım oluyor napsam bilemedim bende

Benimde genital bölgeye ağrı saplantısı oluyor bazen. Bıçak gibi batıyor. Hiç sormadım doktora da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…