2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    320
Benim de öyle bi hissim var devamlı ama Allah’a emanet inşallah iyidir diye bekliyorum sonraki randevum 15 gün sonra inşallah hepimiz güzel haberler alırız hep

Biz de nasipse 6-7 aylıkken yapmayı düşünüyoruz alışveriş ve yatak dolap olayını daha çok erkn çünkü birde erken alışveriş yapmak iyi değilmiş ona hep inanırım ben

Bende de prilamın muadili prifemyn kullanıyorum günde 3-4 içebilirsin dedi ama ona rağmen kusma bulantı yaşıyorum birde hap leş gibi kokuyor prilamda kokuyormu öyle? Tek tek içtiğimde uyku yapmıyor doktoruma özellikle belirttim uyku yapmasın diye ama 2 tane içersem ozaman ertesi gün bütün gün uyuyorum şimdi sabah bir akşam bir içiyorum ama kusmalara devam 20 sinde kontrole gidicez bakalım kusmam için farklı bir yöntem izlicekmi

Ben 6+3 ama bebek 6+6. Ben de de asiri halsizlk var bir de gogus agrisi bulanti yok

Aaa çok üzüldüm sizin adınıza umarım daha kalıcı bir çözüm bulunur. Bende prilam kullanıyorum ama bulantılarım hala var sadece ilaç kullanmazsam çok kusuyorum işte kötünün iyisi gidiyoruz 12. Haftayı doldurmayı bekliyorum belirtiler o zaman azalıyormuş tek temennim bu. Benim kullandığım ilaçta herhangi bir koku durumu yok

Biz de nasipse 6-7 aylıkken yapmayı düşünüyoruz alışveriş ve yatak dolap olayını daha çok erkn çünkü birde erken alışveriş yapmak iyi değilmiş ona hep inanırım ben
Ya evet etken alışveriş iyi değil diyorlar ama günümüz koşullarında her şey her gün pahalanıyor ben o yüzden ufak ufak alıyorum valla birde benim marka takıntım var markalı olanlar da ithal olduğu için daha çok pahalanıyor

Yaş 34 9+5 2.gebelik
Son adet tarihiniz
Yaşınız
Kaçıncı cocuk
Yaşadığı şehri (isteğe bağlı)
Keseyi kaçıncı haftada gördünüz kalp atışı kaçıncı haftada gördünüz
Tüm bilgileri tek seferde yazarsanız tabloya ekleyeyim

Kizlar merhaba. Bugun bebegi gorduk kalp atisjni da duyduk ama kese altinda kanama alani var dedi. Ayni durumda olan var mi acaba
İlk gebeliğimde oldu, bebiş iyiyse sorun yapma bu haftalarda kese büyürken oralarda kanama alanları olabiliyormuş bazen, sonraki kontrole gittiğimde geçmişti birşey yoktu

Kızlar triod ilacı kullanıyorum levotiron diye. Ama 5 gün içmedim unutmuşum malesef. 5 gün içmedim diye bişey olur mu tsh değerim 3.80 çıkmıştı ondan kullanıyordum

Merhaba nasılsınız nasıl gidiyor ? Hepinize kolay keyifli bir hamilelik dönemi gecirmenizi dilerim .
Bende sata göre 6+4 henüz bebeği görmeye gidemedik . İlk değil ama her bebeğin her hamileliğin heyecanı farklı oluyor . Heyecanla görmeyi bekliyorum bu sefer nub ve ramzi teorilerine de bakacağım tutacak mı diye çok fazla kız bebek istiyorum ve öyle hissediyorum diğer hamilelik dönemi belirtilerine göre farklı bir gidişat yaşıyorum . Tahmini doğum hesaplamada 3 Mart gösteriyor fakat ben erken doğum yaptığım için şubatın başı gibi olacağını hissediyorum . Bebeklerimizi hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli alalım kucağımıza inşallah

Kızlar bende ikili üçlü tarama konusunda kararsızım valla yaptırmayabilirim çünkü sonucu yanlış çıkan aşırı kişi var ama detaylı ultrason yaptırırım
Yeğenim için down sendromlu dediler abim ve yengem 5 ay kendine gelemedi. Çocuk üstün zeka doğdu hiçbir şeyi de yok masaallah
Ben yaptırmayacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…