Benim de öyle bi hissim var devamlı ama Allah’a emanet inşallah iyidir diye bekliyorumMerhabalar ben de 8+1 deyim:)dun hic yasamadigim kadar bulanti yasadim ve kustum. Cok kötüymüs:)su bile icmek istemiyorsunuz. Ama bugun iyiyim. Yalniz bebişi cok merak ediyorum. Henuz randevuya da daha 3 hafta var ama ben ara ara gidip kalbini dinlemek istiyorum:)
Biz de nasipse 6-7 aylıkken yapmayı düşünüyoruz alışveriş ve yatak dolap olayını daha çok erkn çünkü birde erken alışveriş yapmak iyi değilmiş ona hep inanırım benBenim tüp bebek olduğu için şu an oraya devam ediyorum ama burada gebelik takibi yapmıyorlar haftaya son kontrolüm var kendime yeni bir doktor bulmam lazım gebelik takibi için. Araştırma halindeydim hala
Amazon’da indirim vardı biz bugün aldık prima premium care olandan. 210 adet 1 numara , 180 adet 2 numara ve 144 adet 3 numara. Başka da artık almam kullanmaya başlayınca ihtiyaç oldukça alırız. Belki marka değiştirmek de gerekebilir çünkü.
merhabalar benim de yarın 6+3 oluyor kalp atışı için gidicem inşallah duyarım, ankarada nereye gittiniz, bilkent şehir hastanesine gidiyorum ben ama cihazlar iyi mi bilmiyorumBenim de son adet tarihim 27.05 ilk çocuk kese 5+1 , kalp atışı 6+3 şehir ankara
Bende de prilamın muadili prifemyn kullanıyorum günde 3-4 içebilirsin dedi ama ona rağmen kusma bulantı yaşıyorum birde hap leş gibi kokuyor prilamda kokuyormu öyle? Tek tek içtiğimde uyku yapmıyor doktoruma özellikle belirttim uyku yapmasın diye ama 2 tane içersem ozaman ertesi gün bütün gün uyuyorum şimdi sabah bir akşam bir içiyorum ama kusmalara devam 20 sinde kontrole gidicez bakalım kusmam için farklı bir yöntem izlicekmiBen en başından anlatayım bence tüm önyargılı şüpheli arkadaşlara ufak bi tavsiye olsun :)
Şimdi şöyle benim 6-7. Haftalar olması lazım aşırı derece bulantım ve iştahsızlığım vardı buna kusma eklenince doktoruma söyledim prilam yazdı. Gebeler için bir zararı olmadığını hatta etkisinin düşük olduğunu bazı gebelerde işe yaramadığını ama benim kullanmamın bir zararı olmayacağını söyledi. Çok fazla uyku yaptığı için uyku saatinden bir saat önce bir tane yutmamı söyledi. Bende her gece 22.30-23.00 arası bir tane içiyorum. Evet hala çok iyi değilim ama ilaç içmediğim günler daha beterim. Bence beslenmemek halsizlik bebek için daha kötü. Çünkü yaşam enerjim sıfırdı. sürekli açlıktan şekerim ve tansiyonum düşüyordu.
Ben 6+3 ama bebek 6+6. Ben de de asiri halsizlk var bir de gogus agrisi bulanti yokgünaydın kızlar,
8+3 ten sesleniyorum, maşallah bulantım falan yok..
sadece aşırı gogüs agrısı ve bolca uykuuuu..
benim gibi olan var mı? bulantısı olmayan?
yani öyle kusma,ögürme yaşamıyorum şükür diyeyim.. sadece belli şeylere hassasiyet var şuan için
Aaa çok üzüldüm sizin adınıza umarım daha kalıcı bir çözüm bulunur. Bende prilam kullanıyorum ama bulantılarım hala var sadece ilaç kullanmazsam çok kusuyorum işte kötünün iyisi gidiyoruz 12. Haftayı doldurmayı bekliyorum belirtiler o zaman azalıyormuş tek temennim bu. Benim kullandığım ilaçta herhangi bir koku durumu yokBende de prilamın muadili prifemyn kullanıyorum günde 3-4 içebilirsin dedi ama ona rağmen kusma bulantı yaşıyorum birde hap leş gibi kokuyor prilamda kokuyormu öyle? Tek tek içtiğimde uyku yapmıyor doktoruma özellikle belirttim uyku yapmasın diye ama 2 tane içersem ozaman ertesi gün bütün gün uyuyorum şimdi sabah bir akşam bir içiyorum ama kusmalara devam 20 sinde kontrole gidicez bakalım kusmam için farklı bir yöntem izlicekmi
Ya evet etken alışveriş iyi değil diyorlar ama günümüz koşullarında her şey her gün pahalanıyor ben o yüzden ufak ufak alıyorum vallaBiz de nasipse 6-7 aylıkken yapmayı düşünüyoruz alışveriş ve yatak dolap olayını daha çok erkn çünkü birde erken alışveriş yapmak iyi değilmiş ona hep inanırım ben
Son adet tarihinizYaş 34 9+5 2.gebelik
Evet bende var , bebeklerin yeri iyi çok şükür , dinleneceksin dedi doktor. İşten izin aldım evden çalışıyorum 2 haftadırKizlar merhaba. Bugun bebegi gorduk kalp atisjni da duyduk ama kese altinda kanama alani var dedi. Ayni durumda olan var mi acaba
demekı herkeste farklı semptolar varmıs canım, ınsallahhh saglıkla gecırırız bu donemiBen 6+3 ama bebek 6+6. Ben de de asiri halsizlk var bir de gogus agrisi bulanti yok
progestan verdı mı?Kizlar merhaba. Bugun bebegi gorduk kalp atisjni da duyduk ama kese altinda kanama alani var dedi. Ayni durumda olan var mi acaba
İlk gebeliğimde oldu, bebiş iyiyse sorun yapma bu haftalarda kese büyürken oralarda kanama alanları olabiliyormuş bazen, sonraki kontrole gittiğimde geçmişti birşey yoktuKizlar merhaba. Bugun bebegi gorduk kalp atisjni da duyduk ama kese altinda kanama alani var dedi. Ayni durumda olan var mi acaba
Burts Bees alıcam ben içeriği temiz ama 3.ayda başlayacağımKızlar çatlak için krem aldınızmı veya ne alacaksınız
Evet ben de burts bees aldım. Yorumları çok iyi ama başlamadım daha kullanmaya.Burts Bees alıcam ben içeriği temiz ama 3.ayda başlayacağım
Bende onu düşünüyorum yanında mustela da kullanabilirimEvet ben de burts bees aldım. Yorumları çok iyi ama başlamadım daha kullanmaya.
Yeğenim için down sendromlu dediler abim ve yengem 5 ay kendine gelemedi. Çocuk üstün zeka doğdu hiçbir şeyi de yok masaallahKızlar bende ikili üçlü tarama konusunda kararsızım valla yaptırmayabilirim çünkü sonucu yanlış çıkan aşırı kişi var ama detaylı ultrason yaptırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?