2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    320
Verdi de benm cocuk var o ilaci alsam sersemleyecem bilemiyorm . Ne kadr kullandn sen
kullanman lazım kanama alanı tehlıkelı Allah korusun ..
vajınal alırsan daha az etkı edıyor .. hala kullanıyorum ben 8haftadır .. kanama alanım yok suan

Valla prifemyn çok kötü kokuyor burnumu tıkayıp içiyorum ama en az uyku yapan hap buymuş ben 12. Haftayı bekliyorum umarım uzun sürmez 6-9 ay süreni varmış 10. Haftanın son günlerindeyim 2-3 hafta daha sıkıyorum dişimi inşallah düzelir

İnşallah düzeliriz hepimiz gerçekten bulantıyla yaşamak çok zor kusmak en büyük fobim oldu tüm iç organlarım ağrıyor resmen kustuğum zamanlar bende 9+4 oldum inşallah biter diye bekliyorum 2-3 gündür bir de mide yanması başladı bakalım nasıl gidecek

Biz de nasipse 6-7 aylıkken yapmayı düşünüyoruz alışveriş ve yatak dolap olayını daha çok erkn çünkü birde erken alışveriş yapmak iyi değilmiş ona hep inanırım ben
Evet benim yengem 7 aylıkken karnında bebeğimiz öldü o yüzden maalesef bende beklemeyi düşünüyorum

maşallaaahhhh ozaman, bende acaba tek miyim dedim..
insan bu seferde neden bende olmuyor ki diyo :)
Valla geçen hafta bende de bulantı 2 gün oldu ve geçti ama inanılmaz uyku durumum var öğlen arasında masada 15-20 dk da olsada kafamı koyup uyumam iyi geliyor ruh gibi geziyorum

Valla geçen hafta bende de bulantı 2 gün oldu ve geçti ama inanılmaz uyku durumum var öğlen arasında masada 15-20 dk da olsada kafamı koyup uyumam iyi geliyor ruh gibi geziyorum
uyku bendede çok oluyor ya, aksam olsa eve gıtsem yatsam dıye bakıyorum :))

Herkese merhaba.
Aslında en başından beri sayfaları takip ediyordum ama bugünkü doktor muayenesinden sonra listeye ben de girebilirim.

Keseyi 6+1 gördük. Kalp atışını 6+2'de duyduk.

Sat'a göre geriden geliyordu, karından bir türlü görünmüyordu derken bir sorun çıkacağını düşünüyordum açıkçası ondan yazmamıştım buraya hiç.

Bugün muayenede 9+5 olduğunu öğrendim. Haftasını yakalamış her şey iyi.

İkinci gebeliğim. 32 yaşındayım.

Bulantı/kusma/kanama sorunlarım hiç olmadı. İlkinde de olmamıştı benzer hamilelik yaşıyorum.

Son adet tarihiniz

Yaşınız

Kaçıncı cocuk

Yaşadığı şehri (isteğe bağlı)

Keseyi kaçıncı haftada gördünüz kalp atışı kaçıncı haftada gördünüz

Tüm bilgileri tek seferde yazarsanız tabloya ekleyeyim

Valla bi tek kendi annem sözümü dinledi neler çektiğimi biliyordu az çok. Bide cazgirlik yapıp kusebilecegimi de bildiği için hiç kimseye demedi şuana kadar saolsun. Önü de sonuda rabbimize emanet
O sıkıntıyı bende cok cektim.en yakin birine soyledim oda tutmus en yakin komsusuna sonra ust kat komsusunanazara cok inaniorum ve gerçekten kotu goz degior Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…