- 27 Nisan 2023
- 549
- 622
- 29
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #56.861
En merak ettiğim soru buKızlar sizce 4. Ay atağı 3. Ay bitince mi oluyor 4. Ay bitince mi kafamda deli sorular
Bunu duyduktan sonra ben büyümesini beklemeye karar verdim.
Canım özelde mi devlette mi yaptırdın ve kadın cerrah mı yaptı?Hocam eminsiniz di mi hissetmiyor dedim biz iğneyi vurduktan sonra uyuşma başlıyor 4 saat suruyo dedi 1 saat sonra aldı bizi ama o kancayı her takisinda çocuk çığlık attı resmen hisseder gibi, ayağını tutuyoruz ya gazı var gazı dedi Dr o öyle dedikçe ben sinir oldum kestiği parçayı önüme koydu ben bakamam dedim çocuğuma travma olmasın tek kalmasın diye girdim yoksa girmezdim bütün işlemi gördüm kazara. Eşim bı ara dışarı çıktı aha dedim kesin biseyler yanlış gidiyor çocuk agliyo kadın dikmeye calisiyo Millet 10 dk da çıktı biz yarım saat oldu icerdeyiz falan neyse sonra bitti çok şükür çocuğu kucağıma aldım hakkaten gazini çıkardı ama inlemeye devam etti. Arabada da ağladı evde yine çıldırdı hemen calpol ve merhemleri sürdük anca sakinleştiri. Çok kötü bı deneyimdi bizim için. Diyorum ya 3 aylık ömründe toplam bu kadar ağlamıştır.
Canım belki benim hekimle alakalıdır veya çocukla bilemem dediğim gibi önce girenlerin hiç sesi gelmedi bize piyango vurdu resmen ecel terleri döktüm, 6 aydan küçük olduğu için local büyük olsaydı genel anestezi olacaktı bnm tavsiyem ya 40 dolmadan yaptırın yada 5 6 yaşlarında ya tam aklı başında olsun ameliyat olacağını anlatın bilsin yada aklı hiç sarması hareket etmesin, bizimki resmen yalvarır gibi gözümüzün içine baktı eşimle eve geldik 3 ümüz de ağladık travma oldu bizeAyyy kıyamam ya ben daha yaptıramam bunu duyuncada
Olsun canım zaten sünnettli beklesin biraz daha binkac gün iyileşsin haftasonuna doğru yaptiririmBiz de rota hiç bi yan etki yapmadı
Ya kötülemek istemiyorum hekim çok tecrübeli ve referansla gittik biz gercekten güzel yaptı sanki ama bizim çocuk çok tepki verdi belki de bilmiyorum özelden yazayimCanım özelde mi devlette mi yaptırdın ve kadın cerrah mı yaptı?
Ben kadın doğum doktoruma sordum emziren anneler için bir hap önerdi ona başladımBenim kız artık meme almıyo o yüzden bn de başlayacam haba ama hangisi kullanılır bilmiyorum bugüne kadar hiç korunmamıştım hangisi iyi bilmiyorum
Ben bu ay yaptıracaktım ama iyice etrafı keşfettiği bir ay bi de çok ağlak benim oğlum herşeye ağlıyor. Yatmayı da sevmiyor hep gezdiriyorum. Sünnet esnasında çok ağlar diye tahmin ediyorum yaptırmasak mı acabaCanım belki benim hekimle alakalıdır veya çocukla bilemem dediğim gibi önce girenlerin hiç sesi gelmedi bize piyango vurdu resmen ecel terleri döktüm, 6 aydan küçük olduğu için local büyük olsaydı genel anestezi olacaktı bnm tavsiyem ya 40 dolmadan yaptırın yada 5 6 yaşlarında ya tam aklı başında olsun ameliyat olacağını anlatın bilsin yada aklı hiç sarması hareket etmesin, bizimki resmen yalvarır gibi gözümüzün içine baktı eşimle eve geldik 3 ümüz de ağladık travma oldu bize
Ya işte sürekli gazı var annesi bacaklarını tutuyoruz ya ondan annesi memeni abanarak ver annesi beyaz gürültü aç annesi hocam sevmiyo onu dedim kapat o zman falan, her dikiş atmaya çalışmasında çığlık çığlığa çocuk ayy çok kötüydü bilmiyorum belki hissetti belki gazdı belki ortam gerdi. İnşallah ona travma olmamıştır bize olmuştur sadeceBazen hissediyorlarmış uyuşma tam gerçekleşmediği için
Uyuşmamış olabilir. Yada bebeğin etrafında yabancı gördüğü için belki o an o kadar ağladı. Devlette mi özelde mi yaptırdınYa kötülemek istemiyorum hekim çok tecrübeli ve referansla gittik biz gercekten güzel yaptı sanki ama bizim çocuk çok tepki verdi belki de bilmiyorum özelden yazayim
İnşallah canımYa işte sürekli gazı var annesi bacaklarını tutuyoruz ya ondan annesi memeni abanarak ver annesi beyaz gürültü aç annesi hocam sevmiyo onu dedim kapat o zman falan, her dikiş atmaya çalışmasında çığlık çığlığa çocuk ayy çok kötüydü bilmiyorum belki hissetti belki gazdı belki ortam gerdi. İnşallah ona travma olmamıştır bize olmuştur sadece
Dediğin gibi herşeyi goruyo anliyo bı Dr a bakiyo bı bana bı babasına napiyosunuz der gibi farkındaydı sanki herşeyin enfeksiyon riski olmasa böyle erken yaptırmazdim. Şimdiyi soracak olursanız sünneti güzel dedi dünkü Dr da. İyilesiyo yaralari ama ağlamayı bilmeyen çocuk o günden sonra ağlamayı öğrendi resmen o günkü gibi agliyo sürekliBen bu ay yaptıracaktım ama iyice etrafı keşfettiği bir ay bi de çok ağlak benim oğlum herşeye ağlıyor. Yatmayı da sevmiyor hep gezdiriyorum. Sünnet esnasında çok ağlar diye tahmin ediyorum yaptırmasak mı acaba
Bnmki de anlattı ama daha çok işe odaklandı ben sakinleştiren eşim çocuğu bende bakmak istemedim ama kazara gördüm çok kötüydü eşim dışarı çıktı falan ben kendimi bu kadar güçlü bilmezdim çocuğum yalnız kalmasın travma olmasın onda diye neler neler yaptım inşallah onda izi kalmamıştır. O günden beri eşim oğluma aşık oldu resmen erkek çocuğu simartilmaz vs diye ahkam keserken şimdi canım oğlum hayatım bebeğim diye geziyo evde çok çok üzüldükOy Yavrum benim ya kıyamam
Cok kötü olmuş yaa.. Gelmiş geçmiş olsun.
Biz eşimle girdik hiç bakmadım işlem esnasında bayılırdım kesin oğlum ds bi iğne esnasında ağladı, doktor baya iyiydi sürekli islemi anlattı evet bitti çok güzel aferin sana, şuan dikiyorum bitmek üzere vs. Vs.
Pipi altında et parçası gibi bişey var mı? Sanki kesmeyi unutmuşlat gibi bi çıkık et parçası. Nasıl anlatsam bilemedimOlsun canım zaten sünnettli beklesin biraz daha binkac gün iyileşsin haftasonuna doğru yaptiririm
Pipi altında et parçası gibi bşşey var mı? Benim oğlum sünnet olalı 1 hafta oldu. Bide kilolu olduğundan gömülü pipi oldu içeride kaldıHiç öyle düşünme hekim çok önemli.. Bizim sünneti miz çok güzel geçti.. Sadece iğne esnasında ağladı oğlum..
İlk gün zordu biraz sonra iyileşti
Bizim saçımız Konak oldu konaklar çıktıkça hep döküldü dediğin gibi kel kelKızlar bebişlerinizin saçı dökülüyor mu? Oğlumun saçı çok dökülmeye başladı yatağı hep saçı ile doldu. Saçını okşarken bile bi sürü saç geliyor. Saçının bazı yerleri açıldı baya kel oldu
Evet bizimde konak oldu her taradığım da döküldü. Şampuanı değiştirdim konak azaldı ama dökülme devam ediyorBizim saçımız Konak oldu konaklar çıktıkça hep döküldü dediğin gibi kel kel
Ayyyy yy yok yok aklı selım olsun ya kız derdını anlatamaz masum melekler onlar ben hassasım böyle benım oğlan gozUme bakıp dudak büktü günde bile ıcım gıdıyor kı sonra benım adam onın o halını görürse yer benı cıg cıgCanım belki benim hekimle alakalıdır veya çocukla bilemem dediğim gibi önce girenlerin hiç sesi gelmedi bize piyango vurdu resmen ecel terleri döktüm, 6 aydan küçük olduğu için local büyük olsaydı genel anestezi olacaktı bnm tavsiyem ya 40 dolmadan yaptırın yada 5 6 yaşlarında ya tam aklı başında olsun ameliyat olacağını anlatın bilsin yada aklı hiç sarması hareket etmesin, bizimki resmen yalvarır gibi gözümüzün içine baktı eşimle eve geldik 3 ümüz de ağladık travma oldu bize
Benımkı konaklandı kellesıyor arka uzın saçlar onlar dökülüyorEvet bizimde konak oldu her taradığım da döküldü. Şampuanı değiştirdim konak azaldı ama dökülme devam ediyor
Ayyy bizim kocalar aynı yaAyyyy yy yok yok aklı selım olsun ya kız derdını anlatamaz masum melekler onlar ben hassasım böyle benım oğlan gozUme bakıp dudak büktü günde bile ıcım gıdıyor kı sonra benım adam onın o halını görürse yer benı cıg cıg