Kızlar selam öncelikle geçmiş anneler günümüz kutlu olsun cogumuzun ilk anneler günüydü belki Allah'ım tekrarlarına nasip etsin ve çocuklarımıza sağlık huzur versin
Uzun süredir yazamıyorum çünkü bebeğimi sünnet ettirdim. Ama bu kadar zor olduğunu bilseydim ettirmezdim dedim çocuğum çok ağladı 3 aylık ağlamasının toplamını da geçti yarım saatte ağladı eve geldik tekrar ağladı sünnet ettirenler belki bilir o her aşamada dikiş atılırken çocuk çığlık çığlığa daha çok ağladı sanki uyuşmamış gibi hissediyormuş gibi tepkiler verdi eşimle bana resmen travma oldu. En son evde kremini sürdük ağrı kesici o zaman biraz sakinleşti ama ilk gün çok sordu hem kanaması vardı hem ağrısı ağlaması vesaire derken çok zorlandık 2 gün daha iyi geçti bizim için biraz daha normal sakin haline bürünmüştü ama pipisi biraz daha inmişti yine de kanlıydı siyah siyah bugün de doktor kontrolüne gittik her şey gayet normal gayet güzeldi yani İlk iki gün çok zor geçti şu an biraz daha normaliz İnşallah birkaç güne tamamen geçecek diye düşünüyoruz ama çok yıprandım bu süreçte
Rota virüs aşısına da son bir haftaymış ben de dedim bu hafta yaptıramayız pipisi en az 3-4 gün daha iyileşsin 3-4 gün sonra yaptıracağım burada okuduğum kadarıyla ishal karin ağrısı yapıyormuş ya o yüzden bebeğim 3,5 aylık göz doktoruna da götürün dedi onu da götüreceğiz.