- 6 Ağustos 2022
- 2.026
- 1.904
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #56.841
Eki Görüntüle 3427080 Kahverengi kısımlar atak zamanları. 14.5 hafta başlayan atak 19.5 hafta gibi bitiyor yani koskoca 1 aybu atakta neyi alışkanlık Edinirse ondan devam ederlermiş yani çok dikkatli olmamız lazım
Bizimki 3.5 aylık ve başladı benceKızlar sizce 4. Ay atağı 3. Ay bitince mi oluyor 4. Ay bitince mi kafamda deli sorular
Bende anlamıyorumBenimki de 6dan beri yarim saat uyudu. Nedir derdi çozemedm
Bazen hissediyorlarmış uyuşma tam gerçekleşmediği içinHocam eminsiniz di mi hissetmiyor dedim biz iğneyi vurduktan sonra uyuşma başlıyor 4 saat suruyo dedi 1 saat sonra aldı bizi ama o kancayı her takisinda çocuk çığlık attı resmen hisseder gibi, ayağını tutuyoruz ya gazı var gazı dedi Dr o öyle dedikçe ben sinir oldum kestiği parçayı önüme koydu ben bakamam dedim çocuğuma travma olmasın tek kalmasın diye girdim yoksa girmezdim bütün işlemi gördüm kazara. Eşim bı ara dışarı çıktı aha dedim kesin biseyler yanlış gidiyor çocuk agliyo kadın dikmeye calisiyo Millet 10 dk da çıktı biz yarım saat oldu icerdeyiz falan neyse sonra bitti çok şükür çocuğu kucağıma aldım hakkaten gazini çıkardı ama inlemeye devam etti. Arabada da ağladı evde yine çıldırdı hemen calpol ve merhemleri sürdük anca sakinleştiri. Çok kötü bı deneyimdi bizim için. Diyorum ya 3 aylık ömründe toplam bu kadar ağlamıştır.
Bunu duyduktan sonra ben büyümesini beklemeye karar verdim.Hocam eminsiniz di mi hissetmiyor dedim biz iğneyi vurduktan sonra uyuşma başlıyor 4 saat suruyo dedi 1 saat sonra aldı bizi ama o kancayı her takisinda çocuk çığlık attı resmen hisseder gibi, ayağını tutuyoruz ya gazı var gazı dedi Dr o öyle dedikçe ben sinir oldum kestiği parçayı önüme koydu ben bakamam dedim çocuğuma travma olmasın tek kalmasın diye girdim yoksa girmezdim bütün işlemi gördüm kazara. Eşim bı ara dışarı çıktı aha dedim kesin biseyler yanlış gidiyor çocuk agliyo kadın dikmeye calisiyo Millet 10 dk da çıktı biz yarım saat oldu icerdeyiz falan neyse sonra bitti çok şükür çocuğu kucağıma aldım hakkaten gazini çıkardı ama inlemeye devam etti. Arabada da ağladı evde yine çıldırdı hemen calpol ve merhemleri sürdük anca sakinleştiri. Çok kötü bı deneyimdi bizim için. Diyorum ya 3 aylık ömründe toplam bu kadar ağlamıştır.
Bende hatta akşam olunca ne yapacam diyorumYok yaa bide kendimi yiyip bitiriyorum uyumadıkca iyice stres oluyorum
Aa öyle bişeyde mi varmış ne yapmamız lazımEki Görüntüle 3427080 Kahverengi kısımlar atak zamanları. 14.5 hafta başlayan atak 19.5 hafta gibi bitiyor yani koskoca 1 aybu atakta neyi alışkanlık Edinirse ondan devam ederlermiş yani çok dikkatli olmamız lazım
Uyku eğitimi en sağlıklı 5. Ayda başlayın diyorlarBu uyku eğitimi dediğimiz gece uykusunda mı uygulanıyor yoksa gündüz uykusu içinde mi yapacağız çekilen videoları izledim hep geceden bahsediyor
Bende 90 bazen 70 iciyoAma 90 verıyorum
Oy bir an önce atlatsak şu günleriBizimki 3.5 aylık ve başladı bence
Haziran sonunda o zamanUyku eğitimi en sağlıklı 5. Ayda başlayın diyorlar
Biz de rota hiç bi yan etki yapmadıKızlar selam öncelikle geçmiş anneler günümüz kutlu olsun cogumuzun ilk anneler günüydü belki Allah'ım tekrarlarına nasip etsin ve çocuklarımıza sağlık huzur versin
Uzun süredir yazamıyorum çünkü bebeğimi sünnet ettirdim. Ama bu kadar zor olduğunu bilseydim ettirmezdim dedim çocuğum çok ağladı 3 aylık ağlamasının toplamını da geçti yarım saatte ağladı eve geldik tekrar ağladı sünnet ettirenler belki bilir o her aşamada dikiş atılırken çocuk çığlık çığlığa daha çok ağladı sanki uyuşmamış gibi hissediyormuş gibi tepkiler verdi eşimle bana resmen travma oldu. En son evde kremini sürdük ağrı kesici o zaman biraz sakinleşti ama ilk gün çok sordu hem kanaması vardı hem ağrısı ağlaması vesaire derken çok zorlandık 2 gün daha iyi geçti bizim için biraz daha normal sakin haline bürünmüştü ama pipisi biraz daha inmişti yine de kanlıydı siyah siyah bugün de doktor kontrolüne gittik her şey gayet normal gayet güzeldi yani İlk iki gün çok zor geçti şu an biraz daha normaliz İnşallah birkaç güne tamamen geçecek diye düşünüyoruz ama çok yıprandım bu süreçte
Rota virüs aşısına da son bir haftaymış ben de dedim bu hafta yaptıramayız pipisi en az 3-4 gün daha iyileşsin 3-4 gün sonra yaptıracağım burada okuduğum kadarıyla ishal karin ağrısı yapıyormuş ya o yüzden bebeğim 3,5 aylık göz doktoruna da götürün dedi onu da götüreceğiz.
Ben de bugün olacağım tüm vücudum ağrıyor ve sadece parol içebiliyoruz4 gün gecıkmeyle ıkıncı adetımngeldı bugun ama basım belım her yerım agrıyor
Bizim sağlık ocagındaki kilo ile Doktor'un kilosu hemen hemen aynı ama nedense sağlık ocağı boyu hep kısa ölçüyo.. 15 gün önce doktor boyunu 58 ölçmüştü bugün saglık ocağı 57 ölçtü bu kız suda çekmedi herhalde dedim kadın hiç umursamadı bile..Bizimde tamamlayıcı sigortamız var aylık kontroller oradan düşüyor hakkımız bittiğinde de nakit ile devam edeceğiz. En az ilk 6 ay boyunca aylık kontrol gerekiyor(hekimden hekime değişebilir). Sağlık ocağı doğru düzgün birşey takip etmiyor ki boy kilo ölçüp sisteme giriyorlar sağlık ocağına gitmeye gerek bile yok. Ben gitmiyorum doktorumun yaptığı ölçümleri söylüyorum onlara, aşıları da doktorumuz hastanede yaptırıyor zaten. Çocuk doktorunun yaptığı kontroller ile sağlık ocağının ölçtüğü boy kilo asla karşılaştırılamaz. Çocuk doktoru muayenesi şart.
Peki demir ilacı için birşey dedi mi? O 4. Ay veriliyo ya.. Herhangi bi tane önerdi mi sizeHer ay gidiyoruz bizde, sadece 4.ay için gelmeyin sağlık ocağına gitmeniz yeterli dedi
Biz de 3 buçuk aylığız 2600 doğduk şu an 5500 kilomuz.. Ama boy kıyaslaması yapamıyorum sizin kimin boyu kaçtı acabaKızlar oğlum 6 gundur kaka yapmiyor.Bugün doktora gittik şuan 3.5 ayliğiz ve kilo alimi az dedi.dogum kilosu 3.985 şuan 5.700 yani totalde 2 kilo bile almadi.Boyumuz 7 aylik bebek boyundaymis biraz uzunuzhep anne sutu veriyordum ki bende son zamanlarda az ve doymadigini hissediyordum o yuzden doktor mamaya başlatti.her emmeden sonra ver dedi.150-180 ml kadar ne kadae icebilirse dedi.size danisacagim memeden ne kadar sonra mama veriyorsunuz.bize hip combiatic onerdi iyi midir.ve suan bende dr brows 120 ml var biberon onunla basliyim diyorum az gelir mi bilemedim
Benim kız artık meme almıyo o yüzden bn de başlayacam haba ama hangisi kullanılır bilmiyorum bugüne kadar hiç korunmamıştım hangisi iyi bilmiyorumKızlar doğum kontrol hapı kullanan var mı