- 9 Haziran 2023
- 3.328
- 2.490
- 36
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #56.821
Ayyy kıyamam ya ben daha yaptıramam bunu duyuncadaHocam eminsiniz di mi hissetmiyor dedim biz iğneyi vurduktan sonra uyuşma başlıyor 4 saat suruyo dedi 1 saat sonra aldı bizi ama o kancayı her takisinda çocuk çığlık attı resmen hisseder gibi, ayağını tutuyoruz ya gazı var gazı dedi Dr o öyle dedikçe ben sinir oldum kestiği parçayı önüme koydu ben bakamam dedim çocuğuma travma olmasın tek kalmasın diye girdim yoksa girmezdim bütün işlemi gördüm kazara. Eşim bı ara dışarı çıktı aha dedim kesin biseyler yanlış gidiyor çocuk agliyo kadın dikmeye calisiyo Millet 10 dk da çıktı biz yarım saat oldu icerdeyiz falan neyse sonra bitti çok şükür çocuğu kucağıma aldım hakkaten gazini çıkardı ama inlemeye devam etti. Arabada da ağladı evde yine çıldırdı hemen calpol ve merhemleri sürdük anca sakinleştiri. Çok kötü bı deneyimdi bizim için. Diyorum ya 3 aylık ömründe toplam bu kadar ağlamıştır.
Bence 3.5 tamamladımı 4 demelıyız yaBende aynı şekilde düşündüm ama bilemedim
Bu zamanlar 4. Ay atağı değilse bi atak daha bizi bekliyor o zamanBen 3.ay bitince 4ün icindeyiz diye 4.ay atagi oluyor diye dusunmustumama 4. Ay bitince 4 aylik diyoruz bilemedm
Doğru diyorsun aslında bizimde aramızda 2 gün vardı bizde 3şubatya doğdukBence 3.5 tamamladımı 4 demelıyız ya
Yok yaa bide kendimi yiyip bitiriyorum uyumadıkca iyice stres oluyorumBazı bebekler rutin felan dinlemiyor gerçekten
Uyumadın bırakYok yaa bide kendimi yiyip bitiriyorum uyumadıkca iyice stres oluyorum
Kaç kg oldunuzDoğru diyorsun aslında bizimde aramızda 2 gün vardı bizde 3şubatya doğduk
Oy Yavrum benim ya kıyamamHocam eminsiniz di mi hissetmiyor dedim biz iğneyi vurduktan sonra uyuşma başlıyor 4 saat suruyo dedi 1 saat sonra aldı bizi ama o kancayı her takisinda çocuk çığlık attı resmen hisseder gibi, ayağını tutuyoruz ya gazı var gazı dedi Dr o öyle dedikçe ben sinir oldum kestiği parçayı önüme koydu ben bakamam dedim çocuğuma travma olmasın tek kalmasın diye girdim yoksa girmezdim bütün işlemi gördüm kazara. Eşim bı ara dışarı çıktı aha dedim kesin biseyler yanlış gidiyor çocuk agliyo kadın dikmeye calisiyo Millet 10 dk da çıktı biz yarım saat oldu icerdeyiz falan neyse sonra bitti çok şükür çocuğu kucağıma aldım hakkaten gazini çıkardı ama inlemeye devam etti. Arabada da ağladı evde yine çıldırdı hemen calpol ve merhemleri sürdük anca sakinleştiri. Çok kötü bı deneyimdi bizim için. Diyorum ya 3 aylık ömründe toplam bu kadar ağlamıştır.
Evet uyumadı diyelim asla durmuyor Huysuz oluyorUyumadın bırakuyumadıgınds aksılık yaoıyor mu ağlayıp zırlıyormu zombı gıbı olur insan uyumaya uyumaya
Hiç öyle düşünme hekim çok önemli.. Bizim sünneti miz çok güzel geçti.. Sadece iğne esnasında ağladı oğlum..Ayyy kıyamam ya ben daha yaptıramam bunu duyuncada
6 kg olmuştu 3. Ay kontrolünde . 3200 doğmuştuKaç kg oldunuz
Ben istemiyorum atak mamakBu zamanlar 4. Ay atağı değilse bi atak daha bizi bekliyor o zamanbu atak için 19. Hafta bitiş diyor 25 te mi ne yine var
Maşallahhh barık allah6 kg olmuştu 3. Ay kontrolünde . 3200 doğmuştu
Maşallahhh ben büyük oglanı 8 yasında yaptırıncaHiç öyle düşünme hekim çok önemli.. Bizim sünneti miz çok güzel geçti.. Sadece iğne esnasında ağladı oğlum..
İlk gün zordu biraz sonra iyileşti
Sizin kiz mi erkek mi? Masallah6 kg olmuştu 3. Ay kontrolünde . 3200 doğmuştu
Valla çok haklısınız. Doğduğu günden beri sıkıntılı uykusuBence düzeni budur deyip kabullenmeyin. İlerde dahada zorluk cikar. Nasılsa istediğim zaman uyuyorum diye alışır o uyur dinlenir olan size olur
Erkek benim bebişSizin kiz mi erkek mi? Masallahbenimki de 5inde dogdu ayni kiloda gidiyorlar
DestekliyorumBen istemiyorum atak mamak