- 17 Nisan 2023
- 1.897
- 1.477
- 31
- Konu Sahibi Buffalosos
- #56.881
Bizim de öyle yani konak çıkıyor üstündeki saçlarla birlikte geliyorEvet bizimde konak oldu her taradığım da döküldü. Şampuanı değiştirdim konak azaldı ama dökülme devam ediyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim de öyle yani konak çıkıyor üstündeki saçlarla birlikte geliyorEvet bizimde konak oldu her taradığım da döküldü. Şampuanı değiştirdim konak azaldı ama dökülme devam ediyor
Ayyy bizim kocalar aynı ya
Evet bızım de aynıBizim de öyle yani konak çıkıyor üstündeki saçlarla birlikte geliyor
Nasıl kız sesler benı daha duymadım yada farketmedım mı kıKızlar bebeğinizi kucağınıza alırken çıt çıt kütürdeme gibi sesler geliyor mu ya? Yoksa ben yanlış mı tutuyorum ki bazen çıt çıt sesler gelip duruyor
Ya böyle bizim eğilince falan bazen bacağımız kütler ya bazen öyle sesler geliyorNasıl kız sesler benı daha duymadım yada farketmedım mı kı
Yok ben duymadım ya hıcYa böyle bizim eğilince falan bazen bacağımız kütler ya bazen öyle sesler geliyor
Geliyor bende. Eklem çıtırdaması gibi ama normalmiş. Kasları geliştikçe geçermiş o sesler. Parmak çıtlaması gibi ama tabi daha ufak sesler.Kızlar bebeğinizi kucağınıza alırken çıt çıt kütürdeme gibi sesler geliyor mu ya? Yoksa ben yanlış mı tutuyorum ki bazen çıt çıt sesler gelip duruyor
Evet evet aynen öyle seslerGeliyor bende. Eklem çıtırdaması gibi ama normalmiş. Kasları geliştikçe geçermiş o sesler. Parmak çıtlaması gibi ama tabi daha ufak sesler.
Evet kemikleri kütürdüyor bende duyuyorumKızlar bebeğinizi kucağınıza alırken çıt çıt kütürdeme gibi sesler geliyor mu ya? Yoksa ben yanlış mı tutuyorum ki bazen çıt çıt sesler gelip duruyor
Canım sıfıra vurun saçlarını. Biz dökülme başlamadan kestik. Şimdi çıktılar bile.Kızlar bebişlerinizin saçı dökülüyor mu? Oğlumun saçı çok dökülmeye başladı yatağı hep saçı ile doldu. Saçını okşarken bile bi sürü saç geliyor. Saçının bazı yerleri açıldı baya kel oldu
Nasıl vurdunuz durdumı benımkı durmazCanım sıfıra vurun saçlarını. Biz dökülme başlamadan kestik. Şimdi çıktılar bile.
Benımde oyleydı ya kafam hıc denk degılBen de bugün olacağım tüm vücudum ağrıyor ve sadece parol içebiliyoruz
Hangi kitabı aldınız?Moni moni gece uykusu dediğimiz kaçta başlıyor
Bi kitap da aldım okumaya başlayacağım ama
Benimki zaten gündüz kucağımda minik minik uykular esas uykuya 18.30-19.00 bazen 20.00 bazen de en geç 21.00 de giriyor bi suredir önceden bu uyku da yoktu direk 00.00 da uyuyordu Allahtan bunlar geldi de şükür
Düşündüm ama kıyamıyorum ya. Çok açıklık olmuş geri çıkar mı acabaCanım sıfıra vurun saçlarını. Biz dökülme başlamadan kestik. Şimdi çıktılar bile.
Küvete koyduk yıkamadan önce makineyle aldı eşim 5dk da. Neyseki korkmadı hatta sesi hoşuna gitti.Nasıl vurdunuz durdumı benımkı durmaz
Tabiiki de canım çıkacak zaten.Düşündüm ama kıyamıyorum ya. Çok açıklık olmuş geri çıkar mı acaba
Hiç kesmek istemiyorum o zaman ellemeyim kendi kendine çıksınTabiiki de canım çıkacak zaten.