- 4 Ağustos 2022
- 4.796
- 2.363
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #56.781
Bizimki de özel de bir doktor. İlaç anlaşmaları oluyor ondan mı bilmiyorum ama herşeye ilaç yazması beni düşündürdü galiba değiştiricem doktorumuzu. Çok tatlı kibar iyi dinliyor anlıyor ama bu ilaç konusu beni geriyor. Geçen alerjisi olabilir dedim onda bile mesajla ilaç ismi söyledi insan bir getir test yapalım bakalım der.Bızım doktır ilaca karsı benım oğlan 1 aylıkken üst solunum enfeksıyonu olmuştu özel hastanedekındoktor balgam söktürücü verdı bu doktor kesınlıkle kullanmayacaksın dedı bu çocuk o balgam geldıgınde atamazsa ne olur boğazda kalır allah korusun dedı gaz olacı sımdıden bagırsakları tembelleetırmeye ne gerek dedı ilk doğduğunda ne meme ne mama hıc bısey yedıremedık ıcıremdık bük annesı ayaklarınjn altunı cımcıkle nasıl olsa büyüdüğünde hatırlamayacak onun ıyılıgınıcın dedı bu görüşte bır adam ozeldekı doktorumuz herşeye ilaç yazıyor daha kolay yola gıdıyor devlettekı en son care ilaç dıyor
Hayır bi rutin oluşturmadım fırsat vermiyor uyku saati geldiğinde uyutmaya çalışıyorum bazen geri tepiyor. Ağlıyor çok uğraştırıyor beni. Kafasına göre uyuyor ben uğraşıyorum aynı saatte yatırmaya ama bazen kabul ediyor bazen etmiyor. Bir de çok geç uykuya geçiş yapıyor. Kaç kere yerine koyuyorum uyanıyor geri uyutuyorum felan diye gidiyor zorla uyuyor. Sen nasıl uyutuyorsun sallama felan var mı? Yoksa direk beşiğinde uyuyor mu desteksiz?Rutin oluşturdun mu biz de artık evdeyiz tamamen tek bakıyorum özellikle akşam rutini , yatakodasına geçiyorum 8 gibi o sıra klasik müzik açıyorum mamasını yediriyorum ortam karanlık oluyor çok hafif loş ışık açık kapı pencere kapalı o şekilde uykuya dalıyor salonda yatırmaya çalıştığımda böyle uyumuyor odaya geçince düzeni oldu tabi sık uyanıyor 8-11 bazen 11 buçuk sonra 2 buçuk 3 saatte bir uyanıyor ben de uyumuş oluyorum tek tük
Ben ağlasa da odaya geçiyorum akşam 7 gibi tamamen bazen 1 saat huzursuz huysuz oluyor ayakta kucağımda ileri geri yapıyorum o sıra klasik müzik açık oluyor etraf azıcık loş oluyor dene bir sende sakinleşiyorHayır bi rutin oluşturmadım fırsat vermiyor uyku saati geldiğinde uyutmaya çalışıyorum bazen geri tepiyor. Ağlıyor çok uğraştırıyor beni. Kafasına göre uyuyor ben uğraşıyorum aynı saatte yatırmaya ama bazen kabul ediyor bazen etmiyor. Bir de çok geç uykuya geçiş yapıyor. Kaç kere yerine koyuyorum uyanıyor geri uyutuyorum felan diye gidiyor zorla uyuyor. Sen nasıl uyutuyorsun sallama felan var mı? Yoksa direk beşiğinde uyuyor mu desteksiz?
Kaç cc içiyor 90 veriyorum benBilmiyorum ondan mı kaynaklı. Özellikle bu hafta çok sık uyanmaya başladı
Canım 90 az geliyor olabilir daha fazlasını verince alıyor mu ? Ben 90 veriyorum hala istiyorsa 40-50 daha yapıyorum.bazen 90 bile yetmiyorKaç cc içiyor 90 veriyorum ben
Ya sorma su içiyorum yutkunma sesime uyandıÇıt sesıne uyanıyor herşeye uyanıyor bıde benım büyük oğlan inadına yaparmıs gını bagıra bagıra konuşuyor
Anne sütü alıyor bilmiyorum hiç ne kadar içebildiğiniKaç cc içiyor 90 veriyorum ben
Ay aynı vallahi su içerken bile uyanıyorYa sorma su içiyorum yutkunma sesime uyandıDemir Çelik öğütmüyorum ağzımda ne kadar ses olmuş olabilir. Gecesi ayrı gündüzü ayrı. Ne 4. Aymış arkadaşım daha başında duman etti bizi
Tek bakma nasıl gidiyor peki?Ben ağlasa da odaya geçiyorum akşam 7 gibi tamamen bazen 1 saat huzursuz huysuz oluyor ayakta kucağımda ileri geri yapıyorum o sıra klasik müzik açık oluyor etraf azıcık loş oluyor dene bir sende sakinleşiyor
Ya sorma su içiyorum yutkunma sesime uyandıDemir Çelik öğütmüyorum ağzımda ne kadar ses olmuş olabilir. Gecesi ayrı gündüzü ayrı. Ne 4. Aymış arkadaşım daha başında duman etti bizi
Brnım 120 ıcıyor mama bıtınce aglıyor geoCanım 90 az geliyor olabilir daha fazlasını verince alıyor mu ? Ben 90 veriyorum hala istiyorsa 40-50 daha yapıyorum.bazen 90 bile yetmiyor
Umarim geçici bısey dırAynı valla. Gece uykuları da 1.5 2 saat ilk uyku diğerleri 1 saat
Bende hiç regl olmadım henuzBen daha hiç regl olmadım. 3 ay oldu.
Bizimkide ara holde bi parke çitliyoo. Yürürken şak diye gözünü acıyorBenimki de öyle dün uyuttum rüzgar perdeyi salladı kornişlerden hafif ses geldi tak diye gözlerini açtı terlik giymiyorum evde ayak sesini duyuyor.
.Allah Allah hiç hissetmemesi gerekmiyor muydu? Biz 50 günlükken ettirdik iğneden 20dk sonra sünneti yaptı doktor ve hiç hissetmedi. Kıyamam ya. Biz geldiğimizde iğne etkisi geçti ilk defa öyle çok ağladı ama sonra ağlamadı öyle. Huzursuzluk vardı sadece.
Evet düzenli oluyorum 2 kez adet oldum doğumdan sonra
Biz dün 7. 40 da geçtik odaya..Hayır bi rutin oluşturmadım fırsat vermiyor uyku saati geldiğinde uyutmaya çalışıyorum bazen geri tepiyor. Ağlıyor çok uğraştırıyor beni. Kafasına göre uyuyor ben uğraşıyorum aynı saatte yatırmaya ama bazen kabul ediyor bazen etmiyor. Bir de çok geç uykuya geçiş yapıyor. Kaç kere yerine koyuyorum uyanıyor geri uyutuyorum felan diye gidiyor zorla uyuyor. Sen nasıl uyutuyorsun sallama felan var mı? Yoksa direk beşiğinde uyuyor mu desteksiz?
Ay bu bebişler hepsi mi aynıBizimkide ara holde bi parke çitliyoo. Yürürken şak diye gözünü acıyor
Bazı bebekler rutin felan dinlemiyor gerçektenBiz dün 7. 40 da geçtik odaya..
Ortam aynı loş, pışpış ile uyumayı seviyor neyse uyudu koydum. 8.20.sonra tekrar aynı döngü meme ya da mama ya da ikisi bir uyuyor koyuyorum 10. 15 dk tekrar ağlıyor kosa koşa geliyorum bazen emzik bazen kucağıma. Alıyorum derken saat 12 oldu yine saatlerce sürdü...