2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    307
Bizimki de özel de bir doktor. İlaç anlaşmaları oluyor ondan mı bilmiyorum ama herşeye ilaç yazması beni düşündürdü galiba değiştiricem doktorumuzu. Çok tatlı kibar iyi dinliyor anlıyor ama bu ilaç konusu beni geriyor. Geçen alerjisi olabilir dedim onda bile mesajla ilaç ismi söyledi insan bir getir test yapalım bakalım der.

Hayır bi rutin oluşturmadım fırsat vermiyor uyku saati geldiğinde uyutmaya çalışıyorum bazen geri tepiyor. Ağlıyor çok uğraştırıyor beni. Kafasına göre uyuyor ben uğraşıyorum aynı saatte yatırmaya ama bazen kabul ediyor bazen etmiyor. Bir de çok geç uykuya geçiş yapıyor. Kaç kere yerine koyuyorum uyanıyor geri uyutuyorum felan diye gidiyor zorla uyuyor. Sen nasıl uyutuyorsun sallama felan var mı? Yoksa direk beşiğinde uyuyor mu desteksiz?

Ben ağlasa da odaya geçiyorum akşam 7 gibi tamamen bazen 1 saat huzursuz huysuz oluyor ayakta kucağımda ileri geri yapıyorum o sıra klasik müzik açık oluyor etraf azıcık loş oluyor dene bir sende sakinleşiyor

Çıt sesıne uyanıyor herşeye uyanıyor bıde benım büyük oğlan inadına yaparmıs gını bagıra bagıra konuşuyor
Ya sorma su içiyorum yutkunma sesime uyandı Demir Çelik öğütmüyorum ağzımda ne kadar ses olmuş olabilir. Gecesi ayrı gündüzü ayrı. Ne 4. Aymış arkadaşım daha başında duman etti bizi

Ya sorma su içiyorum yutkunma sesime uyandı Demir Çelik öğütmüyorum ağzımda ne kadar ses olmuş olabilir. Gecesi ayrı gündüzü ayrı. Ne 4. Aymış arkadaşım daha başında duman etti bizi
Ay aynı vallahi su içerken bile uyanıyor bugün eşim diyor bu çocuk niye bu kadar çok kalkıyor dedim 4. Ay uyku gerilemesi ya diyor her ay bişey var bi rahata eremeyecekmiyiz

.
Evet banada çok Tuhaf geldi.. Bizimki çünkü sadece iğne yapılırken hissetti geirisnde kırmızı balık izledi..
Sünnet yapan kişiden mi anlamadım

Biz dün 7. 40 da geçtik odaya..
Ortam aynı loş, pışpış ile uyumayı seviyor neyse uyudu koydum. 8.20.sonra tekrar aynı döngü meme ya da mama ya da ikisi bir uyuyor koyuyorum 10. 15 dk tekrar ağlıyor kosa koşa geliyorum bazen emzik bazen kucağıma. Alıyorum derken saat 12 oldu yine saatlerce sürdü...

Ne kadar güzel erkenden gece uykusuna yatırmaya başlamışsınız. Benim kızım gündüz uykusuna 6da yatıyo o da zorla binbir mücadele 1-2 saat gece uykusuna da gece 12-1 de geçiyor haliyle (rutin oluşturduk ona rağmen) nasıl erken yatmaya alıştıracağım hiç bilmiyorum

Bazı bebekler rutin felan dinlemiyor gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…