2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    320
Çubuk kraker, leblebi , yer fıstığı , ayran , chucrhil çok iyi geliyor bi de bi şeyler yiyip hemen uyuyun midenizde kalsın bazı günler çok kötü bazı günler daha iyi oluyor çok geçmiş olsun Rabbim yardımcınız olsun

Şu 12. Haftaya bir gelseydik rahatlarız herkes öyle diyor inşallah yavrularımız iyi olsun da.. kışı hiç sevmezdim artık kış gelsin istiyorum kavuşalım

Yaa benim sagdaydi kese. Ilk gebeligimde oglanda da sagdaydi. Ne yani bu da mi erkek oluyor

Şu 12. Haftaya bir gelseydik rahatlarız herkes öyle diyor inşallah yavrularımız iyi olsun da.. kışı hiç sevmezdim artık kış gelsin istiyorum kavuşalım
Aynen öyle bende kış gelsin istiyorum yaza da dayanamıyorum elimizden geldiğince dayanicaz evelallah

Acile git müshil yapsınlar canım rahatlarsın.

Ramiz teorisinin de bilimsel bir gerçekliği yok hepsi eğlencesine bize de eğlence olsun az kaldı öğrenmemize ağustosta öğrenmiş olacağız çoğumuz inşallah

Arkadaşlar öncelikle Rabbim hepimize kolaylık nasip etsin, Allah yardımcımız olsun, salih saliha evlatları bağışlasın. Ben kendi adıma gebelik döneminde hem maddi hemde manevi birtakım öncelikler yapmaya karar verdim, bunu da sizlerle paylaşmak istiyorum. Öncelikle bebeklerimiz yediğimiz her şeyden etkilenir hem fiziksel hemde huy, fıtrat ve tabiat olarak bu nedenle temiz içerikli gıdalar yemeye dikkat etmemiz gerekiyor. Gimdes veya TSE helal amblemi olmayan abur cuburlardan uzak durmaya çalışıyorum. Günlük Kuranı Kerim okumaları yapıyoruz eşimle sesli olarak, inşallah doğuma kadar evladımıza bir hatim indirmeyi planlıyoruz, Allahım sakinlik be sukunet versin. Onun dışında gün içinde bebekle ilgili kitaplar okumaya ve kendimizi bilmediğimiz bu dönemde geliştirmeye çalışmamız doğru olacaktır diye düşünüyorum. Zaten birçoğumuz evdeyiz ve tatiliz mide bulantısı halsizlik gibi semptomlar inşallah bir şeylerle meşgul oldukça geçecektir. Vaktimizi bebeğimizin hem fiziki hem manevi hem de eğitimi ile değerlendirelim inşallah. Kendim başlamaya azmettiğim için sizlerle de paylaşmak istedim hemde bana motivasyon olur. Faydalandığımız gıdaları kitapları duaları ayetleri birbirimizle paylaşalım, bir şahsı manevi oluşturalım inşallah. Allah yardımcımız olsun

Tekrar kontrolün ne zman ilaç verir belki prilam dı her halde ona iyi diyorlar

çokk güzel düşünmüşsün, bende hatim başlayacagım ınsallah tamamlayabilirim..
Rabbım saglıklı, hayırlı evlatlar versın hepimize
diğer konular ile alakalı temiz içerikli şeyler yemeye ve kullanmaya dikkat ediyorum ,

Kızlar hamilelik sürecinde kitap okumaya başladınız mı? Ben boş boş şeyler okuyup korkacağıma bilgi edineyim dedim ama ne ile başlayacağımı bilmiyorum

Ah Kızlar evde olanlar evin kıymetini bilsin öğle arasında masamda uyumaya çalışıyorum o kadar halsizim ki bi yandan da işe gelmek çok zorluyor gerçekten. Allah hepimize yardım etsin
evet bende aynıyım, uyku bastırıyor yemekten sonra :)
amiinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…