- 9 Haziran 2023
- 3.359
- 2.530
- 36
- Konu Sahibi Buffalosos
- #54.981
Sızınkılerde mı boyleydı 4 günün sonunda yaptı katı yıgun du cıvık degıl yesılım sarı bısı sankı ıcınde sarı mercımek tanecıklerı var gıbıydı umarım anlatabıldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebeği kendi yatağınız da mı yatırıyorsunuz bende yatırmak istiyorum ama biraz korkuyorumUzun zamandır sırt üstü yatırıyorum ilk 15 20 gün yan yatırdım. Bazen benimle uyurken yan yatıyor onun dışında hep sırt üstü. Başını rahat ettiği yöne çeviriyor uyurken sürekli. Bebek istiyorsa tabiki sırt üstü yatırmalısınız
Hardal sarısı beyaz taneler varYesılımtrak ıcınde tanecıkler mı var kakanın
Kendı yatagında yatıyor ama yatak vebım yatak odamdaBebeği kendi yatağınız da mı yatırıyorsunuz bende yatırmak istiyorum ama biraz korkuyorum
degısık bır seydı bugünkü tuvaletı benımkı mama agırlıklı beslenıyor canı isterse meme alıyorHardal sarısı beyaz taneler degısık
Benim ki de hep sola çeviriyo o yüzden kafa yapısı bozuldu. Düz kafa yastığı kullanıp işe yarayan oldu muKafasini hep sola cevirsin istiyor sizinki de ozellikle bir yöne ceviriyor mu basini?
Bizim de aynen bu şekilKendı yatagında yatıyor ama yatak vebım yatak odamda
Sabahları babası işe gideceği zaman alıyorum 6 7 gibi çok uyumuyoruz bu şekilde 1 2 saat anca. Gözümü açamazsam yatarak emziriyorum. Bazen emziriyorum uyuyor yanımdaki beşiğe alıyorum bu şekildeBebeği kendi yatağınız da mı yatırıyorsunuz bende yatırmak istiyorum ama biraz korkuyorum
Evet henüz akmıyor gözyaşlarıMerhabalaaar aklıma bir şey takıldı ağlarken gözünden yaş gelmiyor hiç bu normal mi
Cok Sıcak ev... Nerde oturuyorsunuz??Kızlar evin içi 29 30 derece bu hava da artık zıbınla yatırabilir miyiz? Ne giydireceğimi şaşırdım üzerini örtmem gerekir mi? Aşırı sıcak oldu buralar
Evet akmıyor henüz yaşlarMerhabalaaar aklıma bir şey takıldı ağlarken gözünden yaş gelmiyor hiç bu normal mi
Evet henüz akmıyor gözyaşları
Akacaksa da hayatları boyunca da sadece mutluluktan aksın üzülmesin için bebeklerimizEvet akmıyor henüz yaşlar
Benimkisinden akıyor içim gidiyor o minik yaşlaraAkacaksa da hayatları boyunca da sadece mutluluktan aksın üzülmesin için bebeklerimiz
Dudak büzmeyi öğrenmiş sürekli yapiyo ama yaş akmıyo o bile ciğerimi eziyo bi de yaş aksa ondan çok ağlarım gibiBenimkisinden akıyor içim gidiyor o minik yaşlara
Bizde de akıyor gaz için çok ağlayınca, hem de boncuk boncuk insanın içi gidiyor gerçektenBenimkisinden akıyor içim gidiyor o minik yaşlara
Benimkinde de akıyo gözyaşlarıBenimkisinden akıyor içim gidiyor o minik yaşlara
85 günlüğüz ilk defa bugün gözünden yaş geldi. 3 aya kadar gelmeyebilir demişti doktorumuz.Merhabalaaar aklıma bir şey takıldı ağlarken gözünden yaş gelmiyor hiç bu normal mi