- 16 Ağustos 2021
- 16.834
- 16.611
- Konu Sahibi Buffalosos
- #54.681
Amin canım benimDarısı başımıza ıns
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım benimDarısı başımıza ıns
Çocuk cerahhi yaptı canım.Oyyy maşallah kuzuya rahatlayınca bizi bilgilendirir misin canım
Kime yaptırdın? Ürolog mu cerrah mı çocuk cerrahı mı?
Lazer mi yoksa eski usul mü?
Sizi aldılar mı sünnet anında?
Darısı size olsun canım benimZorluğu bıttı ıyılesmede sırada bır an önce ıns
Bizimki sızdırma yapmadı hiç. Ccoookk memnunum o. Olmasa ev bok kokardıKızlar korbell çöp kovası kullanan var mı? Ben onu kullanmama rağmen dışarıya koku sızıyor sizinde öyle mi
Ay o zaman bizimkinin kakası çok mu kokuyor ki yaBizimki sızdırma yapmadı hiç. Ccoookk memnunum o. Olmasa ev bok kokardı
Cevaplar için teşekkürler canım, askerliğini de görelim, düğün dernek kuralım inşallah YouTube ilgisini çekti mi bizimki oldu ki TV yi gördü. Resmen kilitleniyor, acaba ne anladında bakıyorsunÇocuk cerahhi yaptı canım.
Avcılar hospital de yaptırdık.
Minik dikişleri var oda kendisi dökülecek dendi.
Babasıyla birlikte girdik oyalamak için, mama. Verdik, emzik verdik. Kırmızı balık izledi. YouTube dan
Bizimkininde normalde. Acayip kokuyor.Ay o zaman bizimkinin kakası çok mu kokuyor ki ya
Doktor özellikle kırmızı balığı açalım dedi, nasıl Bakiyo HemdeCevaplar için teşekkürler canım, askerliğini de görelim, düğün dernek kuralım inşallah YouTube ilgisini çekti mi bizimki oldu ki TV yi gördü. Resmen kilitleniyor, acaba ne anladında bakıyorsun
Evet ya keşke almasaydım dedim resmen koku geliyor kovadanKızlar korbell çöp kovası kullanan var mı? Ben onu kullanmama rağmen dışarıya koku sızıyor sizinde öyle mi
Aynı benim de canım resmen 6 gün doldu taştı saatte bir değiştirdimValla benim felaket bır kanama gıttı hepinizin yerıne gördüm adetı
Bende pişman oldum aldığımaEvet ya keşke almasaydım dedim resmen koku geliyor kovadan
Icımoz temızlendıAynı benim de canım resmen 6 gün doldu taştı saatte bir değiştirdim
Eskı tıp çöp kovası aldıö koydum balkona kıracıyım ben acık balkon ne koku ne bısıBende pişman oldum aldığıma
Bebegın bezlerını atıyorum ıcıne dolunca copeEskı tıp çöp kovası aldıö koydum balkona kıracıyım ben acık balkon ne koku ne bısı
Ben kovaya bile değil direk poşet koydum o doldukça atıyorum balkonda duruyor .Eskı tıp çöp kovası aldıö koydum balkona kıracıyım ben acık balkon ne koku ne bısı
Aynen öyle. 1. Çocuk 2. Çocuğu yaptırır 2.si tamamd yeter dedirtirmiş ya bende mi olay tam bu2. Çocuğu olanlar bir çocuk hiç çocukmuş derler ya
Maşallah maşallah geçmiş olsun inşallah hemen iyileşir.Bizzz bu sabah sünnet olduk
Ahhh çok Zormuş baya ağladım.. İnşallah bugünü atlatırsak daha iyi olacak
Benim henüz birinci ikinci için asla asla asla dedirtiyorAynen öyle. 1. Çocuk 2. Çocuğu yaptırır 2.si tamamd yeter dedirtirmiş ya bende mi olay tam bu