- 9 Haziran 2023
- 3.362
- 2.535
- 36
- Konu Sahibi Buffalosos
- #54.661
Sarı kokulu ve tanecıklı mama alıyor genelde benı istemiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır tanecikli değil teyzesi böyle sümüksü bir yapısı var kakasınınArada mütüşlü derken tanecıklı gıbı mı
Oğlum da bir ay önce bıraktı emmeyiSarı kokulu ve tanecıklı mama alıyor genelde benı istemiyor
Ben de olmadım normaldir umarım.Ben doğumdan beri adet olmadım. 2 ay geçti. Normal mi bu?
Hımmm ben hıc öyle bakaya rast gelmedi m bısı yoktur ınsHayır tanecikli değil teyzesi böyle sümüksü bir yapısı var kakasının
Hımmm ben hıc öyle bakaya rast gelmedi m bısı yHayır tanecikli değil teyzesi böyle sümüksü bir yapısı var kakasının
Nasıb o kadar benımkıde emıyor sayılmaz inanOğlum da bir ay önce bıraktı emmeyi
Farklılok gosterırı ben oğlumda 9 Ay olmadım ölü gebelıkte 7 ay bunda hemen geldı lohusalıktan sonra bellı olmaz yaBen de olmadım normaldir umarım.
Teşekkürler canımBen büyük oglımu konya ılgın devlette üroloji var ona yaptırmıstım adam çok ıyıydı
Verdikleri uyuşturucu maddeden dolayı ben öneriyorum dedi heralde yapılan uyuşturucu iğneden bahsediyorYa ben 7 günlükken yaptırmak istiyordum aslında ama o zaman sarılıkla uğraşıyorduk aklımıza bile gelmedi. Eşim çok yoğun çalışıyor bir türlü zaman ayırıp bulamadı yaptıracak yeri geçen gün dedim artık geciktirmeyelim büyüdükçe zorlaşacak çünkü. Sizin dr neden 5 ay sonrası dedi acaba söyledi mi?
Ben kullanıyorum evet sızıyor Malesef ama bizimki ebeveyn banyosunda duruyor sadece biz alıyoruz kokuyu o yüzden sorun yokKızlar korbell çöp kovası kullanan var mı? Ben onu kullanmama rağmen dışarıya koku sızıyor sizinde öyle mi
Aynen kuzum çok. Sukurİlk çişi atlatmissuniz Bundan sonrası daha kolay gecer inşallah
Sagol canım benim aminnn.Hayırlı olsun en kısa zamanda iyileşir inşallah minnoş bu bardak olayını duymuştum nasıl yapılıyor acaba
Ayyyyy gerçekten fena bısey yaa bende dün baya ağladım çok. Tuhaf bısey3 gün sonra için rahat eder inşallah biraz ödemli oluyor oda zamanla iniyor. Ne anksiyeteler yaşadım sünnette banyo 2 gün yaptırmayın dediler benimki sünnetten gelir gelmez bir kaka yaptı bezinden çıktı ta. Mecbur temizledim sonra kağıda baktım kaka gelirse su tutabilirsiniz yazmışlar. Çocuk çok ağladı temizleyene kadar ben bir vicdan azabı çek Of analık delilik.
Cok. Sagol canım bilgi içinBiz bardak kullanmadık beze yapışmasın diye hem beze hem pipisine bol kantaron ya da zeytinyağı dökün dediler 10 gün yağladım hep. Şükür yapışmadı . Sizlere de fikir olabilir.Kantaron iyileşmesine de yardımcı oluyor sanırım iltihap kapmamasına falan. İlk gün 3 4 saat arayla ağrı kesici fitil attım ertesi güne gerek bile kalmadı fitile. Acil şifalar olsun minnoşa
Bende sadece emziriyorum 40ım çıktığından beri 3. Adetimi oldum 2 haftada bir nerdeyse ama adet gibi değil az kanama oluyor. Neden böyle oldum bilmiyorum. Sütümde hiç değişiklik olmadı.Bide bn emziriyorm ona rağmen su an ikinci adetimi yaşıyorum. 1. Geçen ay 40im çıkınca muayene sonrasında olmuştu 1 ay geçti yine oldum. Sütümü etkiler mi çok korkuyorum kesilirse diye
Ben normal banyoya koymuştum ama rahatsız ediyorBen kullanıyorum evet sızıyor Malesef ama bizimki ebeveyn banyosunda duruyor sadece biz alıyoruz kokuyu o yüzden sorun yok
Aminn canım evet iyileştirir derlerAyy kıyamam kuzuya ya minicikler insanın içi gidiyor. Hemen toparlar inşallah. Eskiler yaptığı çişle pişer hemen iyileşir derler bezli bebek için. Teşekkür ederim canım❤
Sagol canım benim, en güzeli erken olmasıGeçmiş olsun masallahlar olsun sağlıkla büyüsün inşallah canım bu ayın sonunda 2. Ay aşıları geçsin bnde yaptircam