2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Bebek arabasını pusetsiz kullanan var mı kızlar? Pusetle çocuğumun gıdığı çıkıyor ya iki büklüm 😁 pusetsiz koymak istiyorum bebek arabasına 2 aylık durur mu
Ben Pusetsiz kullanıyorum 2 haftadır boyu uzadı sığmıyor. Gerçi çok gezmeyi sevmiyo agliyo sürekli ama kullanabildigimiz zaman pusetsiz kullanıyoruz 🤭

Bebek arabasını pusetsiz kullanan var mı kızlar? Pusetle çocuğumun gıdığı çıkıyor ya iki büklüm 😁 pusetsiz koymak istiyorum bebek arabasına 2 aylık durur mu
Benim bebek arabamın puseti yok 22 günlükken ilk kez dışarı çıktık o günden beri puset kullanmıyorum tam yatar pozisyonda altına yumuşak bir şeyler yerleştirip kemerini güzelce bağlıyorum başta ağlasa da azıcık gezince uyuyo

Pusetsiz bebek arabamız bizim, doğumdan sonraki 10. günden beri de o şekilde kullanıyoruz yenidogan uyumlu. İçerisinde pofidik yatağı var😁ayri Pusetimizde var .
Pusette bizimkide İki Büklüm

Evet probiyotik kullanınca bizimkide. Ishal gibi oluyo
Bizde probiyotik kullanıyoruz doktor günde 2 defa 5 damla verdi ishal olmaması için bir kere vermek daha mantıklı gibi geldi 2 defa verince ishal gibi oluyor bence oda ağrı yapar gibi geliyor.siz nasıl veriyorsunuz birde ismi nedir biz lactocol kullanıyoruz gaz ilacı olarak da Nurse Harveys

Biz probiyotiği kestik, benimki neden ishal gibi oldu o zaman üşüttük çocuğu herhalde ☹️
Bilemiyorum, bende bugün probiyotik vermediğim ilk gündü ama bugün yine ishal olarak yaptı belkide etkisi hala devam ediyor bilmiyorum takip edeceğim. İsterseniz takipli hekiminizle iletişime geçin o yönlendirir sizi.

Ayyy hayır 😅😅 hiç dokundurmam 2-3 yaşına kadar kesmem yumuşacık pamuklumm
Küçücük bebekleri dazlak yapıyorlar çok fena 🙈
Ama dökülüyor 😃 tepesi döküldü bizim arkalarda dökülmeye başladı ama hiç cesaret edemiyorum 😃 yarım yamalak uzayacak bu seferde 😅

Ama dökülüyor 😃 tepesi döküldü bizim arkalarda dökülmeye başladı ama hiç cesaret edemiyorum 😃 yarım yamalak uzayacak bu seferde 😅
Bizim de ediz Hun gibi alın yanları açık 😅 çıkar kendi hiç ellemem ya böyle çok tatlı geliyor yazıhanesi olan 80’ler müdürü gibi

X