Bence en büyük etken büyüklerin bu tavırları oluyor. Az önce parka çıktık kızlar bunaldı diye markette işim vardı onları parka bıraktım kp bana diyor bebeğide bırak ben bakarım yok öyle ben nerde o orda deyip kapadım ağzını geri döndüm büyğk kızım düşmüş gözünün kenarı morarmış ve görmemişler bile. Söylendim artık bide bebeği bırak diyorsunuz nasıl bırakayım size güvenip dedim. Sizde myle yapın kırmadan gerekirke şakayla karışık verin lafı anne bebek ayrılır mı hiç.
Ben bu durumu sadece lohusalıkta okur sonra geçer sanıyordum ama bende azalsada tamamen geçmedi malesef. Ben terapi almadım iyimi yaptım bilmiyorum. O duygu geldiğinde kendimi başka şeyke meşgul edip telkin ediyorum kuran açıyorum dinliyorum çok iyi geliyor o an.
Malesef üçündede yaşadım ama ilkinde durum çok vahimdi. Kızlarımı hala severlerken içim gider. Artık büyüdüler kendi sınırlarını çiziyorlar. Mesela kv tarafı sürekli şap şup öpme modundalar ama sürekli yani dur durakları yok. Çocuk uyuyor aa nasıl uyuyor yemek yiyor nasıl yiyor bak bak koşuyo nasıl koşuyo bak bak sürekli böyleler çocuğu gözleriyle yiyorlar sürekli. Zaten ne zaman gelseler nazar değer huyları değişir sabaha kadar uyuyamazlar falan. Kızlar şimdi öptürmüyor mesela sınır koyuyor bazen 1 kez izin veriyor. Beni bu huyları çok tetikliyordu. Sürekli onlarada diyordum ne var her çocuk gibi işte koşuyo oynıyo yiyo diyordum.
Kp mesela sürekli bebeği kapmak için fırsat kollar düğün vs gibi yerdeysek alıp kucağına kaçıyor kaşla göz arasında köşekapmaca oynuyoruz sürekli adamla
. Pikmiğe gideriz alıp uzağa gezdirmek ister müsade etmem edemem. Ama işte bütün bunları kalp kırmadan eşimle aramı bozmadan halletmeye çalışmak beni çok yoruyor.
Benim hipofiz bezimde tümör vardı yıllarca anne olmadan süt üretti vücudum prolaktin hormonunu tetiklediği için o dönemlerde adet gecikmesi yapıyordu ama tamamen kesildiği değerler 200lerin üzerinde idi. Sonra anne oldum zsürekli takipteydim sütüm vardı gayet yeterli şekilde değerler 100ün altında oluyordu ve düzenli adet oluyordum.