- 16 Nisan 2018
- 4.715
- 3.470
- Konu Sahibi Buffalosos
- #51.041
İçim rahatladı zaten ne mana anlamadım ama eskiler diyince de bi acaba oldumHurafeden başka birşey değil ben sürekli yaptırdım hiçbir şeyde olmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçim rahatladı zaten ne mana anlamadım ama eskiler diyince de bi acaba oldumHurafeden başka birşey değil ben sürekli yaptırdım hiçbir şeyde olmadı
Eskiler canı sıkıldıkça birşey uydurmuş hiçbirini dinlemeİçim rahatladı zaten ne mana anlamadım ama eskiler diyince de bi acaba oldum
Ben hep akşam saati yaptırdım 9 civarıKızlar bebeğe akşam banyo yaptırdınız mı ? 40 ı çıkmamış bebeğe gece banyo yaptırmak iyi değil diyor çevremdekiler
Bilmiyorum ki canım sormadım. Hamileyken yapıldığı halde sorun olmuyorsa şuan da başlanabilir bencePeki 6 hafta geçti artık başlayabilir miyim biliyor musunuz
Bizde 10 gün kadar önce grip olmuştuk.Dr eğer nefes alıp vermesinin hızlandığının farkına varırsan hemen çocuk acile getir demişti.Beslenmesi nasıl bu arada etkiliyor mu tıkanıklıkKapattım kombiyi dünden beri kapalı evi de havalandırdım hep şimdi üşütür diye banyo yaptırmaya da korkuyorum yarın gündüz yaptırıcam bakalım banyosunu bu geceyi atlatalım inşallah sıkıntısız
Ben de aynı durumdayım bazen ikisine yetemediğimi düşünüyorum. İki çocuk gerçekten zormuş. Daha fazla olana da Allah kolaylık versin. Neyse ki büyüyorlar umarım dertleri de büyümez.İki gündür bebiş bu saatlerde aşırı huysuzluk yapıyor büyük kızım da anne sen uyut diye yanımda bekliyor kime yetişeceğimi bilemiyorum diğeri de uyumayınca yanımda beklerken uyuyakalıyor sabah da trip atarak uyanıyor ona haksızlık ediyor gibi düşünüyorum sanki kalbim ikiye bölünmüş gibi iki çocukla birine bakarken aklım diğerinde hep
E bizim bebeler uyumuyordu de mi akşam yaptırınca da mı etki etmiyor yaniBen hep akşam saati yaptırdım 9 civarı
Sağımı birden bırakma zaten göğüsler alışmış çünkü azaltarak bırakman daha iyi dk kısalt öğün azaltKızlar ben daha çok emzirmeye döndüm sağımı azalttım. Şimdi ilk defa sağıyorum Mastitten korkumdan göğsüm boşalsın diye.
8 dk sağsam ne olur? Uzun süre sağmasam yani
Yaaa ama en azından senin elinden geliyormuş canım böyle şeyler huzur dolduk gerçekten bugünO ne, kim, ne işe yarar, yenir mi içilir mi? Ben 1 senedir kuaför yüzü görmedim, nasıl bişey unutmuşum bulunduğum yere yeni geldik ve yakında göremedim, bölgeyide bilmediğim için ve hamile olunca kendim hallettim hep..
Ama artık bende o rahatlıktan istiyorum
Benimde aynı 13 kg verdim doğumdan beri ama hala 10 kg fazlam varTek ben miyim.boyle olan
Benn, doğduğundan beri iki günde üç günde bir akşam 9 da yıkıyoruz. Odayı extra ısıtıyorum ısıtıcı ile...Kızlar bebeğe akşam banyo yaptırdınız mı ? 40 ı çıkmamış bebeğe gece banyo yaptırmak iyi değil diyor çevremdekiler
Biz yaptırdık yaa, bısey olmaz Allahın izniyleAkşam yaptırsam rahat uyusa diye ya
Yaptırayım nolacak sanki
Allah Allah benim ilk birliktelik de olmadı ama baya ağrılı olduKızlar 55 gün oldu doğum yapalı dün ilk defa eşimle birlikte olduk sonra kanamam başladı ufak ufak dün vardı bugün çoğaldı korktum biraz bilen biri yok mu normal mi bu ya
neler uyguluyorsunuz bizede anlatırmısın ne diyorlar nasıl artarmış bu sütYine süt arttırma programına katıldım. Yarabbim aklıma mukayyet olmama yardım ederse bu son olacak. Paraları boşa mı saçıyorum bilmiyorum. Ama önceki hiç işe yaramadı bu daha profesyonele benziyor görücez
Yaa ona dikkat etmedim pek ben de gözlemliyim nefes alma hızını grçmiş gitmiş olsun size de beslenmesi etkileniyor maalesef çabuk yoruluyor güçlü çekemiyor sinirleniyor bırakıyor falanBizde 10 gün kadar önce grip olmuştuk.Dr eğer nefes alıp vermesinin hızlandığının farkına varırsan hemen çocuk acile getir demişti.Beslenmesi nasıl bu arada etkiliyor mu tıkanıklık
Ateş olmuş muyduBizde 10 gün kadar önce grip olmuştuk.Dr eğer nefes alıp vermesinin hızlandığının farkına varırsan hemen çocuk acile getir demişti.Beslenmesi nasıl bu arada etkiliyor mu tıkanıklık
Mantıklı öyle yapayım :)Sağımı birden bırakma zaten göğüsler alışmış çünkü azaltarak bırakman daha iyi dk kısalt öğün azalt
Benim 40 muayenesi zamanı lekelenme şeklindeydi muayene sonrası kanama oldu. Belki bunun gibi bir durumdurKızlar 55 gün oldu doğum yapalı dün ilk defa eşimle birlikte olduk sonra kanamam başladı ufak ufak dün vardı bugün çoğaldı korktum biraz bilen biri yok mu normal mi bu ya