- 9 Haziran 2023
- 3.367
- 2.536
- 36
- Konu Sahibi Buffalosos
- #50.941
Kristilq 1 şubat 20.15 benimkine de bir bakıver neymis ben de merak ettim kova burcu galiba ama yukseln n3 bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet 2 günde 1 yapıyor hem.mama hem.emjyor her yeri batıyor berbat sonra bir rahatlıyor yavrumcanım benim kızda iki gün yapmadı bir yapıyor sıvı heryeri batıyor ama öyle anne sütü alıyor genellikle diye takılmıyorum mama verince katılaşır muhtemelen sende takılma bence
Yükselen balık01.02.24 saat 09.17 bu da önemliyse ayy çok teşekkürler çok severim burç yorumlarını
Yükseleni ikizler kuzunun stelyumu kariyer evinde iş insanı olacak kariyeri önde olabilir
Yükseleni de kova minnosun tam bir kova bebesiAy ben de merak ettim 5 Şubat 8.13 yükselen ne özellikleri ne acabaaa B Buffalosos
Yükseleni başak canımKristilq 1 şubat 20.15 benimkine de bir bakıver neymis ben de merak ettim kova burcu galiba ama yukseln n3 bilmiyorum
Yükselen ikizlerCanım benide yorumlar mısın müsait olunca
27.01.2024.////. 13.45 doğum
Ne kadar sürede 2300 aldıBiz ilk defa dün 12 den 4.5 ya kadar uyudu normalde kurulmuş saat gibi 2 saate bir uyanıyor ve hiç meme mama yememiş gibi yakıyordu ortalığı doktora gittik 2.300 gram almis bu hafta böyle devam et dedi bundan sonra aylik gelin dedi
Doğru diyorsun böyle böyle bağışıklık kazanacağız heraldeÇok geçmiş olsun iyileşir annesi hiç merak etme daha ne hasta olacaklar
Bende bugün denedim dışarıda çıktım 2 saat yürüyüş yapıp alışveriş yaptım. Kötü olmadım sütümde gitmedi ama ben çok susadım Uzun vadede tutunca azalır mı bilmem o yüzden her gün değil arada bir tutmayı düşünüyorum.Bizde de
bende tutmak istiyorum ama daha temizlenmedim temizlenince deneyeceğim,
Canm 230 gram haftalik almis klavyeNe kadar sürede 2300 aldı
Gecmis olsun canm benim.oglana da gribin enfeksiyon geçirdi abisinden dolayı sürekli burnunu actim hatta aksehirdeki doktor asist verdi mamaya karıştırıyorum bugün kundoktor kesinlikle vermiyorsun dedi bu balgam söktürücü bebeğin balgam boğazına gelir atamaz Allah korusun dedi 1 yaşından önce bu tür ilavlar verilmez dedi şükür bizimkide iyiKızlar önceden demiştim. Kızım hasta diye burnu tıkalı ve hafif öksürüğü var. Ayrıca bende hastayım. Doktor o yüzden covid testi yaptı. Ayrıca öksürüğü olduğu için sağlık bakanlığın kararına göre yatış yapması gerek dedi. Ama kızım düzeliyor gibi durumu daha iyiydi o yüzden kabul etmedim yatışı. Antibiyotik yazdı. Kanında enfeksiyona baktı. Tahlilinde iki crp var biri 0.19 diğeri 1.9 enfeksiyon var mı sizce? Bugün sahilde yürüyüş yaptık iyi geldi açıldı burnu
Canım benimkinin kariyeri falan nerede bir bakar mısın 05 Şubat 14:14 saatiKeske 1 saat geç doğuraydım da yükseleni boğa olsa fosur fosur uyusaydı koç olunca enerji patlaması yaşıyor çocuk öf
Oleeeyy o zaman bende başlıyorum valla dört gözle bekliyordum teşekkürlerBen hamileyken bile yüzüme kullandım
Ne kadar bir öksürük bu ne kadarı ciddiye alınmalı. Benimkinin de gün içinde birkaç kez öksürüğü oluyorKızlar önceden demiştim. Kızım hasta diye burnu tıkalı ve hafif öksürüğü var. Ayrıca bende hastayım. Doktor o yüzden covid testi yaptı. Ayrıca öksürüğü olduğu için sağlık bakanlığın kararına göre yatış yapması gerek dedi. Ama kızım düzeliyor gibi durumu daha iyiydi o yüzden kabul etmedim yatışı. Antibiyotik yazdı. Kanında enfeksiyona baktı. Tahlilinde iki crp var biri 0.19 diğeri 1.9 enfeksiyon var mı sizce? Bugün sahilde yürüyüş yaptık iyi geldi açıldı burnu
Aaa çok komiksin yaaAnammmm bennistemem bir Başak daha benim eşimde başak abowwwww
Istahliii masallahAz önce uyandı 2saat önce mama verdim, sonra Emzirdim uyuttum.
Nasıl Bi ağlamak bi yerine bısey oldu sandım yikti meme veriyorum almıyor sinirden.
Susmayacak sandım Bi de tekim Allahım dedim noluyor..
Mama Yaptım tekk elle hemen, 90cc içti şimdi emiyor
Aaa çok komiksin yaa