- 16 Ağustos 2021
- 16.834
- 16.611
- Konu Sahibi Buffalosos
- #48.221
Evet aynen bizimkide öyle kuzumBenimki bazen sıvı bazen peynir kıvamında değişiyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet aynen bizimkide öyle kuzumBenimki bazen sıvı bazen peynir kıvamında değişiyor.
Bizimki de öyle ben bazen anne sütüne ek Hipp veriyorum bu ara ondan da şüphelenmeye başladımEvet aynen bizimkide öyle kuzum
Bende yarın bu kusmalar için götürmeyi düşünüyorum ama aile hekımı doktoru bana kesik kesik peynir gibi kusması normal demişti yanı aslında sorun kusması da değil bebekler kusar ama bazı günler çok kusuyor artık diyorum benim sütüm de mi sıkıntı var mama da mı onu düşünüyorumHelal olsun onlara
Ne kadar içiyorsa ver, ilk haftadan sonra 30 vermek çok makul değil.
Acil ihtiyacı olan varsa getirbüyük'te var.
Bence değil.
Doktora sordum ben de, fazlasını sızıntı gibi atması ok. Normal kusması, su ve katı ayrı ayrı seferlerde kusması normal değil. O da reflü.
Ar mama önerdi bize, daha almadım ama aradayım.
Bendee sma comfort deniycem o gaz yapmayan formül diyorlar bakalım yaaBizimki de öyle ben bazen anne sütüne ek Hipp veriyorum bu ara ondan da şüphelenmeye başladım
Bende bir iki kere gördüm öyle geçti sonra internette araştırdım olabiliyormuş bende aynı sizin gibi Hipp mama ve meme veriyordumKızlar bebeğin kakası meme ve hipp marka mamadan sonra sarı-yeşil ve pütürlü geliyor normal mi?
Bi iki kere olmuştu takip edin başka bulgu eşlik etmemişti bizimkineKızlar bebeğinizin kakası nasıl ? Yeşil ve yapışkan bizimki başka böyle olan var mı
Aynen büyük adam gibi geğiriyorlar valla bende aptamil geçmeyi düşünüyorumAksam 20.00 de uyandı kuzum, 22.30 a kadar kıvrandı ağlıyor, meme veriyorum sakinleşiyor sonra yine başlıyor.
Omzumda uyuyor yerine koyuyorum. Basıyor çığlığı..
Neyse 22.30 gibi ağızdan bi gaz çıkardı ben vallahi eşim yaptı sandım nasıl bir ses.. Çocuk ondan durmuyordu demekki, sonra mayışti zaten uyudu
Nasil bi gaz bu çocuklardı ki yarabbim yatırmıyor bile
Bende yarın bu kusmalar için götürmeyi düşünüyorum ama aile hekımı doktoru bana kesik kesik peynir gibi kusması normal demişti yanı aslında sorun kusması da değil bebekler kusar ama bazı günler çok kusuyor artık diyorum benim sütüm de mi sıkıntı var mama da mı onu düşünüyorum
Kızlar bebeğin kakası meme ve hipp marka mamadan sonra sarı-yeşil ve pütürlü geliyor normal mi?
Kızlar bebeğinizin kakası nasıl ? Yeşil ve yapışkan bizimki başka böyle olan var mı
Ay bizim favorimiz gerçekten çok farkediyor. Dün 3 e kadar mahvolduk gazdan. Hemen gittik eczaneden aldık mamayı. Tek sorunu kolay bulunmuyorBendee sma comfort deniycem o gaz yapmayan formül diyorlar bakalım yaa
Ar mama da fena kabızlık yapıyordu bir kaç ay zor kullanmıştık biz dr kusma ve kabızlık arasında seçim yapın o zaman demişti normal mamaya dönüş yapmıştıkHelal olsun onlara
Ne kadar içiyorsa ver, ilk haftadan sonra 30 vermek çok makul değil.
Acil ihtiyacı olan varsa getirbüyük'te var.
Bence değil.
Doktora sordum ben de, fazlasını sızıntı gibi atması ok. Normal kusması, su ve katı ayrı ayrı seferlerde kusması normal değil. O da reflü.
Ar mama önerdi bize, daha almadım ama aradayım.
Gazını hemen beslenme sonrası çıkarmayın, beslenme sonrası hemen yatırmayın dik ya da dike yakın pozisyonda tutun. Bunlara dikkat ederseniz bence kusmalar azalacaktırBende yarın bu kusmalar için götürmeyi düşünüyorum ama aile hekımı doktoru bana kesik kesik peynir gibi kusması normal demişti yanı aslında sorun kusması da değil bebekler kusar ama bazı günler çok kusuyor artık diyorum benim sütüm de mi sıkıntı var mama da mı onu düşünüyorum
Hepsini yapıyorum maalesef fark etmiyor pekGazını hemen beslenme sonrası çıkarmayın, beslenme sonrası hemen yatırmayın dik ya da dike yakın pozisyonda tutun. Bunlara dikkat ederseniz bence kusmalar azalacaktır
O kadar yorgunum ki uyuduğu an yanına bayılıyorum ben de en ufak kıpırtısına fırlıyorum yataktanKızlar bebeğin yanında ne zaman uyumaya başladınız ben uyuyamıyorum iyi mi aglar mi duymazsam falan diye uyusam bile 5 dk tilki uykusu
Ben daha yeni yeni kuş uykusu moduna geçiyorum sürekli izliyorum oturup.Kızlar bebeğin yanında ne zaman uyumaya başladınız ben uyuyamıyorum iyi mi aglar mi duymazsam falan diye uyusam bile 5 dk tilki uykusu