- 17 Nisan 2023
- 1.950
- 1.509
- 31
- Konu Sahibi Buffalosos
- #48.241
kızlar bir aydır gaz yapmayan mama şimdi gaz yapar mı hipp kullanıyoruz ama bebeğim bugün çok ıkınıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Galiba önce biraz sağmak gerekiyor. Bu sabah başımıza şey geldi. Biberonla süt veriyordu annem burnundan çıktı bi 5 Dk tam açık değildi burnu açmaya çalıştı çok korktukKızlar oğlumu emzirirken sürekli boğazına süt kaçıyor. Süt hızlı geliyor yutamıyor her seferinde korkuyorum. Ama 2 kere çok korkunç oldu elimde bayıldı sanki tüm vücudu yumuşacık oldu. Çok korktum. Bugün yine aynısı oldu boğazında süt kalınca ters çevirdim pat pat yaptım bir baktım vücudu kendinden geçmiş çok korktum sonra baktım uyuyor. Nasıl böyle hemen uykuya dalabiliyor ki. Başına böyle bişey gelen var mı
Hemen değiştircemAy bizim favorimiz gerçekten çok farkediyor. Dün 3 e kadar mahvolduk gazdan. Hemen gittik eczaneden aldık mamayı. Tek sorunu kolay bulunmuyor
Bizde de kusma var anne sütünde kusnuyor mama verince akşamları kusuyor gündüz içiyor mama bi değişik aptamil kullanıyorum kokuyor balık yağından dolayı mamayı sevmedi mi acaba diyorum hangi marka mama kullanıyorsun canımBende yarın bu kusmalar için götürmeyi düşünüyorum ama aile hekımı doktoru bana kesik kesik peynir gibi kusması normal demişti yanı aslında sorun kusması da değil bebekler kusar ama bazı günler çok kusuyor artık diyorum benim sütüm de mi sıkıntı var mama da mı onu düşünüyorum
Anne sütü + mama verince öyle oluyor normalKızlar bebeğin kakası meme ve hipp marka mamadan sonra sarı-yeşil ve pütürlü geliyor normal mi?
Benim oluyor.Baskı oluyor sanırım o yüzdenKızlar afedersiniz ama büyük tuvaleti gelince bağırsakları, rahmi ağrıyan var mı?
Bende de oluyor hatta idrar yaparken de batma oluyorKızlar afedersiniz ama büyük tuvaleti gelince bağırsakları, rahmi ağrıyan var mı?
İlk 10 15 gün Hipp kullandım sütüm baya azdı Sonra sütüm gelince azalttım bebeğimde kusma ve ıkınma arttı hippten şüphelendim dün sağdıklarımo verdim ve emzirdim bir tık azaldı kusma ve gazlar sanki takip edeceğim bende şuan da 25 günlüğüz zatenkızlar bir aydır gaz yapmayan mama şimdi gaz yapar mı hipp kullanıyoruz ama bebeğim bugün çok ıkınıyor
Hipp kullanıyoruz bizde aptamilin prosyne diye bi formülü var o iyiymiş birde smaBizde de kusma var anne sütünde kusnuyor mama verince akşamları kusuyor gündüz içiyor mama bi değişik aptamil kullanıyorum kokuyor balık yağından dolayı mamayı sevmedi mi acaba diyorum hangi marka mama kullanıyorsun canım
Yapışkan genel değil ama böyle balgam kıvamlı da değil aralarda uzayan parçalar varİnşallah evham yapıyorsun dur bebiş iyidir
Normal ama takip et
Anne sütü kakası sarıdır, mama da aslında sarıdır ama yeşil de olabilir.
Yeşil kaka mama,alerji ya da üşütme sebepli oluyor.
Yapışkan genel mi arada sümük var gibi parçalı mı?
biz de 30 günlüğüz askg alınca doktor mama verdi dedi günde bir kez kakasını yapmaya başladı sürekli ıkınıyor ıkınıncsia pırt yapıyorİlk 10 15 gün Hipp kullandım sütüm baya azdı Sonra sütüm gelince azalttım bebeğimde kusma ve ıkınma arttı hippten şüphelendim dün sağdıklarımo verdim ve emzirdim bir tık azaldı kusma ve gazlar sanki takip edeceğim bende şuan da 25 günlüğüz zaten
Yavrum ya valla büyük bir bilmece neyin içinde olduğumuz belli değil ne yarıyor ne yaramıyor sıkıntı ne benim bebe de sanki az kilo aldı kontrole gideceğiz bizde yakında kaç kilo alınca mama başladıbiz de 30 günlüğüz askg alınca doktor mama verdi dedi günde bir kez kakasını yapmaya başladı sürekli ıkınıyor ıkınıncsia pırt yapıyor
Sma comfort alacaşım sanırım burada kızlardan gördüm gaza iyi diye ama 1 numara olur mu ki bebeklerim 2300 gr . Apramilde prematüre kullanıyorum şuan 2.5 kg altında oldukları için . Dr 2.5 kg be sütü olunca 1 e geçebilirsin dediHipp kullanıyoruz bizde aptamilin prosyne diye bi formülü var o iyiymiş birde sma
123 günde 600 gram almıştıkYavrum ya valla büyük bir bilmece neyin içinde olduğumuz belli değil ne yarıyor ne yaramıyor sıkıntı ne benim bebe de sanki az kilo aldı kontrole gideceğiz bizde yakında kaç kilo alınca mama başladı