- Konu Sahibi Buffalosos
- #47.461
Gaz damlası nurse harveys.Gaza iyi geliyor canım ağızda damlatılıyorKızlar nurse dediğiniz ne içilen bisey mi? Yarın 3 haftalık oluyoruz biz de kullanabilir miyiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gaz damlası nurse harveys.Gaza iyi geliyor canım ağızda damlatılıyorKızlar nurse dediğiniz ne içilen bisey mi? Yarın 3 haftalık oluyoruz biz de kullanabilir miyiz
3 kere 1.5 ml veriyorum canımKaç ml peki
Mesela gece 2 saat aralıksız uyuyor mu sonra uyanıp geri hemen uyuyor mu yiyince biz de uyanınca hemen uyumuyor pertim çıktıBen 2 saatte bir emziriyorum.Gece de aynı şekilde.her süt sonrası 30-60 cc arası mama veriyorum duruma göre.Eger mamayı alırsa doymuyordur diyor doktorlar bizimki mama alıyor doymuyor süt ile
Damlasi da var gaz için, bendeki şurup şeklinde canım.Kızlar nurse dediğiniz ne içilen bisey mi? Yarın 3 haftalık oluyoruz biz de kullanabilir miyiz
Mızıldanıyor aralarda iki üç gündür daha düzgün uyuyor diyebilirim.Gündüzleri dışarı temiz hava aldırmaya çıkarıyorum iki gündür inanılmaz güzel uyuyor hem gelince hem gece diyebilirim.Acıktıkta 2 saatte bir uyanıyor sabaha karşı uyanıyor geri uyumuyor ama eskiye göre birkac saatlik düzenli uykusuna bile razıyım.Temiz hava almaya çıkarıyor musun canım hiç başladın mıMesela gece 2 saat aralıksız uyuyor mu sonra uyanıp geri hemen uyuyor mu yiyince biz de uyanınca hemen uyumuyor pertim çıktı
Hı 1 haftaya kadar bile normal diye biliyorumBenim bebeğim iki günde bir kaka yapıyor
21 günlük oldu çıkarayım mı dışarı doktora sormayı unuttum herkes 40ı çıksın diyor biraz burnu tıkalı diye de çıkarmayayım dedim ama havada güzel burada çıkarayım mıMızıldanıyor aralarda iki üç gündür daha düzgün uyuyor diyebilirim.Gündüzleri dışarı temiz hava aldırmaya çıkarıyorum iki gündür inanılmaz güzel uyuyor hem gelince hem gece diyebilirim.Acıktıkta 2 saatte bir uyanıyor sabaha karşı uyanıyor geri uyumuyor ama eskiye göre birkac saatlik düzenli uykusuna bile razıyım.Temiz hava almaya çıkarıyor musun canım hiç başladın mı
İlk hafta 9 gün yapmadı çok ilginç ki 10 güne kadar normalmişHı 1 haftaya kadar bile normal diye biliyorum
Memeden kendi mi ayrılıyor siz mi ayırıyorsunuz yada uyukluyor mu memedeBen 2 saatte bir emziriyorum.Gece de aynı şekilde.her süt sonrası 30-60 cc arası mama veriyorum duruma göre.Eger mamayı alırsa doymuyordur diyor doktorlar bizimki mama alıyor doymuyor süt ile
Bir de ben sağmıyorum kızlar sağmayı denedim hem az geldi hem meme ucum çok acıdı siz neden sağım yapıyorsunuz ?Kızlar bu süt işinden bir şey anlamadım . 2 gün önce süt dolduğunu memelerin sert olmasından anlıyordum . 2 gündür memelerim yumuşak
Acaba sütüm mü azaldı ? Bebek de çekiyor ama uyuyakalıyor bir daha çekmek istiyor derken saatlerim meme üstünde geçiyor
Ben evde tuttukça baktım sakınan göze çöp batar gibi oldu.doktora gittiğimiz bir gün biraz dışarda vakit geçirdik o gün güzel uyuyunca doktoru da her gün çıkarın temiz hava alsın bebek arabasıyla söyle bir salllansın dedi.Öylece çıkarıyorum artık.Yine doktoru izin veriyorsa benim tavsiyem çıkarın çok iyi geliyor temiz hava.Kapkalın giydiriyorum battaniye örtüyorum rüzgarda çıkarmıyorum ama21 günlük oldu çıkarayım mı dışarı doktora sormayı unuttum herkes 40ı çıksın diyor biraz burnu tıkalı diye de çıkarmayayım dedim ama havada güzel burada çıkarayım mı
Bugün doktor ile görüştüm 1 aydan sonra daha uygun ama çok sıkışırsanız 3.haftada başlayabiliriz dediKızlar nurse dediğiniz ne içilen bisey mi? Yarın 3 haftalık oluyoruz biz de kullanabilir miyiz
Uyuklayarak emiyor bir saat durduğu oluyor memede.kendi ayrılmazsa bakıyorum emmiyor bir süre ben ayırıyorum.Sonrasında mama veriyorum mutlaka.Cünkü ara vere vere emiyor doymuyor.Memeden kendi mi ayrılıyor siz mi ayırıyorsunuz yada uyukluyor mu memede
Sizin göğüsler de yumuşak mı sert mi ? Sadece anne sütü verdiğiniz için soruyorumBende anlamıyorum sütü dolu olan biri anlatsa keşke hep nasıl oldugunu
Tam olarak neyi soruyorsun canım neden sağım yaptığımızı mı ?Bende anlamıyorum sütü dolu olan biri anlatsa keşke hep nasıl oldugunu