- 9 Ağustos 2023
- 563
- 619
- 28
- Konu Sahibi Buffalosos
- #46.881
Ben de mamayı azaltayım o zaman biraz bakalımBilmiyorum ki ben hiç mama vermiyorum ama 90 ml anne sütü iyi bir miktar gibi birde bebek makineden daha fazla süt çekiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de mamayı azaltayım o zaman biraz bakalımBilmiyorum ki ben hiç mama vermiyorum ama 90 ml anne sütü iyi bir miktar gibi birde bebek makineden daha fazla süt çekiyor
Benim ki biberona alıştığından meme almıyor yaGeceleri emzirmek yerine biberon bana da iyi oluyor emme olayı saatler sürüyor psikolojim zaten gidik biberonla hemen içince uyuyor en azından 1bucuk 2 saat uyuyorum gece diğer türlü hiç uyumuyor meme verdiğimde
Mamayı ne kadar az yerse o kadar fazla emer diye düşünüyorumBen de mamayı azaltayım o zaman biraz bakalım
Tutana kadar harp ediyor resmen bugün emzirme videoları izledim acaba ben mi yanlış tutuyorum diye yok aynıAynı durum bizde de var emmeye başlayacağı zaman meme ile illa ki bir kavga ediyor işi bitince de sakız gibi uzatıyor ucunu Dişleri çıktığında baya acı çekeceğimiz kesin
Çoğu bebek tutana kadar bu kavgayı yapıyormuş annem benimde aynı kavgayı yaptığımı söyledi önce vs atıyor sonra barışıyorlarTutana kadar harp ediyor resmen bugün emzirme videoları izledim acaba ben mi yanlış tutuyorum diye yok aynı
Bizimki de philips avent night model bazen tutuyor bazen dediğin gibi midesini bulandırıyor ona kalmış gibi davranıyor ben musteladan memnun kaldım bizim piştiği geçirdi internetten mi almıştın sahte ürün olmasınPhilips avent ultra air night emzik almıştım emmiyor diliyle itiyor ve öğürüyor bugün tutsun diye biraz uğraştım kustu emziği beğenmedi herhalde. Doğduktan sonra ilk 15 gün emzik vermedim meme reddi olmasın diye, sizler hangi emziği kullanıyorsunuz. Birde mustela pişik kreminden hiç memnun kalmadım kızlar. Evde bepanthol baby pişik kremi vardı onu sürüyordum o bitince mustela pişik kremine geçtim ve pişik oldu kızımın poposu. Mustelanin adı var sadece hiç memnun kalmadım.
İnternetten aldığıma henüz geçmedim hastanenin verdiği numuneyi kullanıyordum. Bu krem işi de popişte popişe değişiyor demekkiBizimki de philips avent night model bazen tutuyor bazen dediğin gibi midesini bulandırıyor ona kalmış gibi davranıyor ben musteladan memnun kaldım bizim piştiği geçirdi internetten mi almıştın sahte ürün olmasın
Bizimki bundan. Uykuya dalacağı zaman veriyorum tutuyor. Tam tok olupta mızıldanıp uyumak istediği zaman vermiştim tutuyor geneldePhilips avent ultra air night emzik almıştım emmiyor diliyle itiyor ve öğürüyor bugün tutsun diye biraz uğraştım kustu emziği beğenmedi herhalde. Doğduktan sonra ilk 15 gün emzik vermedim meme reddi olmasın diye, sizler hangi emziği kullanıyorsunuz. Birde mustela pişik kreminden hiç memnun kalmadım kızlar. Evde bepanthol baby pişik kremi vardı onu sürüyordum o bitince mustela pişik kremine geçtim ve pişik oldu kızımın poposu. Mustelanin adı var sadece hiç memnun kalmadım.
Benim kızım tutmadı ya başka emzik denemeyi düşünüyorum.Bizimki bundan. Uykuya dalacağı zaman veriyorum tutuyor. Tam tok olupta mızıldanıp uyumak istediği zaman vermiştim tutuyor genelde
Yan yatır kuzu, Rabbim korusun inşallahKızlar bebişi doyurduktan sonra uyumaya korkuyorum kusar boğazında kalır diye
Meme vermesem bizimkide ağlarKızlar bebeği 15-30 dakika aralıksız ağlayan biri var mı? Bu gaz mı kolik mi anlamaya çalışıyorum
Önce alnını elimle yukarı doğru yapıyorum annemden görmüştüm bunu küçükken kardesime yapardı.. nefes alsin diye,..Kızlar boğazından burnundan süt gelince nasıl bir yol izliyorsunuz elim ayağım dolanıyor böyle olunca omzuma alıp sırtına vuruyorum başka bir yol var mı yanlış mı yapıyorum acaba
Normal benimde Oyle oldu canımKızlar bugün 18. Gün doğumdan bu yana. Kanamalar kesilip geri geliyor ama bardaktan boşanır gibi oluk oluk geliyor 10 dk da ped baştan sona doluyor normal mi
Bizimde Öyle..midesi büyüyormus.Kızlar sizin bebekleriniz de günde bir kaç kere hıçkırıyor mu? Normal mi?
Mustela ile. Alakalı aynısını düşünüyorum sadece adi var daha da. Almiycam..Philips avent ultra air night emzik almıştım emmiyor diliyle itiyor ve öğürüyor bugün tutsun diye biraz uğraştım kustu emziği beğenmedi herhalde. Doğduktan sonra ilk 15 gün emzik vermedim meme reddi olmasın diye, sizler hangi emziği kullanıyorsunuz. Birde mustela pişik kreminden hiç memnun kalmadım kızlar. Evde bepanthol baby pişik kremi vardı onu sürüyordum o bitince mustela pişik kremine geçtim ve pişik oldu kızımın poposu. Mustelanin adı var sadece hiç memnun kalmadım.
Çinko krem iyi ama işte önemli olan bebeğin poposunun kabul etmesi. Sözde mustelada çok iyi pişiklere çok iyi geliyor ama bizde pişik yaptı.Mustela ile. Alakalı aynısını düşünüyorum sadece adi var daha da. Almiycam..
Esimin kuzeni bebek. Hemşiresi çinko krem. Önerdi pişik. Icin anne çantasına attım bi tane guzel ise ondsn devam etcem bende
Aynen deniycem bi bakalim her bebege de olmuyor dogru diyorsun, inşallah pisik yapmazÇinko krem iyi ama işte önemli olan bebeğin poposunun kabul etmesi. Sözde mustelada çok iyi pişiklere çok iyi geliyor ama bizde pişik yaptı.